עבור לתוכן

באילו פלטפורמות (קונסלות, מחשבים, ניידים) אתם משחקים? ניתן להצביע למספר אפשרויות

באילו פלטפורמות (קונסלות, מחשבים, ניידים) אתם משחקים? 25 הצבעות

1. 1. באילו פלטפורמות (קונסלות, מחשבים, ניידים) אתם משחקים?

• PC עם חלונות
      29
    • סמארטפון ו/או טאבלט אנדרויד
      3
    • iPhone ו/או iPad
      5
    • PlayStation 3
      0
    • PlayStation 4
      0
    • Xbox 360
      2
    • Xbox One
      0
    • Nintendo DS/3DS
      0
    • Wii או Wii U
      0
    • אחר (פרט)
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שימו לב שאפשר להצביע לכמה אפשרויות.

אצלי אגב התשובה פשוטה: PC עם חלונות בלבד. על הסמארטפון והטאבלט לא מותקן אצלי אפילו משחק אחד.

פורסם

גם pc וגם מק

פורסם

PC MASTER RACE

פורסם

שמעת פעם את המושג סקר מוטה? נניח שאתה עולה לאוטובוס ועושה שם סקר בין האנשים על "מהו אמצעי התחבורה שאיתו אתה מגיע לעבודה", אותו דבר כשאתה נכנס לפורום של אתר בנושא מחשבים ושואל "באיזה פלטפורמות אתם משחקים".

יש סיבה למה ההצבעה שלי לא נקלטה? הצבעתי PC ואנדרואיד, הוא אמר לי "אירעה שגיאה, כנראה שהצבעת כבר לסקר זה" (או משהו דומה). עכשיו הוא מציג לי את הסקר עם כיתוב "כבר הצבעת לסקר זה", ואני לא בטוח אם הוא ספר את ההצבעה שלי לPC, אבל הוא בטוח לא ספר את ההצבעה לאנדרואיד כי מספר ההצבעות עומד על אפס. יכול להיות שהסקר הוגדר לא נכון? או באג באתר?

פורסם

זה באג בפורום. הוא ספר -רק- את ההצעה שלך ל- PC.

גם אני הצבעתי ל PC ובנוסף ל PS4, PS4 ו Wii U..

פורסם

יש סיבה למה ההצבעה שלי לא נקלטה? הצבעתי PC ואנדרואיד, הוא אמר לי "אירעה שגיאה, כנראה שהצבעת כבר לסקר זה" (או משהו דומה). עכשיו הוא מציג לי את הסקר עם כיתוב "כבר הצבעת לסקר זה", ואני לא בטוח אם הוא ספר את ההצבעה שלי לPC, אבל הוא בטוח לא ספר את ההצבעה לאנדרואיד כי מספר ההצבעות עומד על אפס. יכול להיות שהסקר הוגדר לא נכון? או באג באתר?

כנ"ל :(

פורסם

^ same

משחק בעיקר על PC ופה ושם באייפד.

מבחר המשחקים הנורמליים לIOS לא הכי מדהים, אבל יש מציאות. וזה רק הולך ומשתפר. רק היום ראיתי שיצא פורט של ביושוק, אם המחיר היה טיפה יותר נמוך הייתי קונה... (למרות שהוא לא גבוה בכלל)

פורסם

PC ואייפד בקטנה. הייתי משחק הרבה real racing אבל מיציתי אחרי זמן מה. PvZ 2 בעיקר ועוד כמה.

פורסם

PC ורק PC.

ניסיתי באנדרואיד (נקסוס S, נקסוס 4 נקסוס 7) ובאייפד, לא ממש מעניין.

פורסם

הסקר חזר לעבוד. מתנצלים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים