עבור לתוכן

איזה קירור מים הייתם ממליצים.

Featured Replies

פורסם

בחלק מהמשאבות לא צריך להתאמץ כדי לשמוע את הרעש, יש גם כאלו שמתחילות לעשות רעשים במשך הזמן:

פורסם

השקטות ביותר לפי נסיון שלי היא כל מה שאזטק מייצרת, ולא coolit. אזטק זה H110, זה H105

פורסם

עידן הדוגמא שהבאת מחזקת את מה שאמרתי :-)

המאווררים מנותקים, ואחרי שהוא מתרחק לא יותר מ20-40 ס"מ לא שומעים את המשאבה כלל.

וכמו שאתה אומר שאחרי זמן מסויים מתחילים לשמוע את המשאבה יותר, אבל זה מקובל כי יש בלאי ולא מעט תקלות שיכולות לגרום לרעש מוגבר.

ברור שכל דבר מכני מיצר רעש, אבל צריך להיות קצת ריאלי, ולדעתי רעש מהמשאבה במקרה הזה, הוא לא פקטור.

פורסם

הדוגמה שהביא עידן היא לא של דבר סטנדרטי, אבל כן נפוץ והסיבה שבגללה Coolit איבדה כל קרדביליות אצלי. יש סרטן רציני שמסתובב במשאבות שלה, ורבות מהן נוטות למות ולחרחר. למרות שהאחריות מכסה, אני מתרחק. רק אזטק

פורסם

למשל בקירור ה-cooler master Weisberg 240l שזכיתי בו, ניתן לשמוע את זמזום המשאבה כאשר המאווררים על מהירות נמוכה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון שמחתי על כל התגובות באתר אחלה אתר ופורום שבאמת עוזרים , אני די חדש פה.

דבר שני לא קניתי בשביל שיהיה לי את ה-הכי חדש או להיות תמיד מעודכן , פשוט אני לא אוהב לקנות דברים שמגבילים אותי.

אני תמיד מעדיף שהאופציות יהיו פתוחות.

אז לפי מה שהבנתי , אם אני לא עושה OC להישאר עם הקירור שלי למרות שגם הוא מתאים?!

פורסם

^ לדעתי בהחלט כן.

אתה יכול להשקיע את הכסף במודינג כפי שהוצע לך פה, או במשהו שבאמת יכול לתרום למע' שלך, כמו ציוד הקפי, משחק חדש, תוכנה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על הכל...

אני אעדכן מה החלטתי לעשות בסוף :-)

פורסם

אז עדיין קלעתי :)

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

שאלה באמת אחרונה...

מישהו מכיר את הקירור הזה:

Cooler Master V8 GTS

ואם הוא מתאים ל OC?

אם אני יחליט לא להביא קירור מים אם השתלם להחליף אותו לדגם הזה , כי הוא נראה טוב ומתאים למארז.

וקירור לזיכרונות , מיותר או טוב?

אם מיותר סבבה אם טוב אז זה מתאים :

Kingston Memory HyperX Cooling Fan AirFlow 8 LED

http://cdn3.wccftech.com/wp-content/uploads/2010/11/Kingston-HyperX-Fan-Memory-Cooler-Now-comes-in-Black.jpg

פורסם

אתה מערבב פה כמה נושאים, בשביל זיכרון יש פורום יעודי, לגבי הקירור הCM V8 ממש לא יהיה בחירה טובה, ביצועים סבירים ורמת רעש גבוה.

פורסם
  • מחבר

למה מערבב?

אומנם זה על זיכרון אבל זה עדיין קירור , אז נראה לי שאנחנו עדיין במקום הנכון.

כי הנושא ששאלתי עליו אומנם הוא היה על קירור מים אבל בעצם זה קירור למעבד.

אם זה ככה אז תתקן אותי אני אשאל שם.

תודה רבה

פורסם

קירור לזיכרונות בהחלט מיותר ולמעבד תשאר עם המוגן 4 שהוא שקט יותר וטוב יותר מה-V8 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים