פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים שלום לכולם:בתקופות האחרונות, כאשר אני צופה בסירטוני יוטיוב ברזולוציית 360p (גם בסירטונים שלא צולמו ב-HD), התמונה בסירטונים נראית גרעינית (הרבה מרובעים כאלו שמרכיבים את התמונה, במקום תמונה חלקה) בקטעים חשוכים עם אור חלש מאוד.אני צופה ב-HTML5 ללא פלאש מופעל, ועם הגרסה המעודכנת ביותר של Firefox.על מנת לשלול שהבעייה היא ב-HTML5 של פיירפוקס, ניסיתי לצפות בסירטונים כאשר הפלאש מופעל, וגם שם, הן ב-360p וכן ב-480p (גם בסירטונים שאינם צולמו ב-HD), יש את הגרעיניות המדוברת בתמונה בסירטון.בצפייה ברזולוציית HD בסירטונים שכן צולמו ב-HD, אין את הגרעיניות הזו.בעבר לא הייתה הגרעיניות הזו בצפייה שלא ב-HD.מה הגורם לבעייה?
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים?בדקת בדפדפנים אחרים?(אגב, מערכת ההפעלה היא ווינדוס או לינוקס?)
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים מחבר הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן לגרסה האחרונה. את כרטיס המסך שלי תוכל למצוא במפרט המחשב שלי שמופיע בנתוני הגולשים.הבעייה מתרחשת גם באינטרנט אקספלורר 11 (בצפייה ב-HTML5).אני משתמש בחלונות 7.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.