עבור לתוכן

לא ניתן להשיג Zowie FK בארץ יותר?

Featured Replies

פורסם

נכנסתי היום לאייבורי וזה נראה שהם הורידו אותו מהקטלוג שלהם.

ידעתי שהייתי צריך לקנות עוד 2-3 יחידות למקרה שדבר כזה יקרה.

Fuck my life.

פורסם

יצא גרסה חדשה שלו FK1 אולי הוא יכנס למלאי

בכל מקרה יש לי את ה-FK במצב כחדש אולי אמכור לך

פורסם

דבר עם אייבורי, יכול להיות שהייתה בעיה עם החידוש מלאי בגלל ה RECALL של FK2014 (הייתה בעיה עם הציפוי של העכבר והוא נהרס מהר מאוד). סביר להניח שה FK2014 (גלילה שונה וציפוי משופר) וה FK1 יגיעו בקרוב, ל FK1 יש חיישן חדש יותר שאמור לתת את אותם ביצועים אבל מגיע ל DPI גבוה יותר (למרות שלפחות לדעתי ה 1150 מספיק). כמו כן ה FK1 גדול יותר והפלסטיק שלו שונה (או לפחות ציפוי שונה). הרבה ביקורות אומרות שה FK1 הוא שיפור אבל בגלל השינוי בגודל אני לפחות הייתי מעדיף את ה FK (ידיים קטנות).

פורסם
  • מחבר
דבר עם אייבורי, יכול להיות שהייתה בעיה עם החידוש מלאי בגלל ה RECALL של FK2014 (הייתה בעיה עם הציפוי של העכבר והוא נהרס מהר מאוד). סביר להניח שה FK2014 (גלילה שונה וציפוי משופר) וה FK1 יגיעו בקרוב, ל FK1 יש חיישן חדש יותר שאמור לתת את אותם ביצועים אבל מגיע ל DPI גבוה יותר (למרות שלפחות לדעתי ה 1150 מספיק). כמו כן ה FK1 גדול יותר והפלסטיק שלו שונה (או לפחות ציפוי שונה). הרבה ביקורות אומרות שה FK1 הוא שיפור אבל בגלל השינוי בגודל אני לפחות הייתי מעדיף את ה FK (ידיים קטנות).

אהה אוקיי...

מצאתי גם את הסרטון הזה

איזו הקלה...

מקווה שזה יגיע בקרוב לאייבורי (ולא יעלה יותר מהדגם הקודם)

פורסם

כל העכברים שלהם עולים בערך אותו הדבר אז לא אמורה להיות בעיה. לא יודע איך זה קרה אבל ישראל היא אחת המדינות הזולות יותר לקניית עכברים של ZOWIE, אני קניתי את ה AM ב 100 ואם איבורי יעשו שוב מבצע כזה אולי אני אשדרג xD

פורסם
  • מחבר
כל העכברים שלהם עולים בערך אותו הדבר אז לא אמורה להיות בעיה. לא יודע איך זה קרה אבל ישראל היא אחת המדינות הזולות יותר לקניית עכברים של ZOWIE, אני קניתי את ה AM ב 100 ואם איבורי יעשו שוב מבצע כזה אולי אני אשדרג xD

מתי קנית בבלאק פרידי?

פורסם

נראה לי, עברו מאז כמה שנים. בכל מקרה זה לא מחייב, המחיר של ה AM ירד ל 100 שקל הרבה פעמים במהלך השנים, בחלק מהמקרים בגלל BF באחרים כי אייבורי היו במצב רוח טוב:beerchug:

זה כמו שהמחירים של המקלדות מידי פעם יורדים שם בלי סיבה, כי אפשר וכי כנראה הם מתקשים למכור במחיר המלא ומידי פעם נשאר סטוק ישן. האריזה של ה AM שקניתי הייתה נגיד בצבע של אבק...אנשים מעדיפים לקנות זבל של RAZER.

פורסם
  • מחבר
נראה לי, עברו מאז כמה שנים. בכל מקרה זה לא מחייב, המחיר של ה AM ירד ל 100 שקל הרבה פעמים במהלך השנים, בחלק מהמקרים בגלל BF באחרים כי אייבורי היו במצב רוח טוב:beerchug:

זה כמו שהמחירים של המקלדות מידי פעם יורדים שם בלי סיבה, כי אפשר וכי כנראה הם מתקשים למכור במחיר המלא ומידי פעם נשאר סטוק ישן. האריזה של ה AM שקניתי הייתה נגיד בצבע של אבק...ילדים* מעדיפים לקנות זבל של RAZER.

פורסם

אני הזמנתי FK1 מחו"ל ב270 ש"ח כולל משלוח(לא רציתי לחכות).

דיברתי עם אייבורי בשבוע שעבר והם טענו שהעכבר צפוי להגיע לסניפיהם בתוך חודש ימים.

פורסם
  • מחבר
אני הזמנתי FK1 מחו"ל ב270 ש"ח כולל משלוח(לא רציתי לחכות).

דיברתי עם אייבורי בשבוע שעבר והם טענו שהעכבר צפוי להגיע לסניפיהם בתוך חודש ימים.

איזה מזל... כבר התחלתי להכין שילוט + ציוד למחאה בלתי מוגבלת בזמן מול המשרדים של אייבורי.

פורסם

היה לי את הגרסה החדשה שadren מדבר עליה, עדיין היה לי קשה להחזיק בסשנים ארוכים ורגעי קלאץ'..

נפטרתי ממנו וקניתי משהו פשוט מdealextreme ומאז אני לא מסתכל אחורה ;)

(הופתעתי כ"כ לטובה שאפילו הזמנתי עוד אחד ספייר לשנים הבאות)

פורסם
  • מחבר
היה לי את הגרסה החדשה שadren מדבר עליה, עדיין היה לי קשה להחזיק בסשנים ארוכים ורגעי קלאץ'..

נפטרתי ממנו וקניתי משהו פשוט מdealextreme ומאז אני לא מסתכל אחורה ;)

(הופתעתי כ"כ לטובה שאפילו הזמנתי עוד אחד ספייר לשנים הבאות)

הקאתי קצת בפה

פורסם

כל אחד וההעדפות האישיות שלו. ZOWIE מיועדת לאנשים שרוצים דיוק ולא מוכנים להתפשר על גימיקים ושטויות יקרות.

פורסם
  • מחבר
כל אחד וההעדפות האישיות שלו. ZOWIE מיועדת לאנשים שרוצים דיוק ולא מוכנים להתפשר על גימיקים ושטויות יקרות.

I know right?

הסיבה שאהבתי את Zowie חוץ מהמוצרים האיכותיים שלה היא שרוב התקציב שלהם לא הולך לשיווק ופרסום כמו חברות עלובות כמו Razer ו SteelSeries.

זואי באים בגישה של "אם אתה גיימר שלא מתפשר על איכות ודיוק ואתה בסופו של דבר תמצא אותנו" בזמן שהחברות כמו רייזר עושים שטיפת מוח לילדים קטנים שהם אף פעם לא יהיו Pr0 g3merz אם הם לא יקנו מקלדות ועכברים ואוזניות באלפי שקלים.

פורסם

זה מה שנקרא אנטי שיווק.

האבסורד הוא שהם משווקים את מה שאתה עכשיו אומר, וגם מוציאים על זה כספים אתה יכול להיות בטוח.

בכל מקרה כל הדיבורים האלו על "עכבר גיימינג", אם תתן לי עכשיו 10 עכברים שונים לשחק איתם, לא בטוח בכלל שאני אבחר באותם עכברי "גיימינג".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים