עבור לתוכן

מחשב נייד עם SSD מובנה + HDD חיצוני

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחר התייעצויות בפורום מחשבים ניידים הבחירה המסתמנת שלי היא Dell Vostro 5470 בדגם שכולל SSD בנפח 128GB. דגם זה מגיע ללא HDD.

רציתי לדעת אם אין בעייתיות בשימוש שוטף בHDD חיצוני בחיבור USB 3.0 (כנראה בגודל 1TB, אמור להספיק לי), מהבחינה של התקנת משחקים כבדים והרצה שלהם ישירות מהכונן החיצוני ולא מה-SSD.

תודה

פורסם

יאללה בשבילך אני אתקין cod ghosts

ואתן לך תשובה ביום יומיים הקרובים

פורסם

מה הכוונה ב"בעיתיות"?

זה דיסק חיצוני לכל דבר.

פורסם

טוב אז ככה, יש לי את הדגם שאותו ציינת והוספתי כונן חיצוני USB 3 של סיגייט בנפח טרה.

התקנתי עליו

cod ghosts. (כמובן שיש עלליו עוד דברים חוץ מהמשחק)

מההתרשמות שלי כשהתקנתי אותו ישירות על הSSD ועל הכונן החיצוני, אין הבדלים במהירות המשחק והגרפיקה.

הטעינה של המשחק מלווה בסרטון עם גרפיקה כבדה יחסית מה שגורם למריחות קטנות בעיקר לקרת סוף הטעינה.

לאחר מכן כשניגשים לשחק, המשחק זורם ואין תקיעות.

חשוב לציין שהעמסתי קצת על המחשב בעת הבדיקה, וויז'ואל סטודיו ועוד כמה יישומים ברקע.

פורסם
  • מחבר
טוב אז ככה, יש לי את הדגם שאותו ציינת והוספתי כונן חיצוני USB 3 של סיגייט בנפח טרה.

התקנתי עליו

cod ghosts. (כמובן שיש עלליו עוד דברים חוץ מהמשחק)

מההתרשמות שלי כשהתקנתי אותו ישירות על הSSD ועל הכונן החיצוני, אין הבדלים במהירות המשחק והגרפיקה.

הטעינה של המשחק מלווה בסרטון עם גרפיקה כבדה יחסית מה שגורם למריחות קטנות בעיקר לקרת סוף הטעינה.

לאחר מכן כשניגשים לשחק, המשחק זורם ואין תקיעות.

חשוב לציין שהעמסתי קצת על המחשב בעת הבדיקה, וויז'ואל סטודיו ועוד כמה יישומים ברקע.

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים