עבור לתוכן

המלצה על כרטיס מסך במחיר של עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי באחד טוב יותר למטרת משחקים. רצוי מאוד שיהיה תומך DX11

המפרט העדכני-

i7 920 @ 2.67GHz 2.79 GHz 6GB RAM

Nvidia Geforce GTX 285

Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6

WIN7 64BIT

ספק כוח TAGAN BZ SERIES 700W

אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 ש"ח , אני גם חושב אולי להוסיף עוד 2 GB של RAM

פורסם

אם תמצא 2GB של זיכרון ביד שניה תמורת כמה עשרות שקלים - למה לא. אבל היום לא שווה לקנות כזה כי המחיר יהיה קרוב לסטיק של 4GB.

לגבי כרטיס, הכל שאלה של העדפה. אתה יכול ללכת על R9 280X או HD7970 מחודש עם אחריות לשנתיים בתקציב, או על R9 270X חדש למשל.

עוד אפשרות תהיה GTX 670 חדש עם קירור סטוק. מעט יותר חם, אבל חזק מ-R9 270X.

פורסם
  • מחבר
אם תמצא 2GB של זיכרון ביד שניה תמורת כמה עשרות שקלים - למה לא. אבל היום לא שווה לקנות כזה כי המחיר יהיה קרוב לסטיק של 4GB.

לגבי כרטיס, הכל שאלה של העדפה. אתה יכול ללכת על R9 280X או HD7970 מחודש עם אחריות לשנתיים בתקציב, או על R9 270X חדש למשל.

עוד אפשרות תהיה GTX 670 חדש עם קירור סטוק. מעט יותר חם, אבל חזק מ-R9 270X.

תודה על התגובה המהירה, בדקתי וה GTX 670 הרבה מעבר לתקציב שלי.

שכחתי לציין שאני הולך להחליף מארז גם,דבר שמגביל את הכרטיס שלי, המארז שלי במילים פשוטות הוא זבל של דבר, המחשב רותח,נוטה להקפיא את המסך ולא מאוורר מספיק,אני סה"כ מוכן להשקיע 1500 ש"ח על מארז,כ.מסך ואם יהיה צורך גם זיכרון.

פורסם

חשבתי שהתקציב שלך הוא 1000 שקלים....

http://www.tms.co.il/product/11557

לגבי מארזים הייתי ממליץ להתיעץ בפורום מארזים, אבל סביר להניח שימליצו לך על משהו כמו ה-ARC MIDI R2 שהוא מאוורר, מרווח ופרקטי.

פורסם
  • מחבר

בואו נחזור לדיון על כרטיסי מסך,אם אני אקנה את הGTX 670, או את ה

R9 270X, הוא יריץ לי טוב משחקים ל-3 שנים הקרובות?

פורסם

אף אחד לא יודע מה יהיה בשלוש השנים הקרובות. הדבר היחיד שידוע הוא שזה הכח הגרפי הכי חזק שתוכל להשיג בתקציב אם תרצה מוצר חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים