עבור לתוכן

לא מצליח לפתוח את פורט 2099 TCP הוטבוקס/הוט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ניסיתי לפתוח דרך הממשק של ההוטבוקס, אבל בבדיקה שערכתי זה הראה שהפורט עדיין סגור.

העברתי את המחשב שלי ל-DMZ, ביטלתי את חומת האש של ווינודס (אף על פי שגם בה הוספתי כלל שפותח את הפורט המדובר) וזה עדיין הראה שהפורט חסום.

לאחר 30 דקות המתנה לנציג של הוט ענה לי בחור שטען שתמיכה בהוטבוקס עולה X כסף לחודש, כלומר לא מספיק שאני משלם להם כמה מאות שקלים בחודש עבור ההוטבוקס הגרוטאה שלהם, עכשיו אני צריך גם לשלם תוספת כדי לקבל תמיכה לתקלות שונות ומשונות שהוא מייצר..

זו לא פעם ראשונה שההוטבוקס שלהם משתגע, היה לי מקרה לפני כחודשיים בו הוא החליט לחסום לי אתר אחד (במקרה אתר שהייתי בתהליכי בנייה שלו).

אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי להתמודד עם הפורט הבעייתי לפני שאני שורף עוד חצי שעה בהאזנה לפרסומות שלהם.

חיבור 100 מגה ללא חייגן הוט/הוטנט, הוטבוקס משמש כמודם/ראוטר.

תודה ושבת שלום.

פורסם

היי,

אתה מוזמן לשלוח אלי הודעה פרטית יחד עם פרטי המנוי שלך ואשמח לסייע.

פורסם
  • מחבר

אם מישהו ראה את ההודעה הזו של שחר וחשב שהשירות של הוט השתפר אז אני מצטער לבאס, שלחתי לו פרטים לפני 5 ימים ומאז לא שמעתי ממנו/מהוט דבר (מלבד שיחות יזומות שלי כמובן).

פורסם

הוטבוקס מכשיר גרוע כמו כל הציוד של הוט והפתרון פשוט, תבטל את הראוטר (זה דרך השירות לקוחות שלהם שיבטלו לך את השירות) ותעבוד עם ראוטר משלך בזמן שההוטבוקס יהיה מודם בלבד.

פורסם

איך בדקת שהפורט חסום?

פורסם
  • מחבר

עדכון: אחרי כ-4 שעות שבוזבזו בשבוע שעבר על שיחות עם מוקדי התמיכה של הוט הגיעו מים עד נפש, הם לא מוכנים לשלוח טכנאי אלא אם אשלם 125 ש"ח כי לטענתם התשתית תקינה, אני בינתיים עם פינגים של 300-400 לחו"ל ושומעים אותי בסקייפ כאילו אני נמצא בתחנת החלל מיר. אפילו החלפתי ספקית כדי להראות להם שהבעיה אצלם אבל אין עם מי לדבר...

הזמנתי התקנה של בזק ליום שני הקרוב, שלום ולא להתראות HOT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים