עבור לתוכן

Street Fighter IV iOS לא זמין בישראל?

Featured Replies

פורסם

רציתי להוריד את SF4 לIPAD שלי אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחנות האפליקציות על הIPAD שלי.

יש מצב שSF4 לא נמכר בישראל?

https://itunes.apple.com/us/app/street-fighter-iv/id354655665?mt=8

עריכה: מסתבר שSF4 זמין רק למכשירי IPHONE ו IPOD ולא לIPADS.

פורסם

אם אתה נכנס לקישור ששמת מהאייפד הוא נותן לרכוש אותו.

אתה גם יכול לבצע חיפוש בחנות ובסינון לבחור להציג אפליקציות אייפון (תלחץ על iPad only ואז תבחר ב iPhone only)

אבל במידה ואתה מחליט לקנות שים לב שאי אפשר לדעת אם יהיה בעתיד עדכון גרסה כך שהמשחק יתמוך באייפד, או שיבחרו להפיץ גרסה נפרדת לאייפד (ראה ערך גרסאות HD)

פורסם

איפה ראית שהוא לא תומך בIPAD?

אני דווקא כן רואה שהוא תומך

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.
פורסם

המשחק לא הופיע לו בחיפוש.

החנות באייפד מסננת כברירת מחדל ומציגה רק אפליקציות שמוגדרות עם תמיכה באייפד (אלה בלי ״תמיכה״ כשמפעילים אותם באייפד אתה מקבל מסך מוגדל של אייפון)

הוא לא מצא את המשחק בחיפוש וחשב שזה לא תומך

עריכה

פותח הדיון שים לב לתמונות הבאות מהחנות באייפד

על הכפתור רכישה בחלק מהאפליקציות יש סימן +. זה אומר שהאפליקציה הותאמה לעבוד גם על אייפון וגם על אייפד.

לידה יש אפליקציה בלי הפלוס. שים לב למעלה בסינון אנחנו עומדים על iPad only. במצב סינון זה האפליקציות בלי הפלוס הותאמה אך ורק למסך גדול של אייפד. אייפון לא יוכל להציג אותם וזה לא יופיע לו בכלל בחיפוש בחנות.

בתמונה השנייה אני בוחר בסינון להציג אפליקציות אייפון. אחרי זה האפליקציות עם הפלוס יישארו להיות מוצגים (מותאמים גם לאייפון וגם לאייפד) אבל עכשיו מה שבלי פלוס הוא מותאם אך ורק לאייפון.

עדיין ניתן להתקין את האפליקציה על האייפד, אבל זה פשוט יוצג לך בתוך מסך של אייפון כמו שאפשר לראות בתמונה השלישית

6712ab5de5ecc5c412768cab67b170a8.jpg

4ed7978196be32efb46ae09ba310d029.jpg

31082cf99036c8090640d907a1f41d34.jpg

פורסם
  • מחבר

אהה תודה על ההסבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים