פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים בורג C מחזיק את הצורב, תבריג אותו החוצה ואז פשוט תשלוף את הצורב. תמדוד את הגובה עם סרגל ותחזיר אותו למקום ואת הבורג.
פורסם 2014 בספטמבר 1611 שנים מחבר קניתי את 840 EVO איזה מישהו הרכיב לי אותו כבר והעתיק לי את הWIN8 לSSD.עכשיו שמתי לב שיש שני קבצים גדולים בשני המערכות ההפעלה שיש לי אחד hiberfil והשני pagefile:מה זה הקבצים האלה?והאם ניתן למחוק אותם?תודה נערך 2014 בספטמבר 1611 שנים על-ידי CaTaLuNy
פורסם 2014 בספטמבר 1611 שנים hiberfile - קובץ שנוצר ובו נשמע ה-state של המחשב בזמן כניסה להיברנציה. מצב היברנציה זה מצב בו אתה מכבה את המחשב ככה שהוא יזכור את המצב שממנו הוא יצא. זה מאוד דומה למצב שינה - אבל במצב שינה הSTATE נשמר על הראם, ולכן ההתעוררות הרבה יותר מהירה, במחיר של בזבוז סוללה גם בזמן שהמחשב ישן.pagefile - קובץ שמחזיק מידע זמני שלא יושב מכל מיני סיבות על הראם.את שני הקבצים לא כדאי למחוק, אם זה בכלל אפשרי. בפועל, גם אם זה אפשרי, אני מניח שהם פשוט יווצרו מחדש.
פורסם 2014 בספטמבר 1611 שנים מחבר אוקיי הבנתי.איך הבדיקת מהירות שעשיתי לכונן SSD החדש שלי:ככה אמור להיות?או שעשיתי בדיקה לא נכונה? נערך 2014 בספטמבר 1611 שנים על-ידי CaTaLuNy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.