עבור לתוכן

לגבי פירמוט מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

הופיע לי הודעת קריסה שפתחתי את המחשב מהסוג שהיו לאחרונה עם 4 העידכונים שגרמו לקריסת ופירמוט מחשבים

עכשיו היה לי אותו נוסח רק שבסוף היה כתוב שבסיום התיקון יבוצע ריסט ואז היו אחוזים שרצו המחשב עשה ריסט ועלה מחשב כאילו כלום

עכשיו השאלה אם המחשב בסיכון לקריסה בגלל משהו? כי כלום לא הותקן עליו

והוא חדש יחסית בן חודש וקצת

ושאלה לידע כללי אם מבצעים למחשב נייד פירמוט הוא יחזור עם התוכנות הפנימיות של אסוס או בלעדיהם?

פורסם

לא ממש הבנתי את מהות הודעות הקריסה.

לשאלתך השנייה - אם עושים שחזור הגדרות יצרן - זה יחזיר את המצב "כמו חדש" עם כל התוכנות/דרייברים של ASUS.

פורסם
  • מחבר

אנסה להסביר

נכון לפני שבוע שבועיים ככה היה את 4 העידכונים שמייקרוסופ שיחרר למחשבים וגרמו לקריסה של מחשבים והצורך לפרמט אותם?

אז עכשיו חזרתי מהעבודה הדלקתי את המחשב הנייד והופיע לי הודעה כזאת רק שהיה כתוב שם בחלק מהמשפט באנגלית "אחרי תיקון הקבצים המחשב יבצע ריסטרט"

ואז הופיעו למטה אחוזים שרצו כאילו הוא מתקין משהו ואז המחשב ביצע ריסטרט ועלה כאילו כלום לא קרה עשיתי שוב ריסטרט והכל עלה רגיל בלי בעיה.

השאלה למה הופיע לי הודעה כזאת פתאום סתם ככה?מה יכול לגרום לזה...

ואיך עושים שיחזרו הגדרות יצרן? יש ווינדוס 8.1 איך עושים פירמוט של הגדרות יצרן?

ואני כמובן מתכוון כאילו נגיד המחשב קרס וצריך לפרמט אותו אבל שבנוסף כל הדברים של אסוס ישמרו כאילו עכשיו המחשב נפתח פעם ראשונה איך מבצעים את המהלך הזה?

פורסם

לפי מה שאתה רושם המחשב עובד תקין והוא סה"כ התקין איזה עדכון או משהו כשחזרת מהעבודה. לא הבנתי את הבעייתיות פה.

בכל מקרה אם תחליט לעשות שחזור למצב "מחשב חדש", תפעל לפי הסרטון/מדריך הבא:

כמובן שמומלץ לגבות מסמכים/קבצים שונים אישיים שיש במחשב כי כפי שנאמר תקבל את המחשב עם וינדוס "חדש".

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלא יודע אם זה התקין משהו כי היה את הסמיילי העצוב :( והיה כתוב you computer run in to a problem

ואז היה רשום משהו שלא הספקתי לראות אבל היה רשום שהוא מתקן או מסתדר קבצים ויבצע ריסט אחרי התיקון השאלה אם זה בסדר<

פורסם

כן, הוא תיקן, הכל בסדר.

פורסם
אז זהו שלא יודע אם זה התקין משהו כי היה את הסמיילי העצוב :( והיה כתוב you computer run in to a problem

ואז היה רשום משהו שלא הספקתי לראות אבל היה רשום שהוא מתקן או מסתדר קבצים ויבצע ריסט אחרי התיקון השאלה אם זה בסדר<

הייתי אומר שרמת הציפיות שלך מהנייד שלך גבוהה מידי. העדכונים של מיקרוסופט, ככל שהם גדולים ורבים יותר, כן רבה האיטיות של מיתקונם (הדיסק בד"כ מאוד איטי בהשוואה למחשב נייח). מלא זמן. לפעמים שעה +..

אז מהאיטיות ועד לקריסה, המרחק רב. סבלנות חביבי ואל תפסיק את העידכון באמצע כי אז זה באמת יקרוס לך.

לגבי ההודעה עם הסמיילי, זה יותר מדאיג, כי בד"כ זה וירוס לא נחמד. שווה לבדוק עם תכנת אנטיוירוס יעילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים