עבור לתוכן

הבדלי בין סוגי כבלי vga

Featured Replies

פורסם

יש הבדלי בין כבל vga עם ראש קטן לבין אלא עם הראש היותר גדול?

זה

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/Vga-cable.jpg

וזה

http://www.cyberresearch.com/images/products/1119917797.600.jpg

יש הבדל אולי בסיכוך או באיכות של האות?

אני צריך כבל ארוך של 30 מטר.

זה ישפיע?

פורסם

כן, יש מצב שזה ישפיע. במיוחד עם כבל ארוך שעשוי להיתקל בהרבה הפרעות בדרך.

הראש פחות חשוב מהכבל עצמו (שים לב שגם הכבל עצמו יותר עבה/קשיח).

30 מטר - אני בכלל לא יודע איך זה יעבוד והאם זה יהיה שמיש. מעולם לא ניסיתי כבלים כל-כך ארוכים.

פורסם
  • מחבר

המחיר הוא פחות או יותר אותו מחיר. אז אתה אומר שכדאי ללכת על הכבל היותר עבה?

ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא יודע איך נקרא ה״עבה״ ואיך נקרא ה״דק״...

פורסם

אין שמות מיוחדים. פשוט צריך לראות את הכבל בעיניים...

פורסם
  • מחבר

דיברתי על חיפוש בגוגל.

טוב בכל מקרה אני אלך על העבה כי זה אותו מחיר

פורסם

VGA ל-30 מטר? בלי מגבר זה לא יעבוד.

זה קבל אנלוגי והוא מאוד מושפע ממרחקים.

פורסם
  • מחבר

איזה מגבר צריך לקנות?

מה המרחק שהוא יעבוד בכבל יחיד בלי צורך בהגברה?

יש לדברים האלה לימיטים מוגדרים כסטנדרט (כמו נגיד בכבלי רשת)?

פורסם

אני השתמשתי ב25 מטר, ועבד מצויין. באופן קבוע.

אם אני לא טועה, גם יצא לי לחבר 2 כבלים. אבל אני לא כ"כ זוכר.

פורסם

גם לי נראה שיעבוד

אפקט משמעותי שיכול להיות הוא ריצודים בגלל השראה על כבלי האדמה. אם יש לך בעיה כזאת, תנסה לחבר את החשמל למסך/מקרן מאותו מפצל שאליו מחובר המחשב, ותעביר את הכבל במקביל לכבל ה VGA לכל האורך. כמו כן תוודא שמוליכי האדמה שלמים בכל הכבלים

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני מוצא באינטרנט יש תשובות חלוקות. לפעמים רשום שכן לפעמים רשום שלא ולפעמים רשום שזה יעבוד אבל רק ברזולוציות נמוכות.

Like Dual-Link DVI, VGA accommodates many resolutions, each of which requires a different amount of bandwidth. As cables get longer, the available bandwidth decreases and with it the highest potential display resolution is lowered. A short VGA cable can manage 1920x1080 without trouble. A long VGA cable may top out at 1024x768, and our longest offering may struggle to reach 800x600.

Basic VGA: For a single cable, it's always important to consider your requirements and the installation environment before opting to use a VGA cable over 5 or 10 metres. But if resolution isn't an issue, we stock all the way up to 40 metres.

לפי מה שרשום באתר הזה הם אומרים שזה אמור לעבוד בכבל יחיד בלי הגברה אבל ככל הנראה הרזולוציה לא תהיה גבוהה.

השאלה שלי היא מה זה רזולוציה גבוהה?

פעם גם 720p היתה נחשבת לגבוהה.

הרזולוציה לא ממש מטרידה אותי אבל אם זה יעבוד רק ב640 על 480 זה לא ממש עוזר לי.

הטלויזיה שאני מחבר אליה היא יחסית מודרנית ותומכת בHD.

ובגלל שיש לי 2 טלויזיות (זהות) שאני צריך לחבר אליהם אני צריך כבל אחד vga ארוך וכבל אחד hdmi קצר כי המחשב ישב ליד אחת הטלויזיות.

לא תהיה בעיה להשתמש בשני כבלים שונים כאלה?

שוב תודה לכולם על העזרה

פורסם

הכבל לא ימנע ממך להפעיל רזולוציה גבוהה. אם אתה עובר את היכולות המקס' של הכבל, התמונה תהיה מרוחה אופקית במידה מסויימת (יהיה צל אופקי לדברים שעל המסך) ותצתרך להוריד את הרזולוציה בשביל למנוע את התופעה

(אם אתה משתמש ב Vsync מעל 60 Hz תוכל להוריד גם אותו, אבל אם אתה לא משתמש ב CRT רוב הסיכויים שה Vsync מהתחלה נמצא על 60 Hz ואין יותר לאיפה להוריד)

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה

אני אקנה אותו בהזדמנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים