עבור לתוכן

Geforce GTX 970 - תמונות ומבחני ביצועים ראשונים

Featured Replies

פורסם

אסוס ו- EVGA הכריזו על דגמי ה-970 שלהם, ע"פ הדיווחים ברשת מחירם עומד על 350$.

בתקווה ולא תהיה הגזמה במחירים בארץ, מערך SLI של 2 כרטיסים כאלה יעמוד בערך ברמת המחיר של זוג כרטיסי 760 כרגע.

כך שכרגע נראה מפתה בהחלט, אבל מוקדם לדעת בוודאות מה יקרה פה אצלנו..

• תגובות 45
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבלי להתחשב עכשיו בצריכת החשמל ופליטת החום, ה-GTX980 חזק רק בכ-6-7 אחוזים מה780 TI, אל לנו לשכוח שה780 TI אוברקלוקר מעולה, כך שבמידה וה980 לא מצטיין בהמהרה, ה780TI יושב לו על הזנב ובמחיר דומה.

פורסם

נראה כאילו הכרטיס של ליינוס מצטיין ב OC, זה לא מדד אבל זה כן סימן מעודד.

פורסם
  • מחבר

שיפור הביצועים בפועל לא גדול בהמהרה, ואני חושש שזה כתוצאה מרוחב הפס הצר. זה אחד הלוואים.

פורסם

למי שראה אתמול את האירוע, המנכ"ל (נראה לי שזה המנכ"ל) אמר "אני גאה להציג את כרטיס הדגל הראשון של מקסוול"...

זה אומר שיהיה כרטיס דגל שני חזק ממנו עוד מעט (אולי כתשובה ל amd שיענו?)

או שהכוונה לכרטיס דגל שני של מקסוול שיבוא עם תהליך ייצור ממוזער בעתיד הלא רחוק (יש מצב שיהיו כרטיסי מקסוול בשני תהליכי ייצור שונים?)

מעניין לשמוע מה אנשים חושבים? כי נראה לי שאף לא יודע בוודאות אבל ניחוש מוסכל או דעה.

פורסם

שיפור של 15 אחוזים בהמהרה ל-GTX970:

qAq7axX.gif

שיפור של 20 אחוזים בהמהרה ל-GTX980:

ajUNjta.gif

פורסם

GB הכריזו על כרטיס עם מיתוג G1, יש לו 2 חיבורי 8PIN במקום 6PIN, נראה כמו OVERKILL...

http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/gigabyte_gtx_980_g1_preview/1

סביר להניח שנראה 980TI אחרי ש AMD יוציאו את התשובה שלהם לכרטיסים האלה (למרות שיכול להיות ש AMD לא יוציאו משהו חדש או יוציאו משהו כמו R9 295 ולא דור חדש).

פורסם

אותי מעניינת גרסה עם יותר מ-4GB של זיכרון גרפי.

פורסם

אני מאמין שנקבל 970 ב1400~(בקניית מחשב חדש :silly:)

תכלס הוא במחיר זהה ל770(2GB)...

פורסם
פורסם
אני מאמין שנקבל 970 ב1400~(בקניית מחשב חדש :silly:)

תכלס הוא במחיר זהה ל770(2GB)...

אם זה באמת יהיה המצב, זה יהיה פנטסטי!

אני באופן אישי תכננתי SLI של שני כרטיסי 760 עם 4GB (ההתלבטות הסתכמה בין MSI ל-EVGA, הפרש של כ-150ש"ח ביניהם, מעט מתחת ל-3000ש"ח סה"כ).

דחיתי את התכנון בגלל הסדרה החדשה, רציתי לראות את הביצועים/מחירים שלה, וגם איך זה ישפיע על מחירי דור ה-7XX.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שכבר באוקטובר נראה הכרזה של כרטיס מסך בעל כ-1280 מעבדים שיחליף את GTX 760 ויכה בסדרת R9 280.

פורסם

רק גורם להזיל ריר עוד יותר לכיוון ננומטר חדש ... D:

פורסם

חברים יום ראשון אני הולך לשלם על המחשב ושיתחילו להרכיב אותו, הזמנתי את המחשב עם 290, מה אתם אומרים לשלם ולחכות שיגיע 970, או להוציא אותו כבר עם ה290 וזהו?

האמת שהשיקול שלי הוא שאין לי סבלנות לחכות עוד חודש שיגיעו הכרטיסים...

פורסם
  • מחבר

אם התהליך הבא אכן יהיה 16 ננו-מטר, מדובר יהיה בשיפור פוטנציאל אסטרונומי.

16 ננומטר יאפשר למקסוול להגיע לכוח גרפי של ארבעה GTX 780 TI בכרטיס אחד, בפליטת חום נמוכה מ-GTX 780 TI בודד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים