עבור לתוכן

דרוש מפרט או שדרוג בכ-3000 ש"ח ללא כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? : 3000

2. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים כבדים ו קצת עריכה

3.רזולוציה מקסימאלית של המסך הוא 1280X1024

יש לי מחשב כרגע עם I3 540 ו לוח אם : p7h55-m lx asus

4RAM , gtx 660 zotac , ספק כוח 550W לא גנארי בטוח.

אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אני לא יודע אם לשדרג את המחשב או לקנות חדש ולחבר את הכרטיס מסך הזה.

אני צריך מפרט שכולל מעבד i5 + לוח אם לOC אם אפשר לא חייב! , זכרון RAM עדיף מחולק ל4X2 כי זה יותר טוב שמעתי ו HARDISK של TERA ומהיר

*צריך גם מחשב שהיה שקט וקירור טוב למעבד!

זה המארז :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748706

אני צריך שהמפרט יהיה מKSP.

מה עדיף לשדרג וכך לחסוך כסף או לקנות מחשב חדש ורק לשנות לחבר את הכרטיס מסך הישן

תודה.

פורסם

נתחיל מהמארז - אתר המארז (Elite 335 (RC-335 של Cooler Master

http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/elite-335

זה לא מארז שמתאים למשחקים כבדים - יש לו ספק כח עליון ולא תחתון, רק 2 מאווררים - קידמי ואחורי בגודל 120 מ"מ כל אחד (הוא מגיע רק עם האחורי) ואין לו פתחי איוורור עליונים או תחתונים.

בקשר למחשב הנוכחי - איפה אתה מרגיש שהוא מגביל אותך? אני קודם הייתי שוקל להוסיף עוד 4GB של זיכרון.

הערה - לפי אתר הלוח P7H55-M LX של Asus (קישור) יש בלוח רק 2 חריצי הרחבה לזיכרון (מסוג DDR3) ותמיכה עד 8GB. בהנחה שיש לך כרגע 4GB במודול זיכרון אחד, פשוט תקנה מודול נוסף. במקרה הכי גרוע - תעביר אותו למחשב החדש.

בקשר לתצורת הזיכרון - נכון ש 2X4GB ייתנו לך רוחב פס גדול יותר לזיכרון, אבל ההבדל המעשי בביצועים לעומת מודול אחד של 8GB יהיה כנראה לא מורגש ברוב התוכנות.

בסופו של דבר, אפשר לקנות לוח, מעבד Core i5, זיכרון בנפח 8GB, קירור למעבד ודיסק קשיח בנפח 1TB מ KSP בסביבות ה-2000 ש"ח, ואם תהיה מעוניין במהרה - המחיר יעלה לכ 2600-2700 ש"ח (צריך מעבד, לוח וקירור אחרים). יש לציין שהבעיה ב KSP היא מבחינת המבחר והמחיר של לוחות האם.

אני מציע לך קודם להרחיב את הזיכרון שלך ל 8GB ולהוסיף כונן SSD ולראות האם הביצועים של המחשב הנוכחי שלך משתפרים. אני גם הייתי מציע לחשוב על מארז אחר, מאוורר יותר. במידה ותחליט לקנות מחשב חדש - תוכל להעביר אליו את הזיכרון ואת כונן ה SSD, ולהשתמש במארז החדש, כך שאתה לא מפסיד משהו. בדומה - אם אתה צריך עוד נפח איחסון - קנה דיסק קשיח בנפח 1TB (או 2TB), שגם אותו תוכל להעביר למחשב הבא.

פורסם

יותר שווה לשדרג לדעתי. פשוט זול הרבה יותר ולדעתי אותה תוצאה סופית.

לשדרג מעבד ל I7 יעלה לך כ 500 שקל. ב 500 צריך לחפש אבל ב 600 אפשר לקנות חופשי. ל I7 יש 4 ליבות אז זה מכסה דרישות של הרבה משחקים. כח עיבוד פחות חשוב מבחינה זו. להוסיף עוד 4 גיגה RAM עילה לך עוד כ 100 שקל.

בנוסף לשים SSD של 120 למערכת הפעלה ומשחק או 2 ופשוט לא תזהה את המחשב שלך. בכולל אפשר לגמור את כל הסיפור ב 1000-1200 שקל וממש ממליץ לך לקנות מסך 1920 על 1080. פשוט משפר חוויה של שימוש במחשב.

כשאני שידרגתי, לא יכולתי להבין איך הייתי תקוע עם ה 19" שלי כל השנים האלה..

מסך במקרה זה חשוב לא פחות מתכולת מחשב!

בהצלחה

פורסם
  • מחבר
יותר שווה לשדרג לדעתי. פשוט זול הרבה יותר ולדעתי אותה תוצאה סופית.

לשדרג מעבד ל I7 יעלה לך כ 500 שקל. ב 500 צריך לחפש אבל ב 600 אפשר לקנות חופשי. ל I7 יש 4 ליבות אז זה מכסה דרישות של הרבה משחקים. כח עיבוד פחות חשוב מבחינה זו. להוסיף עוד 4 גיגה RAM עילה לך עוד כ 100 שקל.

בנוסף לשים SSD של 120 למערכת הפעלה ומשחק או 2 ופשוט לא תזהה את המחשב שלך. בכולל אפשר לגמור את כל הסיפור ב 1000-1200 שקל וממש ממליץ לך לקנות מסך 1920 על 1080. פשוט משפר חוויה של שימוש במחשב.

כשאני שידרגתי, לא יכולתי להבין איך הייתי תקוע עם ה 19" שלי כל השנים האלה..

מסך במקרה זה חשוב לא פחות מתכולת מחשב!

בהצלחה

תציע לי מעבד I5 הכי טוב ומשתלם ו לוח אם למשחקים כבדים ומארז מאוורר וקירור למעבד תודה .

הלוח אם חייב להחליף הוא כבר ישן מידי

פורסם

אם אתה לא מפחד להרכיב לבד וקצת סבלנות, אז אפשר להכניס לתקציב גם מסך.

אני יתן לך בערך סקירה של מחירים ובסוף יהיה מפרט.

יש דברים שלא מפחיד בכלל לקנות כמו זכרונות ומעבד.

SSD גם אפשר לקבל ביותר זול ובהנחה. ל SSD יש MTBF של איזה מיליון שעות.. זה 10 שנים ויותר אז אם זה לא התקלקל תוך חודש חודשיים, אין סיבה שהוא ימות אחרי שנה. זה ההגיון שלי.

אז מעבד I5 1150 עולה כ 860 שקל חדש ו 600-700 שקל כיד שנייה. עכשיו לא מוצא יותר זול אבל ראיתי גם ב 550 וגם ב 600.

מבחינת לוח אם, תלוי בזיכרון שכבר יש לך. אם יש לך סטיק בודד של 4 גיגה אז אפשר ללכת על לוח תקציבי. זה 250-280 שקל. תקח לוח עם HDMI גם. שיהיה לך אפשרות אחר כך להפוך מחשב לתקציבי.

אם יש לך זכרונות של 2X2 אז או שצריך לקחת לוח עם 4 חריצים או מה שלדעתי פשוט יותר זה לקנות יחידה של שמונה ואת שלך למכור. ב 50-100 שקל זה לא יקח הרבה זמן.

אני אישית קניתי SSD של קינגסטון 120 גיגה ב 250 שקל. שמתי אותו ב HTPC. עובד מעולה כבר כמה חודשים. ביניתיים לא קיבלתי קוויה מלקנות יד שנייה אז אני אישית ממליץ. זה חיסכון של 30% לפחות.

כיוון שהתקציב שלך לא עשוי גומי ורצוי לחסוך, אני הייתי קונה SSD יד שניה. ה SSD המומלץ פה בפורום זה EVO, כי הוא נותן מהירות כתיבה/קריאה הכי גבוהים ביחס למחיר אבל תכלס, מה שחשוב לך זה מהירות קריאה בלבד. זה הפרמטר שחשוב במשחקים. אם עבודות העריכה שלך כוללות קבצים מפלצתיים של הרבה גיגה אז חשוב לקחת SSD עם מהירות כתיבה. אחרת כל SSD טוב לך. שיהיה זול בעיקר.

אז זה המפרט מחנות. שים לב. שמתי לך מעבד עם קירור סטוק. זה אפילו זול יותר מגרסת TRAY. זה כננראה טעות שלהם אבל זה כבר לא בעיה שלך. המעבד עצמו מסדרת I5 הפשוט ביותר. הוא לא הכי משתלם מבחינת ביצועים לעלות אבל זה 4 ליבות וזה מה שחשוב פה.

שמתי לוח זול עם HDMI כדי שיהיה אופציה להפוך מחשב לסלוני ללא כאב ראש.

שמתי סטיק בודד של 8 הכי זול שראיתי.

שמתי מארז טוב. חיסרון שלו שהוא ממש כבד. ממש.. מצד שני מגיע עם 3 מאווררים והוא שקט. אני לא יודע איזה מגבלות יש לך מבחינת גודל ואיפה המחשב עומד.. אפשר לקחת גם זולים יותר אם שקט פחות חשוב לך.

בכל מקרה. הנא המפרט של הכל מחנות. שמתי גם מסך. זה נראה כאילו לא עומד בתקציב כי זה סטיק של שמונה. אתה צריך רק 4. זה מפרט של מקרה הכי גרוע שגם תקח הכל מחנות וגם לא תמכור שום דבר משלך.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪866

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

מארז:

Fractal Design Arc Midi R2 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪495

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪390

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪397

מסך:

Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

כמות: 1 - מחיר: ₪844

סה"כ: ₪3281

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3216 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vmpr8g67

אבל לדעתי, עדיין הייתי רק מחליף מעבד ל I7 לתושבת 1156 ומסיים עניין. ל I7 מסדרה זו יש גם 4 ליבות והוא זול הרבה יותר מכל פתרון אחר. נו כמובן SSD מסך ועוד 4 גיגה זיכרון.

אתה רוצה להחליף מארז כי הלחיצו אותך ששלך לא טוב ובכלל לא ברור איך כל העסק לא שרף לך את כל הבית עד עכשיו. אבל הרי היית איתו כבר די הרבה זמן והכל עובד, לא נשרף שום דבר. אתה הרי לא יושב בסאונה ומשחק משם. אתה יושב כמו בן אדם במזגן והמחשב לידך. שים יד לפליטת אוויר ממארז. אתה מרגיש שהאויר יוצא חם? גם אם כן, אוויר חם בשבילך זה איזה 40-45 מעלות. מחשב עומד בהרבה יותר מזה.

פורסם

פותח הדיון, איזה מארז יש ברשותך?

פורסם

סליחה, התכוונתי לאיזה ספק.

פורסם

ariel132, האם אתה רוצה רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד ומארז? מה לגבי זיכרון ודיסק קשיח - צריך או לא? האם אתה לא מעוניין קודם לשדרג את המחשב הקיים בעוד 4GB זיכרון, כונן SSD ואולי מעבד Core i7 משומש?

הנה מה שהבנתי עד עכשו:

מעבד - אתה רוצה Core i5. אם יישאר תקציב - אז שיתאים להמהרה.

לוח - המתאים למעבד, ואם יישאר תקציב - אז שיתאים להמהרה. לא ציינת דרישות מיוחדות.

זיכרון - אני לא בטוח מה אתה רוצה פה בדיוק - לקנות חדש, להעביר את הקיים או שילוב של השניים.

קירור למעבד - טוב, אני מניח שצריך חדש, ביקשת אחד שקט.

כרטיס מסך - כתבת שאתה משאיר את ה GTX660 שלך.

דיסק קשיח - בהודעה הראשונה ביקשת אחד בנפח 1TB.

כונן SSD - לא ציינת.

מארז - בהודעה הראשונה כתבת שאתה משתמש בקיים Elite 335 של Cooler Master, אבל בהודעה השנייה ביקשת גם מארז.

ספק כח - אתה רוצה להשתמש בספק הקיים שהוא Chieftec 550W מדגם APS-550S, שהוא ספק כח לא רע.

כונן אופטי - לא ציינת.

אני מציע שתרשום בדיוק מה אתה אתה רוצה לקנות חדש ואיזו חומרה אתה מעביר מהמחשב הקיים, מה התקציב ומה הדרישות. או בקיצור - תענה על השאלון במלואו.

פורסם
  • מחבר
ariel132, האם אתה רוצה רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד ומארז? מה לגבי זיכרון ודיסק קשיח - צריך או לא? האם אתה לא מעוניין קודם לשדרג את המחשב הקיים בעוד 4GB זיכרון, כונן SSD ואולי מעבד Core i7 משומש?

הנה מה שהבנתי עד עכשו:

מעבד - אתה רוצה Core i5. אם יישאר תקציב - אז שיתאים להמהרה.

לוח - המתאים למעבד, ואם יישאר תקציב - אז שיתאים להמהרה. לא ציינת דרישות מיוחדות.

זיכרון - אני לא בטוח מה אתה רוצה פה בדיוק - לקנות חדש, להעביר את הקיים או שילוב של השניים.

קירור למעבד - טוב, אני מניח שצריך חדש, ביקשת אחד שקט.

כרטיס מסך - כתבת שאתה משאיר את ה GTX660 שלך.

דיסק קשיח - בהודעה הראשונה ביקשת אחד בנפח 1TB.

כונן SSD - לא ציינת.

מארז - בהודעה הראשונה כתבת שאתה משתמש בקיים Elite 335 של Cooler Master, אבל בהודעה השנייה ביקשת גם מארז.

ספק כח - אתה רוצה להשתמש בספק הקיים שהוא Chieftec 550W מדגם APS-550S, שהוא ספק כח לא רע.

כונן אופטי - לא ציינת.

אני מציע שתרשום בדיוק מה אתה אתה רוצה לקנות חדש ואיזו חומרה אתה מעביר מהמחשב הקיים, מה התקציב ומה הדרישות. או בקיצור - תענה על השאלון במלואו.

מעבד - אני רוצה מעבד I5 HASWELL משהו טוב למשחקים

לוח - המתאים למעבד, לוח שמתאים לI5 HASWELL ושהיה טוב

זיכרון - לקנות חדש של 2X4

קירור למעבד - נראה לי ARCTIC 11 FREEZER משהו כזה מה אתה אומר עליו?

כרטיס מסך - GTX 660 אני משאיר

דיסק קשיח - חייב חדש של TERA.

כונן SSD - לא חייב

מארז - תלוי אם המארז מתאים לחלקים של i5 והלוח אם החדש ואם לא יהיה בו הרבה טמפרטורה.

ספק כח - תלוי אם הוא יספיק למעבד i5 וGTX 660 ולכל המערכת אם הוא מספיק אני ישאיר אותו

כונן אופטי - יש לי כבר אחד

פורסם

אתה למעשה מדבר פה על מחשב חדש. מה לגבי השאלון? צריך לדעת בדיוק מה התקציב (האם נשאר על 3000 ש"ח), מה הדרישות שלך מהמארז ומהלוח, וכן האם אתה חייב לקנות רק מ KSP או שאפשר להציע גם מחנויות אחרות?

בקשר לספק הכח - ספק כח איכותי של 550W אמור להחזיר מעבד Core i5 וכרטיס מסך GTX 660. החישוב בערך - 100W למעבד + 150W לכרטיס המסך + 100W לשאר המערכת + 100W מרווח ביטחון = 450W, כך שהספק שלך אמור להתאים (בהנחה שהוא תקין). אני גם הייתי מחכה ש idanmal יגיב בקשר לספק - הוא מכיר את הנושא בצורה טובה יותר ויכול להגיד לך אם כדאי לך להישאר איתו או לקנות אחד חדש.

בקשר לזיכרון - הייתי מציע לקחת מודול אחד של 8GB, אבל זו בחירה שלך.

הנה מפרט שכולל מעבד Core i5, קירור למעבד (ה Arctic i11 Freezer פחות משתלם ב KSP), לוח המבוסס על ערכת השבבים B85 (לוחות המבוססים על ה H81 פחות משתלמים ב KSP), זיכרון של 8GB בתצורה של 2X4GB (שים לב שזה יגביל אותך אם תרצה להוסיף עוד זיכרון בעתיד, כי בלוח יש רק 2 חריצי הרחבה לזיכרון ושניהם יהיו תפוסים) ודיסק קשיח של 1TB של Seagate (אפשר לקחת אחד של WD בכ-20 ש"ח פחות). לא הכנסתי מארז כי לא ענית על השאלון כמו שצריך (אני לא יודע מה רמת השקט הנדרשת). שים לב שאם התקציב הוא 3000 ש"ח, אז נשארים לך עוד 1000 ש"ח למארז וכונן SSD. הנה המפרט:

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 2024 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

אני חייב לציין שעבור החלקים הנ"ל, המחיר למפרטים דומים בחנויות אחרות כמו פלונטר (קישור להצעת מחיר) א TMS (קישור להצעת מחיר) הוא בסביבות ה-2000 ש"ח גם כן. אולם אם אתה מוסיף מארז ואולי גם כונן SSD, אז המחיר הכולל יכול להשתנות וההפרש בין החנויות יכול להיות גדול (תלוי בעיקר הדרישות שלך מהמארז).

פורסם
  • מחבר
אתה למעשה מדבר פה על מחשב חדש. מה לגבי השאלון? צריך לדעת בדיוק מה התקציב (האם נשאר על 3000 ש"ח), מה הדרישות שלך מהמארז ומהלוח, וכן האם אתה חייב לקנות רק מ KSP או שאפשר להציע גם מחנויות אחרות?

בקשר לספק הכח - ספק כח איכותי של 550W אמור להחזיר מעבד Core i5 וכרטיס מסך GTX 660. החישוב בערך - 100W למעבד + 150W לכרטיס המסך + 100W לשאר המערכת + 100W מרווח ביטחון = 450W, כך שהספק שלך אמור להתאים (בהנחה שהוא תקין). אני גם הייתי מחכה ש idanmal יגיב בקשר לספק - הוא מכיר את הנושא בצורה טובה יותר ויכול להגיד לך אם כדאי לך להישאר איתו או לקנות אחד חדש.

בקשר לזיכרון - הייתי מציע לקחת מודול אחד של 8GB, אבל זו בחירה שלך.

הנה מפרט שכולל מעבד Core i5, קירור למעבד (ה Arctic i11 Freezer פחות משתלם ב KSP), לוח המבוסס על ערכת השבבים B85 (לוחות המבוססים על ה H81 פחות משתלמים ב KSP), זיכרון של 8GB בתצורה של 2X4GB (שים לב שזה יגביל אותך אם תרצה להוסיף עוד זיכרון בעתיד, כי בלוח יש רק 2 חריצי הרחבה לזיכרון ושניהם יהיו תפוסים) ודיסק קשיח של 1TB של Seagate (אפשר לקחת אחד של WD בכ-20 ש"ח פחות). לא הכנסתי מארז כי לא ענית על השאלון כמו שצריך (אני לא יודע מה רמת השקט הנדרשת). שים לב שאם התקציב הוא 3000 ש"ח, אז נשארים לך עוד 1000 ש"ח למארז וכונן SSD. הנה המפרט:

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 2024 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

אני חייב לציין שעבור החלקים הנ"ל, המחיר למפרטים דומים בחנויות אחרות כמו פלונטר (קישור להצעת מחיר) א TMS (קישור להצעת מחיר) הוא בסביבות ה-2000 ש"ח גם כן. אולם אם אתה מוסיף מארז ואולי גם כונן SSD, אז המחיר הכולל יכול להשתנות וההפרש בין החנויות יכול להיות גדול (תלוי בעיקר הדרישות שלך מהמארז).

אני מעדיף רק מKSP כי זה קרוב לבית

בקשר למארז אני צריך מארז שקט שלא יעשה הרבה רעש נמשל מה שיש לי עכשיו הוא סבבה אבל אם אפשר יותר שקט אפילו יותר טוב אם זה לא יקר ושהוא יהיה מאוורר

אתה יכול לתת לי קצת יותר מידע על לוח האם?

וכל שאר החלקים סבבה

מה ההבדל בין ARCTIC 11 ל ARCTIC 7.?

פורסם

בקשר לקירור למעבד:

עמוד הקירור ARCTIC Freezer 7 Pro Rev B:

http://www.arctic.ac/worldwide_en/freezer-7-pro-rev-2.html

עמוד הקירור ARCTIC Freezer i11:

http://www.arctic.ac/worldwide_en/products/cooling/cpu/freezer-i11.html

שני הקירורים דיי דומים, אבל בעמוד של ה Freezer i11 אפשר לראות שהוא יותר יעיל ויותר שקט מה Freezer 7 Pro Rev 2 (יש שם גרף). הבדל אחר הוא שיטת ההתקנה - ב i11 יש צורך בהתקנת פלטה אחורית, בעוד שב Freezer 7 Pro לא. העניין הוא המחיר - ב KSP ה i11 עולה 165 ש"ח לעומת 120 ש"ח, כך שהוא פחות משתלם.

בקשר למארז - אני לא יודע איזו רמת שקט יש לך עכשו, אבל לא נראה שהוא כולל חומרים סופגי רעשים. המארז הכי זול הסביר שאני רואה ב KSP הוא ה Antec One S3 שעולה 190 ש"ח (קישור). אני לא יכול להעיד על איכות הבנייה שלו, אבל מבחינה טכנית - הוא בסדר (ספק כח תחתון, פתח קירור עליון, מספיק מקומות למאווררים), אבל הוא מגיע רק עם מאוורר אחד, לא מצויין לגביו מה אורך כרטיס המסך המקסימלי הנתמך ולי אישית הוא לא נראה יפה כמו ה Antec One. אני הייתי מעדיף את ה GX900 של Antec, אבל משום מה הוא כבר לא נמכר ב KSP (יש את ה GX700 שעולה 225 ש"ח, קישור, שגם מוצא חן בעיניי). יש כמובן גם מארזים של חברות אחרות, אז הייתי מציע לך להסתכל על המבחר, לראות איזה מהם מוצאים חן בעיניך ומתאימים מבחינת המחיר, ואז לברר אילו מהם מתאימים.

בקשר ללוח האם - בד"כ הייתי מציע לוח H81M-HD3 של Gigabyte, אבל הוא לא נמכר ב KSP. הלוח הכי זול נמכר ב KSP ב 285 ש"ח, והוא מבוסס על ערכת השבבים H81. ב 350 ש"ח יש לך כבר לוח המבוסס על ערכת השבבים B85. לאור המבחר שיש ב KSP, הלוח הזה נראה לי עדיף מאשר לוח המבוסס על ערכת ה H81 וזול יותר בכ-50 ש"ח ומציע פחות תכונות.

פורסם
  • מחבר
בקשר לקירור למעבד:

עמוד הקירור ARCTIC Freezer 7 Pro Rev B:

http://www.arctic.ac/worldwide_en/freezer-7-pro-rev-2.html

עמוד הקירור ARCTIC Freezer i11:

http://www.arctic.ac/worldwide_en/products/cooling/cpu/freezer-i11.html

שני הקירורים דיי דומים, אבל בעמוד של ה Freezer i11 אפשר לראות שהוא יותר יעיל ויותר שקט מה Freezer 7 Pro Rev 2 (יש שם גרף). הבדל אחר הוא שיטת ההתקנה - ב i11 יש צורך בהתקנת פלטה אחורית, בעוד שב Freezer 7 Pro לא. העניין הוא המחיר - ב KSP ה i11 עולה 165 ש"ח לעומת 120 ש"ח, כך שהוא פחות משתלם.

בקשר למארז - אני לא יודע איזו רמת שקט יש לך עכשו, אבל לא נראה שהוא כולל חומרים סופגי רעשים. המארז הכי זול הסביר שאני רואה ב KSP הוא ה Antec One S3 שעולה 190 ש"ח (קישור). אני לא יכול להעיד על איכות הבנייה שלו, אבל מבחינה טכנית - הוא בסדר (ספק כח תחתון, פתח קירור עליון, מספיק מקומות למאווררים), אבל הוא מגיע רק עם מאוורר אחד, לא מצויין לגביו מה אורך כרטיס המסך המקסימלי הנתמך ולי אישית הוא לא נראה יפה כמו ה Antec One. אני הייתי מעדיף את ה GX900 של Antec, אבל משום מה הוא כבר לא נמכר ב KSP (יש את ה GX700 שעולה 225 ש"ח, קישור, שגם מוצא חן בעיניי). יש כמובן גם מארזים של חברות אחרות, אז הייתי מציע לך להסתכל על המבחר, לראות איזה מהם מוצאים חן בעיניך ומתאימים מבחינת המחיר, ואז לברר אילו מהם מתאימים.

בקשר ללוח האם - בד"כ הייתי מציע לוח H81M-HD3 של Gigabyte, אבל הוא לא נמכר ב KSP. הלוח הכי זול נמכר ב KSP ב 285 ש"ח, והוא מבוסס על ערכת השבבים H81. ב 350 ש"ח יש לך כבר לוח המבוסס על ערכת השבבים B85. לאור המבחר שיש ב KSP, הלוח הזה נראה לי עדיף מאשר לוח המבוסס על ערכת ה H81 וזול יותר בכ-50 ש"ח ומציע פחות תכונות.

סבבה תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים