עבור לתוכן

דיון | מה תרצו לראות בהרחבה הבאה?

Featured Replies

פורסם

מעניין אותיאיזה תוספות למשחק החברים פה בפורום ירצו לראות בהרחבה הבאה

בין עם זה רכבים,נשקים,גאדטים,סוג מפות (שלג,מדבר,יער לדוגמא),leveltion (קשור במובן מסוים למפה),מצב משחק וכדי שזה יהיה יותר מעניין אז גם איזה מפה תירצו לראות משוחזרת לבאטלפיד-4

פורסם

מפות שלג בלחימה אורבנית .

מצבי משחק אין הרבה מה לחדש אבל מה שכן אני רוצה לראות זה עיצוב מפות כמו שצריך ולא דפוקות כמו כל המפות עד לDRAGON TEETH.

פורסם

אני רוצה עוד כמה וורסיות למטרו (-:

פורסם
  • מחבר
מפות שלג בלחימה אורבנית .

מצבי משחק אין הרבה מה לחדש אבל מה שכן אני רוצה לראות זה עיצוב מפות כמו שצריך ולא דפוקות כמו כל המפות עד לDRAGON TEETH.

יכול להיות מגניב שבמפות מושלגות היה מפולת שלג או משהו בסיגנון

פורסם

הדיבור על שלג עשה לי חשק לשחק קצת בBC2 :D

פורסם

gun master!

מתגעגע למוד הזה מBF3

פורסם

טוב אז כי אני ממש חשבתי על זה כבר:

קודם כל הצעתי כבר ל EA מפתחי המשחק בהולנד לעשות מפה URBAN BY NIGHT מתפ לחימה בלילה... אין בכלל מפות שמשוחקות בלילה חושך מוחלט ראיית לילה וכו...

להוסיף מפת שלג, סבבה אבל אחת עם משהו ייחודי כמו מפעל או תעשייה כלשהי שנלחמים בתוכו והמערכות עובדות ויש כל הזמן רעש, לבטל את השמיעה ולהפוך את המשחק למיין סטרים יותר.

כלי רכב חדשים, אולי כמה UAZ עם מקלעים חדשים, בייחוד מסוקים מסוג אחר או מטוסים מסוג אחר... אי אפשר להיות עם אותו דבר כל הזמן...

ואם עושים שלג, אז SKIN לשלג, וכשאני אומר סקין אני מתכוון ממצנפת ועד לשרוכים של הנעליים, הכול לבן!, רכב סקי או אמצעי סקי כאלו או אחרים, למה אין HONEY BADGER ואולי שיפתחו את ה PDW גם לASSAULT??

aac-honey-badger-rifle-by-thebadpanda2-on-deviantart+(1).jpg

פורסם
ואולי שיפתחו את ה PDW גם לASSAULT??

This.

לדעתי (ולדעת רבים אחרים שיצא לי לראות) הקארבין צריך להיות ספציפי לאנג׳י ו pdw פתוח לכולם.

באנג׳י משתמשים בדרך כלל במפות הגדולות עם הרכבים ונותנים לו נשק לטווח קצר... זה פשוט מטומטם.

פורסם
פורסם

סוף סוף הם קצת מקשיבים אני לא מאמין שלוש מפות שלג זה יהיה מעולה!

רק מעניין אותי איך הלחימה הרגלית תיהיה שם אם היא תיהיה טובה אני מאושר :)

פורסם

מרגיש קישקוש אחד גדול ... :\

נערך על-ידי guylederer0

פורסם

מה זה הנשק הזה?

פורסם

נשק שנראה יותר מידי חזק.

פורסם

יותר מדי חזק זה understatement..

ננעל אוט' מה זה משחק לsmartphone?!

פורסם

אבל אל תשכחו שהוא כנראה יעבור עוד כמה שינויים עד שההרחבה תצא. אני בטוח שאחרי שבוע ב- CTE כבר יהיה נרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים