פורסם 2014 בספטמבר 1211 שנים האם ניתן ב-Toshiba Satellite Z30-A להוסיף כונן SSD נוסף?המחשב מגיע עם mSATA SSD בגדלים שונים ואני הייתי רוצה להוסיף כונן SATA SSD בנוסף לקיים (לא בחיבור USB), האם ניתן?מה עוצמת הרעש של המאוורים? השאלה מופנת למי שקנה את המחשב, יש דיווחים הוא די רועש .תודה.
פורסם 2014 בספטמבר 1211 שנים כלומר בנוסף למחשב היקר המשתמש מחוייב לסוג מסויים של כונן שיש לו חיבור mSATA שיקר יותר משמעותית.האם חיבור כונן SSD בUSB3 שווה ערך לחיבור SATA?
פורסם 2014 בספטמבר 1211 שנים מביקורות מעטות שקראתי הבנתי שבעבודה רגילה המאווררים שקטים ובעבודה מאומצת יותר אז הם בהחלט נשמעים.סך הכל נשמע סטנדרטי. הביקורות על המחשב מאוד טובות וסך הכל נאמר שהמחשב מצויין לכל שימוש חוץ מגיימינג.
פורסם 2014 בספטמבר 1211 שנים mSATA לא יקר יותר בצורה משמעותית כפי שאתה מתאר את זה, המחיר קרוב לזהה עם הפרש לא גדול.אם זה לא מתאים לך, אתה לא חייב לקנות את המחשב.תהיה הגבלה מסויימת בשימוש בבקר ה-USB 3.0.
פורסם 2014 בספטמבר 1211 שנים מאמר שקראתי בנושא- http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3-uas-turbo,3215.htmlיש מגוון רחב של בקרי USB 3.0 שבהן המהירות יהיו מגוונות, זה עדיין מגביל במבחני האמת במידה מסויימת מאשר חיבור ישיר של SATA III.יתכן ולרוב המשתמשים ההפרש לא יהיה כל כך קריטי ולא ישימו לב, אבל הוא קיים וזה משהו שכדאי לציין. נערך 2014 בספטמבר 1211 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים 8 שעות.ישתנה תלוי דפוס שימוש כמובן, אבל זה בשימוש רצוף של אינטרנט עם WIFI דלוק. נערך 2014 בספטמבר 2211 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים אני מחפש את הדגם הזה בארה"ב אבל באתר של טושיבה האמריקאי הוא מופיע בשם אחר: Toshiba Portege Z30-AST3NX1 Ultrabookהאם מדובר על אותו מחשב שציינת?פשוט יש לי אפשרות לקנות אותו בארה"ב.הנה הקישור למוצר באתר של טושיבה האמריקאי: http://www.toshiba.com/us/computers/laptops/portege/Z30/Z30-AST3NX1 נערך 2014 בספטמבר 2211 שנים על-ידי shay2828
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים ממש לא אותו דגםשים לב לרזולוצית המסך ועוד...צריך "להרכיב" שם מחשב או שתחפש באמזון או דומיו מחשב "מוכן" עם FHD ו-SSD גדול.תלוי מה התקציב שלך בדולרים וכמה אפשר "לדחוף" למחשב.בשביל שלא "נגנוב" את הדיון - אודה אם תפתח דיון חדש מסודר בנפרד עם פירוט הדרישות והתקציב אם אתה מעוניין בדגם הזה ספציפית. נערך 2014 בספטמבר 2211 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים תודה על תגובותיך ועזרתך בנושא.כבקשתך פתחתי דיון חדש בפורום מחשבים ניידים.המחשב הנ"ל מתאים לי מכל הבחינות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.