עבור לתוכן

השוואה בין 2 מחשבים ניידים

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

כבר כמה זמן אני מחפש לעצמי לפטופ חדש, המון זמן הייתי נעול על קניית dell vostro 5470 בתצורה הכי זולה שלו ושדרוג עצמי של הזיכרון הפנימי ל8 ג'יגה והדיסק הקשיח ל256 ssd עניין של בערך 4400 ש"ח בKSP.

לאחרונה גיליתי מחשב נייד של לנובו הideapad u430 טאץ שמגיע עם 8 ג'יגה זיכרון פנימי ועולה 3800 ש"ח ושדרוג של הדיסק הקשיח לssd עולה עוד כ500 ש"ח וזה שם אותי ב4300 ש"ח על מחשב עם אותם נתונים כמעט, אפילו ללנובו לדעתי יש סוללת 4 תאים מול הדל שיש לו סוללה של 3 תאים.

אשמח אם תאירו את עיניי בנתונים שלא שמתי לב אליהם או שתתנו לי פשוט המלצה איזה מחשב לרכוש?

פורסם

ומה קשור בדיוק כמות התאים שיש לסוללה?

בפועל הדל ביתרון של כמעט שעתיים יותר עבודה מאשר הלנובו.

עכשיו לך תשבור את הראש "איך ככה??"...

שניהם מחשבים טובים, תדאג להרחיב אחריות בלנובו כי המחשב מגיע עם אחריות לשנה במקור.

שדרוג SSD עולה פחות מ-500 ש"ח בלנובו - עם יציאת ה-M2 NGFF ה-SSD בנפח 128GB עולה כ-440 ש"ח (דרך אמזון + MUSTOP + מע"מ), ככה אתה לא מוותר על הכונן הקיים במחשב.

3790+440=4,230 ש"ח + שדרוג אחריות ל-3 שנים (290 ש"ח) = 4,520 ש"ח

בעניין ה-DELL, מחשב = 3375, SSD 256GB= 550, זכרון 8GB = עולה 370~, כלומר = 4,300 ש"ח (ישאר לך מחוץ למחשב סטיק 4GB, תמכור או תעביר למחשב אחר)

גם לDELL יש יציאת MSATA אבל היא HALF SIZE שהיא יקרה יותר ותעלה בקלות כ-500 ש"ח (בשביל 128GB בלבד)

ל-DELL כרטיס מסך חזק יותר 740M לעומת 730M

ל-LENOVO מסך טוב יותר, הוא FULL HD

יתרון נוסף ל-LENOVO, יש לו מקלדת מוארת

פורסם
  • מחבר

חחח הפכת לי את כל הדרך חשיבה... הייתי בטוח שעדיף את הלנובו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים