עבור לתוכן

מחשב נייד עד 4000+

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה.

* גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע.

* משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג

* זמן סוללה:כמה שיותר.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב :))

* כונן אופטי: לא מחייב

* האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן.

* מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: עדיף שלא.

כרגע מה המועמד המוביל אצלי הוא

(Lenovo Flex 2 (14 inch

מה שאני מתלבט לגביו זה המעבד,בין i7-4510U ל- i5-4210U, האם יש יתרון משמעותי לi7?

במחיר זה בערך אותו "ערך מוסף" 25 אחוז מהמחיר ולפי =2248&cmp[]=2259"]זה גם 25 אחוז בביצועים.

אשמח לשמוע התרשמיות מהמחשב במיוחד לגבי איכות המסך (IPS), רמקולים, אורך חיי סוללה ורעש מאוורים?

אודה גם על הסבר מה האחריות בארץ של LENOVO נותנת כלומר רק מעבדה או גם איסוף, מחשב חלופי בזמן תיקון?

גם המלצות על דגמים אחרים וחברות אחרות יתקבלו בברכה.

נערך על-ידי bigdady

פורסם

בגלל שאתה מתכנן לשים כונן משלך. אז רק שים לב שהflex 2 הוא סיפור לפתוח. צריך להוציא את המקלדת לפני שמגיעים לכונן.

מוזמן לראות פה:

http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_flex_2_14_flex_2_14d_flex_2_15_flex_2_15d_hmm.pdf

בביקורת של notebookcheck מומלץ שמי שאין לו ניסיון בפירוק notebookים שלא יעשה את זה לבד.

אני מתאר לעצמי שניתן לבקש מחנות לעשות, אבל אין לי מושג כמה זה יעלה.

פורסם
  • מחבר

האם פעולה כזאת מבטל אחריות?

פורסם

אין לי מושג.

פורסם
  • מחבר

כנראה צריך לבדוק מול שירות הלקוחות של לנובו...

האם יש למישהו הצעות אחרות.

תודה.

פורסם

בעיקרון זה לא מבטח אחריות, אבל אם אתה לא יודע מה אתה עושה - אתה יכול לגרום לנזק, שלא יהיה מכוסה.

האם יש צורך במערכת הפעלה?

פורסם
  • מחבר

העדיפות שלא תהיה מערכת הפעלה...אבל אני גמיש.

הפירוק לא בעייתי מבחינתי..רק ניתוק המקלדת כאשר יש סרט דק עם מחברים די זעירים יכול לגרום לבעיה, במיוחד בחיבור מחדש לאחר התקנת הכונן.

בכל אופן אני מאמין שאסתדר.

האם יש הצעות נוספות?

נערך על-ידי bigdady

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ

האם יש המלצות ממישהו?

פורסם
  • מחבר

אף לא המלצה אחת...........

פורסם

תתחדש

פורסם
  • מחבר

עדיין לא נקנה...עדיין מחפש אלטרנטיבה

פורסם

אין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים