עבור לתוכן

בקשה למסך גיימינג, 1000-1100 שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הפורום היקרים,

כיום אני משתמש במסך של סמסונג 350A, יש לציין שמאוד לא מרוצה מאיך שרואים בו סרטים HD וכמובן בחוויה של המשחקים.

אני מוכר אותו לחבר, מעוניין להשקיע עד 1100 ש"ח, אפילו יותר לכיוון של 1000 אם ניתן, רוצה לקבל מסך גיימינג חד ואיכותי שיבטיח לי חוויה טובה ומהנה :)

מודה לכם מאוד מראש,

לירן.

פורסם

שלום לך, לירן וברוך הבא לפורום. :hi:

אין צורך להעליב את חברי הפורום באמרות כמו "למבינים בלבד". הורדתי את זה מהכותרת.

לגבי המסך - לא חסרים דיונים על מסכים בתקציב זה. מספיק שתקרא דף או שניים בפורום ותראה המלצות רבות.

פורסם
  • מחבר

חלילה לא התכוונתי להעליב :)

אני מעדיף לקבל קצת הצעות אישיות פה, כי אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה שואל.

ראיתי לפני שנה מסך אצל חבר ומאוד התרשמתי, זה המסך: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=784601

אם אין ברירה אשקיע סכום שיקנה משהו ברמה הזאת.

עריכה: אוקיי, לאחר חיפוש ראיתי שP2412H זה מה שהרוב פה ממליצים, השאלה היא האם הוא יותר טוב מהמסך שראיתי אצל חבר שלי, ואם כן אז אם אפשר לדעת מדוע הוא יותר זול ב150 שקל ובמה הוא יותר טוב ממנו.

תודה,

לירן.

פורסם

הIPS236V כבר לא נמכר, והמחיר שאתה רואה הוא מחיר של לפני שנה. מאז הייתה ירידה מסוימת במחירים. הוא לא יותר טוב מהמסכים של היום (כנראה גם לא נופל מהם).

גם הP2412H כבר לא עדכני. הP2414H החליף אותו והוא טוב כמוהו. מדובר במסך "23.6. לא הבדל גדול יחסית ל"23, אבל בכל זאת משהו. אם "23 בסדר מבחינתך, גם הP2314H שקצת יותר זול, יתאים.

פורסם
  • מחבר
הIPS236V כבר לא נמכר, והמחיר שאתה רואה הוא מחיר של לפני שנה. מאז הייתה ירידה מסוימת במחירים. הוא לא יותר טוב מהמסכים של היום (כנראה גם לא נופל מהם).

גם הP2412H כבר לא עדכני. הP2414H החליף אותו והוא טוב כמוהו. מדובר במסך "23.6. לא הבדל גדול יחסית ל"23, אבל בכל זאת משהו. אם "23 בסדר מבחינתך, גם הP2314H שקצת יותר זול, יתאים.

אוקיי מה שהצעת נשמע סבבה, השאלה היא האם הוא בעל פאנל IPS, כי זה הפאנל של המסך של חבר שלי וזו כנראה הסיבה שכ"כ התלהבתי ממנו.

אם הוא בעל IPS אז כנראה שאני אקנה אותו.

פורסם

כן, כל אלה בעלי פאנל IPS.

פורסם
  • מחבר
כן, כל אלה בעלי פאנל IPS.

אוקיי מעולה, שאלתי כי הדגם שאמרת שלא עדכני רשום בזאפ שהוא פאנל TN.

תודה רבה עזרת לי מאוד!

פורסם
  • מחבר

ברשותך יש לי שאלה נוספת,

יש את המסך של LG 23 אינצ' מדגם [h=1]LG 23MB35PM.[/h]

אני אישית מעדיף את LG בגלל שהמסך שראיתי אצל חבר מהחברה הזאת, בנוסף ראתי שזמן התגובה של הדגם הזה הוא 5MS, לעומת 8MS של מה שהצעתם פה של DELL.

אז השאלה אם יש הבדל כלשהו בין ה2414H של דל לדגם הזה של LG, אם עדיין עדיף את הDELL אשמח להסבר מדוע.

תודה רבה!

פורסם

זמן התגובה ממש מיותר מבחינתך.

יש הרבה פרמטרים אחרים שהחברות לא רושמות.

ההמלצה פה (גם שלי) היא DELL. אני מניח שלכן התייעצת לא? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים