עבור לתוכן

המלצה על נתב

Featured Replies

פורסם

היי אני מתחבר כעת לכלבים (כבלים) של הוט בתשתית של 100 מגה, וצריך נתב. הספק יהיה הוט מובייל או אקספון.

הצרכים שלי (לפי סדר חשיבות):

1 - גלישה אלחוטית בקצב של 100 מגה. גלישה ממחשב נייד אחד ופלאפון

2 - המרחק להנתב יהיה בין מטר ל 10 מטר. עם ארון באמצע. אז קרינה זה פרמטר חשוב מאוד. (נראה לי שלא צריך משדר חזק במיוחד)

3 - אין לי בעיה להגדיר הגדרות מיוחדות חד פעמיות, אבל שלא ידרוש התעסקות מסובכת באופן קבוע (פורטים), ושיעבוד טוב עם הוט (שלא יתרצו לי שהבעיות בנתב שלי)

4 - אבטחה

5 - כמה שיותר זול

6 - מה שלא רשמתי, לא רלוונטי

מה עדיף, לשלם עוד 10 שח לחודש להוט עבור הנתב או לקנות לבד? ואם לקנות לבד, על מה אתם ממליצים? (חשבתי על TP-Link TL-WR841N ב 110 שח)

תודה מראש,

מוש

פורסם

במחיר הזה ובשביל הצרכים שלך זה סבבה. אגב הוט פעם נתנו את המכשיר הזה.

פורסם

סביר שלא תקבל עם שום נתב מהירות של 100MB באלחוטי (בטוח שלא ממרחק של 10 מטר).

הנתב

TL-WR841N הוא עם חיבורי 10/100, למהירות של 100MB מומלץ לרכוש נתב עם חיבורים של 10/100/1000 כדי לקבל ביצועים טובים יותר.

פורסם

גם אם זה באלחוטי?

פורסם

מאוד לא מומלץ קודם כל להיות בהוט.. לדעתי כל המדינה צריכה לעבור לבזק עד שהוט ישפרו את השירות שלהם ואת התשתית שלהם..

אם תרצה דוגמא לחוויות שהיו לי איתם אני אשמח לרשום לך.. הן הזויות בהתחשב בעובדה שאנחנו בשנת 2014

פורסם
מאוד לא מומלץ קודם כל להיות בהוט.. לדעתי כל המדינה צריכה לעבור לבזק עד שהוט ישפרו את השירות שלהם ואת התשתית שלהם..

אם תרצה דוגמא לחוויות שהיו לי איתם אני אשמח לרשום לך.. הן הזויות בהתחשב בעובדה שאנחנו בשנת 2014

יש איזורים שהתשתית של הוט לא טובה והביצועים של הרשת בהתאם, כמו כן קיימים איזורים שהתשתית של בזק לא טובה ובקושי הם מצליחים לספק מהירות של 15MB וגם זה עם ניתוקים ובעיות.

לסיכום, כל אחד צריך לבחור את תשתית האינטרנט לביתו עפ"י התשתית באיזור מגוריו וצרכיו האישיים.

פורסם
  • מחבר

עזבו בזק - הוט. שווה לשלם לבזק יותר רק כדי לא להיות עם הכלבים. והספק שלי יהיה כנראה הוט מובייל, אבל לא תמיד זה מעשי ותלוי בנו.

לגבי הנתב, אם במרחק של 3 מטר הוא ייתן 70 מגה זה גם סבבה. לקחתי תשתית של 100 רק בגלל שזה כמעט אותו מחיר. אז להוציא מעל 300 על נתבים של 10/100/1000 אין הצדקה כרגע.

האם הנתב TL-WR941ND ייתן תוצאות יותר טובות או שבתנאים שלי אני יקבל אותו דבר? (עולה 70 שקל יותר)

פורסם

כשתקבל מהירות כזו בבזק, תספר לי.

פורסם

PING של 1?! אתה גר על השרת או בתוכו?

העניין של בזק/הוט מאוד תלוי איזור, לשכן של ההורים שלי יש הוט והם מעולים לעומת זאת למשפחה של אישתי יש הוט ולא חסרות תקלות. המרחק האווירי בין הבתים הוא 200 מטר.

נערך על-ידי bomba90

פורסם

אני גר 20 ק"מ מראש העין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים