עבור לתוכן

חיבור מודם ומודם - ראוטר במקביל

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד, שתי המחשבים נמצאים בחדרים שונים בבית כאשר בכל חדר יש נקודת טלפון.

אני מעוניין לחבר את שתי המחשבים לאינטרנט באופן קווי כאשר מחשב אחד יחובר למודם בחדר אחד, והשני יחובר למודם-ראוטר בחדר השני.

השאלה היא האם ניתן לעשות את זה ואין בעיה בעצם ששתי ההתקנים יעבדו במקביל.

עם רשת אלחוטית יש לי בעיה ולכן היא לא באה בחשבון, במידה וזה בלתי אפשרי אשמח לרעיונות קווייים נוספים

תודה מראש.

פורסם

כל מודם מתחבר לקו נפרד או לאותו קו?

אם זה לאותו קו אני לא חושב שזה אפשרי

פורסם

אני עובר לגור בבית חדש ויש לי את אותה הבעיה -_- , לפי הבנתי צריך לרכוש קו אינטרנט נוסף עם אתה רוצה לחבר שני מודמים באותו הזמן...

פורסם

אתם צריכים לכל מודם גם ספק תשתית וגם ספק אינטרנט.

מעבר לזה האפשרויות האחרות זה כבל רשת (הכי מומלץ ושווה את המאמץ) ומעבר לכך זה מתאמים שונים שדנו בהם כבר מליון פעמים בפורום.

פורסם
  • מחבר
כל מודם מתחבר לקו נפרד או לאותו קו?

אם זה לאותו קו אני לא חושב שזה אפשרי

תודה לכולם על התגובות, אכן הם מתחברים לאותו קו טלפון שעליו נמצא האינטרנט.

השאלה היא האם יש מכשיר כלשהו שיכול אולי לחווט דרך תשתית הטלפון הפנימית את הנייד (-המודם ראוטר נמצא בחדר של הנייח).

פורסם

אתה יכול להשתמש בהומפלאג על גבי רשת החשמל או להעביר כבל שמוצמד לקיר/דרך תעלות/תעלות מזגן שיתחבר לראוטר אחד בלבד.

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה לא יכול להפריד בין הפונקציה של הנתב לפונקציה של המודם במכשיר שהוא מודם-נתב.

ו2 מודמים לא יכולים להיות על אותו קו (אני משאר שזה מאותה סיבה שאתה לא יכול לחייג בטלפון עם מישהו כבר מדבר באותו קו...)

פורסם
  • מחבר
לפי מה שהבנתי אתה לא יכול להפריד בין הפונקציה של הנתב לפונקציה של המודם במכשיר שהוא מודם-נתב.

ו2 מודמים לא יכולים להיות על אותו קו (אני משאר שזה מאותה סיבה שאתה לא יכול לחייג בטלפון עם מישהו כבר מדבר באותו קו...)

כנראה שזו באמת הסיבה ולכן העלתי את השאלה, הבעיה היא שעם HomePlug יש עדיין דברים לא כל-כך ברורים ואני יכול להשקיע כאן איזה 250 ש"ח שילכו לפח, יש אולי עוד פיתרון ?

פורסם

מה המטרה הסופית שלך? לחבר את שני המחשבים באופן קווי לאינטרנט?

אם כן אז העברת כבל רשת תהיה האופציה הכי טובה בשבילך

פורסם
  • מחבר
מה המטרה הסופית שלך? לחבר את שני המחשבים באופן קווי לאינטרנט? אם כן אז העברת כבל רשת תהיה האופציה הכי טובה בשבילך

העברת כבל רשת אינה מעשית לצערי הרב, לכן העלתי את השאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים