פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים יש לי טאבלט סיני ויש לו אופציה גם לאינטרנט קווי.ב- WIFI אני לא מעונין.ישנו מתאם אינטרנטי בין USB לבין פלג רשת אשר קניתי ב- EBAY וזה עובד אצל הטאבלט של חבר שלי.אולם אצלי זה מסרב לפעול . עם אותו מתאם. אני מחבר את הטבלט דרך המתאם לאחת מ- 4 כניסות הרשת הקוויות של הראוטר שלי (תשתית בזק).2 מהכניסות הקוויות של הרואטר מנוצלות לטובת המחשב הנייח ולמתאם שיחות של 012 והכול שם תקין. ו 2 נוריות דולקות בהתאם בראוטר אולם לא נדלקת הנורה השלישית כאשר הטאבלט מחובר.גם כאשר אני מעביר לדוגמא את מתאם השיחות לכניסה אחרת אין שום בעיה.אשמח לעזרה.האם SWITCH יכול לאפשר לי לגלוש באינטרנט ואיך בדיוק?בתודהשאול
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים מחבר האם קיימת אופציה אחרת לגלישה קוית עם הטאבלט? כגון דרך חיבור USB של המחשב אולי?
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345מצריך root, יש אפליקציות בלי תרשום בגוגל usb reverse thetering
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים מחבר תודה על המידע.מעט חושש. איך אני בודק האם אני ROOT?אני מבין שאין יותר רעיונות לגבי שימוש במתאם ?
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים תחפש אפליקציה superuser זה יכול להופיע גם בהגדרות מכשיר או במידע על המכשיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.