עבור לתוכן

שמירת חיי הסוללה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חח chevy יא גבר, בגלל שהמוצר חשוב לי, אני רק מנסה לדעת כיצד לשמור עליו טוב יותר ולאורך זמן, אין בזה כל פסול :)

שבת שלום!

פורסם

זה מוצר מתכלה, יש "גבול" עד כמה ניתן "לשמור עליו".

פורסם

זה בפירוש לא מוצר מתכלה במובן הפשוט של המילה. הרי לכל מוצר יש אורך חיים כלשהו. גם כיסא נשבר בסוף, אז גם הוא מוצר מתכלה?

מוצרים מתכלים ובטח שהחברות לא משקיעות באיכות "כמו פעם" מהסיבה הפשוטה שהם רוצים להרוויח כסף, לא משתלם להם לעשות מוצרים איכותיים להרבה שנים.

ובגלל שהחברות רוצות, זה אומר שגם אנחנו צריכים לחשוב ככה? לנו אין אינטרס שהחברות ירוויחו כמה שיותר, אלא שאנחנו נוציא כמה שפחות. אם אכן יש דרך להאריך את חיי המוצר משמעותית וללא טרחה מוגזמת, אני לא רואה סיבה לא להשתמש בה.

פורסם

הכוונה היתה בסוללה, שזה מוצר כימי מתכלה.

פורסם
מצחיק - אנשים קונים מוצר ואז מתחילים לחפש בו בעיות מאשר להשתמש ולהנות ממנו.

מההודעה הזו אי אפשר להבין שהתכוונת לסוללה של מחשב נייד.

ובגלל שהחברות רוצות, זה אומר שגם אנחנו צריכים לחשוב ככה? לנו אין אינטרס שהחברות ירוויחו כמה שיותר, אלא שאנחנו נוציא כמה שפחות. אם אכן יש דרך להאריך את חיי המוצר משמעותית וללא טרחה מוגזמת, אני לא רואה סיבה לא להשתמש בה.

מחזק :xyxthumbs:

פורסם
הכוונה היתה בסוללה, שזה מוצר כימי מתכלה.

ועדיין:

א. אם אכן, כמו שנטען פה, מדובר בסוללה מובנית שלא טריוויאלי להחליף (מבחינת מחיר, קלות ההשגה ומורכבות העבודה), הרי שאי אפשר להתייחס אליה כאל "מוצר" נפרד, אלא כחלק בלתי נפרד מהמחשב.

ב. גם אם היה מדובר בסוללה נפרדת, כל עוד מדובר בסוללה נטענת (ולא אלקליין למשל), אני עדיין טוען שהיא לא נחשבת ל"מוצר מתכלה" אלא למוצר בעל אורך חיים מוגבל, שלפי אופי השימוש בו ניתן להאריך או לקצר משמעותית את אורך החיים שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים