עבור לתוכן

איזה מסך נחשב הAudio Technica M50 של המסכים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אני סתם הולך לזרוק את זה פה, אבל TN נותן ביצועים טובים יותר במשחקים (120HZ, 1-2ms)

VA עם יחס ניגודיות של 3000:1 או 5000:1, נותן חווית צפייה נעימה יותר בסרטים וסדרות טלוויזיה.

IPS בעל מגוון צבעים גדול יותר, והופך כל תמונה לאיכותית ויפה יותר. הIPS גם מאפשר לצפות במסך מזוויות שונות, אם אתה מסתכל על המסך מהצד.

אולי זה ייתן לך פרספקטיבה לגבי איזה פאנל/מסך יהיה כמו האוזניות האלה, בשבילך..

אם אנחנו מדברים על גיימינג, אני חושב שהמסך עם ה"sweet spot" יהיה הdell u2312hm. אמור לעלות 850 בערך, תלוי אם ואיפה אפשר לקנות.

עם פאנל טוב, input lag מצוין, ואם תוכל לבצע המהרה, אני מניח שהוא יגיע גם ל75hz. יש סרטונים של איך לעשות את זה, ואם אני זוכר נכון, המקסימום שהגיעו עם המסך הזה הוא 80hz.

המממ

מצאתי את הu2312hm ב899 ש"ח

http://www.tms.co.il/product/13198

לעומת ה u2414h ב1225 ש"ח

http://www.tms.co.il/product/13200

ויש גם את המסך שאלמור הביא שמתאים לגיימינג אבל עולה 1590 ש"ח

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G2460PQU

התלבטות קשה בהחלט...

נ.ב

רק עכשיו שמתי לב שהגעתי פחות או יותר לאותה מסקנה כמו ב90% מהדיונים בפורום הזה ^_^

• תגובות 40
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
אפשר לקנות מסך קוריאני שמגיע ל-120HZ ב-OC

מזה אומר מסך קוריאני?

פורסם

כינוי לחברות קוריאניות עלומות שם (כבר לא כל כך עלומות) שלוקחות פאנלים איכותיים של סמסונג ו-lg שמשתמשות בהן גם אפל ודל ומוכרות מסך איכותי עם פחות פיצ'רים בזיל הזול

פורסם
  • מחבר
כינוי לחברות קוריאניות עלומות שם (כבר לא כל כך עלומות) שלוקחות פאנלים איכותיים של סמסונג ו-lg שמשתמשות בהן גם אפל ודל ומוכרות מסך איכותי עם פחות פיצ'רים בזיל הזול

נשמע כמו סיכון לא? אם יש לך בעיה או פיקסלים מתים יש עם מי לדבר?

פורסם

הם נותנים אחריות על מספר פיקסלים שרופים, תראה בפירוט

פורסם

הקטע הוא שיש דגמים כאלה שאפשר לעשות להם oc ל-120hz

פורסם
  • מחבר

נשמע מפתה מאוד, כנראה שאם הייתי גיימר כמו פעם שמבלה שעות במשחקי מחשב אז בטוח הייתי הולך על זה,

אבל בהתחשב בעובדה שאני הולך להתחיל לימודים בקרוב ומשחקי מחשב כבר לא יהיו בעדיפות ראשונה כנראה שאני אלך על הP2414.

אבל תודה בכל אופן על הרעיון, מעריך את זה.

פורסם

ותוך כדי זה לפגוע באיכות התצוגה של המסך. אז בשביל מה לקנות IPS? :)

פורסם

למה אתה חושב שזה יפגע באיכות התצוגה של המסך?

פורסם

לעשות OC זה בעיה, בהרבה מקרים מעל 75-80 מתחילים להיות איבודי פריימים ואז עדיף לרדת חזרה לתדר נמוך יותר.

שווה לנסות לחפש מסך VA שהוא 120HZ, של EIZO מאוד יקר אבל אני יודע שיש לפחות קוראני אחד שבמחיר סביר (אבל 32" 1080P, לא טלויזיה ולא מסך מחשב).

פורסם
  • מחבר
לעשות OC זה בעיה, בהרבה מקרים מעל 75-80 מתחילים להיות איבודי פריימים ואז עדיף לרדת חזרה לתדר נמוך יותר.

שווה לנסות לחפש מסך VA שהוא 120HZ, של EIZO מאוד יקר אבל אני יודע שיש לפחות קוראני אחד שבמחיר סביר (אבל 32" 1080P, לא טלויזיה ולא מסך מחשב).

אני חייב להודות שאני לא מבין למה שוק המסכים עדיין כ"כ יקר, רוב השוקים של החומרה למחשב עברו את תהליך ירידת המחירים, כמעט כולם חוץ משוק המסכים כמובן.

פורסם
למה אתה חושב שזה יפגע באיכות התצוגה של המסך?

ככול שמעלים את הhertz בoverdrive, ככה גם הגאמה עולה, והצבעים הופכים להיות כהים יותר.

אפשר לתקן את זה על ידי הכנה של פרופיל icc, אבל נראה לי שמי שמחפש נטו גיימינג לא ירצה בכלל להתעסק עם זה.

מה גם שמבחינת מהירות התגובה, ghosting ומריחות, כל מושבעי crt, חובבי lightboost וכל אלה שאוהבים פאנלים שמגיבים מהר ירגישו בהבדל בין oc 120hz ips למסך הנוכחי שלהם.

פורסם
אני חייב להודות שאני לא מבין למה שוק המסכים עדיין כ"כ יקר, רוב השוקים של החומרה למחשב עברו את תהליך ירידת המחירים, כמעט כולם חוץ משוק המסכים כמובן.

הסתכלת על זכרונות לאחרונה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אין איבוד פריימים בכלל. לפחות לא במסכים הקוראנים מהדגם שידוע שיכול לעבור OC. מה שכן, יש תופעות של artifacts כשהמסך לא עומד בקצב. אצלי מסך אחד מגיע ל-120 והשני ל-110. בכל מקרה אני מריץ את שניהם על 96 כי קראתי שלאורך זמן מהירויות גבוהות יחסית עלולות להזיק למסך.

היום הגיע אלי המסך השלישי, אבל הוא יושב עדיין בקרטון במשרד. כשאחזור הביתה אחבר ואוודא שהוא תקין.

פורסם

אין איבוד פריימים בכלל. לפחות לא במסכים הקוראנים מהדגם שידוע שיכול לעבור OC. מה שכן, יש תופעות של artifacts כשהמסך לא עומד בקצב. אצלי מסך אחד מגיע ל-120 והשני ל-110. בכל מקרה אני מריץ את שניהם על 96 כי קראתי שלאורך זמן מהירויות גבוהות יחסית עלולות להזיק למסך.

היום הגיע אלי המסך השלישי, אבל הוא יושב עדיין בקרטון במשרד. כשאחזור הביתה אחבר ואוודא שהוא תקין.

איזה מודל יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים