עבור לתוכן

חוות דעת על R7 260 1GB

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי אופציה לקנות את הכרטיס מסך הזה:

[h=2]R7260-1GD5 PCIExp 1GB[/h]ASUS RADEON R7 260 1GB

יש לי כרגע APU :

A8-3870K שעד עכשיו משחקים רצו עליו בהגדרות נמוכות-סטנדרטיות..

ASSASSIN CREED 4 רץ די חלק אחרי שהורדתי כמה הגדרות. DYNASTY WARRIORS 8 רץ, WATCH DOGS עובד אבל לא נראה משהו.

כדאי לשדרג כרגע או לחכות שיצאו כרטיסי מסך חדשים (20נ"מ ומטה)

פשוט מצאתי את הכרטיס מסך הזה במחיר יחסית זול. יפריע לי שהוא רק 1GB ?

או שכדאי לקנות 2GB ?

המחשב מחובר כרגע לטלויזיה ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות בדרך כלל ...

תודה מראש :)

פורסם

השאלה היא מהו זול. אם הוא לא מומלץ באופן כללי כאן, סביר להניח שהוא לא משתלם למדי.

אם אתה רוצה להמתין לכרטיסי מסך חדשים, זה אומר שאולי כדאי לך גם להמתין לשדרוג של המעבד, שכן המשחקים שציינת תלויים בו באופן לא מבוטל, ואפילו שווה ערך.

פורסם
  • מחבר

אני נמצא ביפן ומצאתי אותו ב-323שקל :) לפי דעתי זה זול. אבל האם כדאי לי בכלל לקנות אותו כרגע או לא ? (כרגע אני משתמש רק בAPU)

לגבי מעבד, לא נראה לי שאני אשדרג בזמן הקרוב. חשבתי שבינתיים כרטיס מסך נפרד יציל לי את הפריים-רייטס (ואולי יעשה את הגרפיקה יותר נעימה לעין)

לפי התגובה שלך אני מבין שאין כל כך טעם בלקנות כרטיס מסך בלי לשדרג גם מעבד... X_X

עריכה: מה זאת אומרת לא מומלץ באופן כללי כאן? (כלומר בארץ?!) ולמה לא ?

באמת שמתי לב שלא מוכרים אותו כל כך (מדלגים עליו) ומציעים רק את 260X

פורסם

יש דגמים מסויימים של כרטיסי מסך ששייכים רק למזרח, או בעיקר למזרח. 260 הוא כזה, 250XE הוא עוד דוגמה.

לגבי המעבד, זה עניין שמאוד תלוי במשחקים. ה3870K מכובד לכמות לא מעטה של משחקים, אבל יש כאלה שבהם כרטיס מסך חזק הוא צד אחד של המשווה, וזקוק לדחיפה של מעבדים דוגמת Core i5 כיום.

האם שדרוג כרטיס מסך יביא לך שיפור במשחקים שציינת? כן, בודאות, אבל זה לא השיפור הרציני שתקבל אם בכוונת להינות גם מאיכות תמונה טובה וגם מפריימרייט טוב.

לגבי למה דברים לא מומלצים באופן כלל, זה די פשוט. יש נקודות מחיר מסויימות בהן שולטים דגמים מסויימים. אם מישהו ירצה כרטיס מסך בתקציב מסויים, בטווח של 100 שקלים דרומית או צפונית לכך יהיה דגם דומיננטי בביצועים שלו, שפשוט יבטל דגמים רבים אחרים. זה מצב שנוצר בעיקר כשדור "חדש" בעל תמחור לא הכי טוב נכנס על דור ישן בו אפשר למצוא דגמים חזקים באותן נקודות מחיר. ה-260X בארץ סובל מצל שמטיל עליו HD 7850 שחזק ממנו.

אם אין שם R7 265 או בשמו הקודם HD 7850 במחיר דומה, אז אני מניח שה-R7 260 יהווה קפיצה צנועה, הוא צריך להיות חזק כמו HD 7770 OC. רק לוודא שיש ספק כח ממותג במערכת

פורסם
  • מחבר

[h=1]הספק שיש לי:

KEIAN ATX電源 「Bull-MAX GOLD」 500W KT-AP500-ASG[/h]

KEIAN זאת חברה שנראה לי יש רק פה, אבל קראתי ביקורות טובות. 500וואט זה אמור להספיק לכרטיס הזה נראה לי.. ורשום GOLD - לא הבנתי בדיוק מה זה אומר. (יציבות זרם?!)

באותו מחיר אפשר למצוא נבידיה 640, 650 ו740 שהם חלשים/פחותים משמעותית ממנו.

בדרך כלל הוא נמכר בפי 2 מחיר כמו אותם כרטיסים באזור שלו לדוגמא ה750TI.. רק שעכשיו הוא ב47אחוז הנחה - לא יודע למה... קראתי איפשהו שיש לו בעיה עם תדרים או מהירויות שAMD שוברת על זה את הראש... משהו שבמקום 300MHZ הוא על 500...

בגלל שהוא יחסית ישן אני מניח שכבר טיפלו בזה בעדכון לתוכנה של AMD...

אגב, לכרטיסי מסך יש עדכוני קושחה ?

פורסם

ישנם עדכוני ביוס לכרטיסי מסך, אבל הם לא מגיעים באופן תדיר או סדיר, רק במידה ונמצאת תקלה גורפת שמאלצת את היצרן להוציא עידכון מסדר.

על פניו ספק הכח נראה בסדר גמור למשימה.

פורסם
  • מחבר

לעומת כרטיסי נבידיה (באותה רמה) יש לו צריכת חשמל גבוהה ב40 וואט. (ההבדל שבין 28 ל22נ"מ אני מניח)

ומה ששם אותי על הגדר זה העובדה שיש לו רק 1GB זכרון... ה-1 בלבד הזה יפריע לי ? זה שאין לו 2GB יחסר לי ? נגיד בשנה שנתיים הקרובות...

חשבתי שWATCH DOGS לא יעבוד לי על המחשב עם הAPU בלבד, אבל הופתעתי ...

עריכה: הלוח אם שלי תומך בPCI-E X16 2.0 ולא ב3.0 - זה לא אמור להשפיע כל כך על הביצועים נכון ?

פורסם

ה-750TI מיוצר באותו תהליך היצור, פשוט מכיל ארכיטקטורת מחץ חדשה של-AMD אין כרגע איך להתמודד איתה.

בשביל שתקבל רווח מ-2GB, צריך למלא את כרטיס המסך במעל ל-1GB. כרטיסי מסך בסיסיים שכאלה לא יועילו מתוספת נפח הזיכרון, ההגדרות שדורשות נפח גרפי כזה יהיו כבדות מדי בלאוהכי.

אין בעיה עם הלוח

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :)

אני מניח שאני הולך להתחדש בכרטיס מסך חדש (ולהפרד מ323 שקל)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים