עבור לתוכן

מעבד לריבוי משימות AMD ואינטל עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני גולש הרבה באינטרנט פותח לפחות 10 דפדפנים מינימום ולפעמים במקביל משחק משחק מחשב ברשת WORLD OF TANKS צריך המלצה למעבד שיסחוב

האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט ויישומים אחרים תלויה במהירות יותר של הכונן קשיח ?

אני רוצה לשדרג את המחשב לוח אם אני כבר אקח H81 פשוט ב 200 שקל או משהו של AMD באותו סכום

פורסם

1. אני מניח שהתכוונת ל-10 חלונות/טאבים בדפדפן ולא ל-10 תוכנות דפדפנים במקביל. כל מעבד מודרני אמור להתמודד עם 10 טאבים פתוחים בדפדפן.

2. לפי הדרישות המומלצות של המשחק World of Tanks (קישור) המעבד המומלץ הוא Intel Core i5-3330, אך בתקציב שלך לא ייכנס מעבד Core i5...

המעבד הסביר ביותר שיתאים הוא Core i3 מדגם 4130, 4150 או 4160 (קח את ה Core i3-4160 אם ההפרש במחיר הוא של כמה שקלים). כולם בעלי 2 ליבות פיזיות ו-4 ליבות לוגיות והם עולים בסביבות ה-550 ש"ח.

מבחינת מעבדים של AMD - יש פה בעיה, כי אין יותר מדיי מבחר בארץ - גם מבחינת לוחות וגם מבחינת מעבדים, ובנוסף בחישוב העלות הכוללת של הלוח והמעבד המחיר לא הכי משתלם. אם אתה בכל זאת רוצה מעבד של AMD - יש לך ה FX-6300 בעל 6 הליבות שמתאים לסוקט +AM3 ב-600 ש"ח ב KSP (קישור), ואם תרצה מעבד APU - יש לך את ה A10-6800K בעל 4 ליבות שמתאים לסוקט FM2 ב-670 ש"ח ב KSP (קישור).

נערך על-ידי smalul

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המשימות שאתה מתאר לא נחשבות תובעניות במיוחד וכל מעבד מודרני יוכל לעמוד בהן קח מעבד מרובע ליבות (לא ששתיים לא יספיקו אבל בתקציב שלך נכנסות ארבע ליבות)

אי אפשר להמליץ רק על מעבד כי צריך לקחת בחשבון גם את הלוח. מבחינת מעבד, אין ספק שבסכום הזה ה-FX-6300 הוא המשתלם ביותר אבל אין מבחר לוחות בארץ ועלות הלוח יקרה יותר מאשר לוח לi3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים