פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-Z68M-D2H הלוח יחסית חדש (3 שנים) ואני מחפש את האפשרות של WOL ולא מוצא, יכול להיות שאין ?
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים מה זה משנה מה הגיל שלו? מדובר על טכנולוגיה דיי עתיקה.איפה חיפשת ולא מצאת?
פורסם 2014 בספטמבר 111 שנים מחבר עברתי על הביוס כמה פעמים ולא מצאתי, יכול להיות שזה נקרא בשם שונה ולא WOL או Wake On LAN ?
פורסם 2014 בספטמבר 111 שנים In windows in device manager you have to go the nic and there are settings there in the nic properties to enable wake on lanשאתה הולך למנהל ההתקניםמאפיינים של כרטיס הרשת שלךניהול צריכת חשמלושם תראה את ההגדרה. נערך 2014 בספטמבר 111 שנים על-ידי jackhammer
פורסם 2014 בספטמבר 111 שנים הלוח תומך.תסתכל בקישור שהבאת ותוריד את ה manual של הלוח.לקח לי חצי דקה למצוא את זה בתפריט.בהצלחה.
פורסם 2014 בספטמבר 111 שנים מחבר לא אמרתי שהוא לא תומת פשוט לא מצאתי את האפשרות.חיפשתי בכל הביוס והדבר היחיד שמצאתי הוא משהו עם On board LAN ומכיוון שאני לא משתמש במובנה (אני מריץ על המכונה FreeNAS שלא תומך בזה המובנה) ביטלתי אותו אבל זה לא עזר ובכל מקרה ה-WOL לא עובד לי אז כנראה שזה לא זה (במחשבים אחרים אין בעיה).shlomi6 - אשמח אם תשתף אותי איפה מצאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.