פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מעניין אותיאיזה תוספות למשחק החברים פה בפורום ירצו לראות בהרחבה הבאהבין עם זה רכבים,נשקים,גאדטים,סוג מפות (שלג,מדבר,יער לדוגמא),leveltion (קשור במובן מסוים למפה),מצב משחק וכדי שזה יהיה יותר מעניין אז גם איזה מפה תירצו לראות משוחזרת לבאטלפיד-4
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מפות שלג בלחימה אורבנית .מצבי משחק אין הרבה מה לחדש אבל מה שכן אני רוצה לראות זה עיצוב מפות כמו שצריך ולא דפוקות כמו כל המפות עד לDRAGON TEETH.
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מחבר מפות שלג בלחימה אורבנית .מצבי משחק אין הרבה מה לחדש אבל מה שכן אני רוצה לראות זה עיצוב מפות כמו שצריך ולא דפוקות כמו כל המפות עד לDRAGON TEETH.יכול להיות מגניב שבמפות מושלגות היה מפולת שלג או משהו בסיגנון
פורסם 2014 בספטמבר 811 שנים טוב אז כי אני ממש חשבתי על זה כבר: קודם כל הצעתי כבר ל EA מפתחי המשחק בהולנד לעשות מפה URBAN BY NIGHT מתפ לחימה בלילה... אין בכלל מפות שמשוחקות בלילה חושך מוחלט ראיית לילה וכו... להוסיף מפת שלג, סבבה אבל אחת עם משהו ייחודי כמו מפעל או תעשייה כלשהי שנלחמים בתוכו והמערכות עובדות ויש כל הזמן רעש, לבטל את השמיעה ולהפוך את המשחק למיין סטרים יותר. כלי רכב חדשים, אולי כמה UAZ עם מקלעים חדשים, בייחוד מסוקים מסוג אחר או מטוסים מסוג אחר... אי אפשר להיות עם אותו דבר כל הזמן... ואם עושים שלג, אז SKIN לשלג, וכשאני אומר סקין אני מתכוון ממצנפת ועד לשרוכים של הנעליים, הכול לבן!, רכב סקי או אמצעי סקי כאלו או אחרים, למה אין HONEY BADGER ואולי שיפתחו את ה PDW גם לASSAULT??
פורסם 2014 בספטמבר 811 שנים ואולי שיפתחו את ה PDW גם לASSAULT??This. לדעתי (ולדעת רבים אחרים שיצא לי לראות) הקארבין צריך להיות ספציפי לאנג׳י ו pdw פתוח לכולם.באנג׳י משתמשים בדרך כלל במפות הגדולות עם הרכבים ונותנים לו נשק לטווח קצר... זה פשוט מטומטם.
פורסם 2014 בספטמבר 911 שנים סוף סוף הם קצת מקשיבים אני לא מאמין שלוש מפות שלג זה יהיה מעולה! רק מעניין אותי איך הלחימה הרגלית תיהיה שם אם היא תיהיה טובה אני מאושר
פורסם 2014 בספטמבר 911 שנים מרגיש קישקוש אחד גדול ... :\ נערך 2014 בספטמבר 911 שנים על-ידי guylederer0
פורסם 2014 בספטמבר 911 שנים אבל אל תשכחו שהוא כנראה יעבור עוד כמה שינויים עד שההרחבה תצא. אני בטוח שאחרי שבוע ב- CTE כבר יהיה נרף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.