עבור לתוכן

ספק כוח seasonic מפיק צלילי תקתוק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן...

התקשרו אלי בבוקר לבוא לקחת את הספק. מה שאמרו לי הם שלחו אותו אל היצרן ושם החליטו להחליף אותו בחדש. לצערי לא נתנו לי פרטים מה התקלה מעבר ל"היצרן בדק והחליט להחליף". חבל רציתי לדעת מה הבעיה...

נראה כמו ספק חדש לגמרי והמספר הסידורי גם שונה, ככה שזה לא אותו ספק שעבר תיקון

כשיהיה לי קצת זמן אחבר הכל ונבדוק אם הכל עובד תקין

@SkeletonBoy אם הספק שלך עדיין באחריות תממש אותה. כנראה שגם לך פשוט יחליפו אותו

• תגובות 46
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה זמן לקח מרגע שהתלוננת עד שקיבלת ספק חדש ?

פורסם
  • מחבר

טיפלה יותר משבוע. השארתי אותו בחנות לתיקון ביום שישי לפני שבוע, קיבלתי אותו היום

פורסם

איזה מעצבנים CDLOG שנותנים אחריות של 5 שנים על מוצר ש SEASONIC נותנת 7 שנים (הספקים היקרים שלהם)...

פורסם
  • מחבר

באמת? 7 שנים? אני קיבלתי רק 3 שנים... :(

אולי השאר זה פשוט אחריות יצרן ולא מהחנות

פורסם

IlanF, ולכל מי שנתקל בתקלה של רעש תקתוק או זימזום/צרצור,

כמה זמן עבר מאז שקניתם את הספק עד שהופיעה התקלה? יהיה מעניין לראות אם יש תבנית שחוזרת על עצמה מבחינת גיל הספק.

פורסם
  • מחבר

עבר קצת מעל שנה

פורסם

לצערי הספק שלי כבר לא באחריות. הוא בן קצת יותר מ4 שנים.

פורסם

תודה אילן על העדכונים, אני גם אשלח את הספק שלי לתיקון אחרי זמן מה שנמנעתי מזה...התופעה הזאת קורית להרבה אנשים בזמן האחרון בדגם הזה...ראו הוזהרתם =]

פורסם

מהביקורות על ספקי סיסוניק באתר newegg דווקא קיבלתי רושם שכשיש תקלות לרוב הם קורות בשנה הראשונה. אבל כנראה שתקלות כאלו מתפזרות על טווח זמן רחב של שנים ופשוט רוב הביקורות נכתבות ע"י כאלו שקנו את הספקים בטווח זמן הקצר יותר.

בדיוק אתמול הזמנתי ספק X-400 שגם עלול לסבול מבעיית Coil whine... הוא בגירסת OEM עם רק 3 שנים אחריות :facepalm:

פורסם

חברה, לכל מי שלא עבר לפחות 5 שנים עם הספקים של seasonic נצו לישור קשר עם החברה ישירות ולשלוח להם את המק"ט ולבקש RMA, יש סיכוי טוב שהם יסכימו (אולי בעלות משלוח אליהם). הם עונים בד"כ תוך יום עסקים.

פורסם

גם אם האחריות 3 שנים, ועברה?

פורסם

לא סתם כתבתי את זה.

פורסם

אצלי יש ספק מדגם S12+ 550W שנקנה ב-2008 ולא היו תקתוקים. מה שכן לעיתים רחוקות המחשב קורס, אבל אני לא יכול להצביע בוודאות על הספק למרות ששאר החלקים בני לא יותר משנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים