עבור לתוכן

תופעת ניתוקים משרתי משחקים - לאחר שדרוג מהירות ל100 מגה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איפה אתה גר שזה לא מגיע ליותר מ20? אני גר בשטחים ויש לנו יותר....טוב נו עניתי לעצמי :smiley1: (אל תיקח אישית כן...)

פורסם

אני גר במרכז אבל התשתית של הבניין עצמו מאוד ישנה.

זה לא קשור רק לאיזור מגורים.

בדרך כלל בקיבוצים (סתם דוגמה ממשפחה שלי) יש להם תשתית שיכולה לעמוד במהירויות גבוהות מאוד. אבל לא תמיד יש כיסוי מבחינת הספק בגלל כמות האנשים.

אז אצלי זה הפוך...תכלס גם 20 מגה מספיק לי. עברתי ל40 רק בגלל הUL

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר!

U של 15 כמו שהייה לי, הייה על הפנים...(בסלולרי שלי יש לי יותר על LTE)

למען האמת אני במצב שכבר לא משנה לי המהירות, רק שלא יתנתק...

בוא נראה מה יהיה בערב, אני אנסה לשחק היום על 40, ואדאג לעדכן כאן. מקווה לטוב!

פורסם

לכולם יש אפלוד יותר גבוה בסלולר. גם ב3g היה לי יותר גבוה מ3מגה. בהצלחה

פורסם
  • מחבר

טוב אז עדכון:

גם במהירות 40 זה לא עובד טוב.

יצרתי קשר עם הספק שלי ושם שינו איזו הגדרה ביוזר שלי שהייתה אמורה לפתוקץר את זה. זה שיפר את המצב אבל עדיין ניתוקים..

מחר על הבוקר ככל הנראה אשים פעמיי לחנות בזק סטור להחליף את הנתב.

פורסם

אני לא רואה איך הנתב עצמו גורם לניתוקים כאלה.

עומס זה לא יכול להיות כי אם נתב ישן עמד בעומס, אני לא רואה איך נתב חדש לא. וגם אם הוא לא עומד בעומס למה תמיד שירות מסויים הוא זה שמתנתק ולא שום דבר אחר לאף אחד אחר?

תנסה להוריד מהירות ל-15 מגה ולראות מה קורה. אם הניתוקים ממשיכים ויש לך את הציוד הישן לבדוק את החיבור ב-15 מגה זה ייתן אינדקציה מצויינת למקור התקלה.

שווה גם לבדוק מה ה-MTU המקסימלי שאתה מסוגל להוציא ולהגדיר את הנתב בהתאם.

אגב, נתב חדש מגיע בקופסה עם תמונה של הנתב ולוגו של בזק. נתב מחודש מגיע בקופסה חומה.

פורסם
  • מחבר

אם כך קיבלתי נתב חדש.

להוריד ל15 מגה יקח להם שבוע, זה ידרוש להעביר אותי ניתוב מחדש לadsl במרכזייה. אם לא תהייה ברירה נעשה...

אני כבר לא יודע, חשבתי אולי לנסות להחליף כבל rj11, סיכוי קלוש אומנם.

לגבי MTU אבדוק מחר על הבוקר, ואגדיר בהתאם.

פורסם

אין סיבה להחליף כבל. אתה אומר בעצמך שרק חיבור לשרת מסויים מתנתק. בעיה עם כבל היתה גורמת לכל החיבור להתנתק.

פורסם

האם יש לך אופציה בנתב להגביל את המהירות?

אם כן - חלק מן הנתבים הם בעלי האופציה הזו - תנסה להגביל את המהירויות לחצי מהמקסימום - תדגום במשך יום ואז תעלה באינקרמנט (המילה בעברית הכי מתאימה זה תוספת) של 10 אחוז כל פעם.

אני ממליץ מאוד לשם דיאגנוסטיקה בשימוש עם http://www.cfos.de/en/ping/ping.htm שבין השאר יודעת לשמור לוג עם חותמת זמן וככה אתה יכול לבצע אבחון יותר ביעילות.

פורסם
  • מחבר

גבריאל - הייה לי אופציה להתחבר עם מודול שונה (ADSL2 וכו') אבל בגלל שאני על VDSL במרכזיה, זה לא נותן להתחבר על משהו אחר (כך הייתי יכול לגלוש על מקסימום של ADSL)

טוב, להפתעתי הרבה, הגדרתי MTU כפי שנדרש, ונראה שזה עשה את העבודה, כבר קרוב לשעתיים ללא ניתוקים, כמובן שאעדכן כאן במהלך היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים