עבור לתוכן

עזרה במפרת HTPC, עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סיכום ביניים

מעבר

i3 4330/4340

לוח אם

Gigabyte AG H97N Wifi

מארז

SilverStone Milo ML03/ML04

מה הרציונל בבחירת זיכרון, ברור לי שזה צריך להיות DDR3 1600, וגם הבנתי שבהחלט יספיק לי 4GB (איך כדאי לבחור חברה והאם יש עוד פרמטרים חשובים בשבילי)?

לגבי קירור המעבד, ממה שקראתי, יש האומרים שהמאוורר שמגיע עם ה BOX הוא רועש למדי. אם כן, לפי איזה קריטריונים לבחון את הרכיב הזה? איזה חברות מומלצות?

תודה

פורסם

תקרא ביקורות של קירורים ותבחר את האחד שמתאים לך מבחינת גודל מחיר וביצועים.

פורסם

שקלת ללכת לכיוון של nuc?

פורסם
  • מחבר
שקלת ללכת לכיוון של nuc?

לא ידעתי שזה קיים, אבל עכשיו קראתי על זה קצת - אין סיבה מיוחדת, אבל פחות מושך אותי

אולי כבר השלמתי והתחברתי לכל אותם רכיבים שכבר סגור לגביהם :)

פורסם

לדעתי זה הרבה יותר אטרקטיבי לשים דבר כזה בסלון. קטן, אסטטי ושקט לחלוטין. הhd5000 יסתדר עם כל סרט שתזרוק עליו בקלות. מספיק לשים בו ssd קטן ולחבר אותו לרשת הביתית (xbmc/הורדות וכו').

אגב יש גם פתרונות חזקים יותר (גם משמעותית ממה שהציעו לך פה) כמו הbrix pro 4770r ו zotac ei750

פורסם
  • מחבר

כן, בהחלט דגמים מעניינים. אקרא עליהם מאוחר יותר. כאמור, אין לי באמת סיבה להעדיף את ה HTPC על סוג כזה של פתרון, אבל עדיין (כרגע) נמשך יותר לכיוון ההתחלתי

פורסם
  • מחבר

שאלה לגבי הספק

לפי חישוב גס במחשבון יצא לי 235W לספק כוח

מישהו יכול בבקשה לאמת שחישבתי נכון?

i3 4340 socket 1150

mini ITX mobo (gigabyte ga h97n wifi

one stick of 4gb ddr3 1600 RAM

flash ssd for OS and one sata

Blu- ray optical drive

Two 80mm fans (silverstone milo ml03/04 package

היו עוד מספר אופציות שלא ידעתי האם אני צריך לסמן, למשל PCI Card, לדעתי אני לא צריך להוסיף

אם עשיתי נכון, אז מה הספק המינימלי המומלץ 350 זה מעבר או שזה פשוט נחשב גם ככה ספק מאוד קטן

תודה

פורסם

235 זה הרבה יותר ממה שצריך למחשב כזה. לצורך העניין המחשבים שדיברתי עליהם מקודם לוקחים פחות ממאה במאמץ מלא ויש להם מעבד וgpu שצורכים הרבה יותר. כל ספק נורמלי יתאים לך

פורסם
  • מחבר

שלום

לאט לאט אני מתכנס למפרט שאני רוצה

הפעם השאלה על HDD/

אני אתקין את מערכת ההפעלה על SSD בגודל 120GB וזה בטח יספיק

לגבי HDD, מבחינת נפח מספיק לי 2TB. קראתי שלהורדה וצפייה בסרטים (גם אם זה HD) מספיק 5400RPM (ואז המידע יותר בטוח, המחשב יותר קר ושקט)

האם זה נכון?

אם כן, איזה מה HDD הבאים מומלץ?

WD 3.5 inch 2TBSata3 64MB cashe Caviar green 5400RPM

Seagate 2TB Sata364MB 599RPM for Nas

WD 3TB 64MB Sata3Purple, IntelliPower

פורסם
  • מחבר

מישהו? המצלה לאחר הכוננים בבקשה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים