עבור לתוכן

הוספת חלקים חדשים למחשב חדש יחסית

Featured Replies

פורסם

אני רוצה קצת לשפץ את המחשב שלי לא משהו רציני.

זה המפרט שלי כרגע:

מארז של thermaltake לא זוכר את הדגם אבל זה משהו טוב עלה לי 600 שקל

מעבד intel i7-3770

nvidia gtx650-אני מחליף אותו אז זה לא רלוונטי

המחשב לא עובד הכי מהר ולוקח לו די זמן לעלות את המערכת ההפעלה ולפעמים הוא נתקע. לאחי יש מקבוק והמחשב שלו טס שזה לא יאמן.

אני שואף להגיע עם המחשב שלי למהירות שלו. אני משתמש התוכנות עריכה מאוד כבדות ומשחקי מחשב כבדים

המחשב נקנה לפני שנתיים והוא בכלל לא עמוס (עשיתי פרמוט לא מזמן) וגם בקושי השתמשתי בו ככה שהוא במצב מצוין.

אני לא רוצה להחליף מעבד ולא ספק כוח כי ספק כוח החלפתי לפני חודשיים והמעבד די חזק.

אם אני יחליף את הארד דיסק לSDD וזה יפתור את הבעיה לחלוטין אז תסבירו לי כמה ג'יגה כדאי לקנות ואיך משלבים את זה עם הארד דיסק? , כרטיס גראפי גם לא צריך כי אני קונה AMD R8

לוח אם: GA-B75M-D3H

כרטיסי זיכרון 8 ג'יגה של g skill אני לא זוכר מה המהירות זה או 1,300 או 1,500 או 1,600 (אולי כדאי להחליף לזיכרונות הרבה יותר מהירים?)

WD 7200rpm ג'יגה 500

ספק כוח של altec 550w

[h=1][/h](אני רוצה לדעת איזה רכיב יוצר את הצוואר בקבוק במחשב שלי)

בכללי תגידו לי מה לא טוב במפרט הקיים אצלי שבגללו המחשב יחסית איטי ואני יחליף את החלקים שצוינו.

פורסם

מה שיוצר לך צוואר בקבוק במהירות המחשב הוא ככל הנראה הדיסק הקשיח .

תוסיף SSD בנפח של לא פחות מ-120GB (עדיף 250/256GB תלוי בשימוש) למערכת ההפעלה ותוכנות בשימוש גבוה, את שאר הקבצים כמו מוסיקה וסרטים תשאיר בדיסק הקשיח.

את ה-SSD תחבר ליציאה הלבנה בלוח האם שמסומנת ב- SATA3 ותגדיר בביוס שה-SSD יעבוד במצב AHCI ולא IDE , ממליץ לך לבצע התקנה נקיה של וינדוס ב-SSD ולא ההעתקה של מערכת ההפעלה ל-SSD ע"י תוכנה יעודית .

הדגמים המומלצים בפורום הם samsung evo ו- crucial mx100 (זול יותר)

פורסם
  • מחבר

שמע אתה תותח!

אז זהו רק לעשות את זה והמחשב יטוס לי וכל תוכנות העריכה יעבדו חלק?

הכרטיסי זיכרון והלוח אם לא יוצרים צוואר בקבוק הם מספיק מהירים?

פורסם

מבחינת שימוש שוטף הדיסק הקשיח יוצר לך צוואר בקבוק אבל מבחינת גיימינג ותוכנות עריכה כבדות כנראה שגם כרטיס המסך שלך (GTX650) גורם לצוואר בקבוק ,המעבד נראה לי שפחות כי הוא חזק למדי.

הלוח אם והזיכרונות בסדר ואין צורך להחליף אותם.

אני בטוח שברגע שתוסיף SSD אתה תרגיש שיפור משמעותי במהירות .

פורסם

יותר פשוט שתתן את המפרט המלא של המחשב, תקציב, תוכנות שבשימוש תדיר, ואיזה משחקים

ואז יוכלו לעזור לך בדיוק לפי מה שמתאים לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים