פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים שלום חברים.יש בעיה בבית של החברה אחרי שהם שידרגו ל 30 מגה..התשתית של הוט אז אמרו להם כמובן וכידוע להחליף למודם הוט בוקס הגרוע הזה רק תקלות יש איתוהכל עבד טוב ויפה (אומנם איטי רק כי היה 2 מגה) עד שהם החליפו להוט בוקסיש בעיה רצינית ומוזרה שאפשר לקלוט את השם של ה WIFI ואפשר גם להתחבר אליו אבל אי אפשר לגלוש- אין זמינות לרשתמישהו יודע איך לפתור את התקלה? נסיתי כבר הכל לכבות ולהדליק לחבר מחדש לנסות חיבורים מוזרים ולא הגיונייםאני מנסה להכניס את ה IP שהוא 192.168.1.1 כי זה TP-LINK וזה לא מגיב.. נסיתי כבר כל דבר אפשרי
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים תנסה לשחק עם התדרים בהגדרות של הראוטר (Channel)הבנתי שתדרים 6/9/11 הם העדיפים ביותר.הייתה לי ת'בעיה הזו, החלפתי לתדר אחר בהגדרות וזה עובד לי טוב יותראו שהראוטר הזה דפוק , שזו אופציה לגמרי ריאלית עם הניסיון שיש לי עם הוטבוקס.רק בגלל זה עזבתי את הוט.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים האם יתכן שה-HOTBOX מתפקד כראוטר וכתוצאה מכך נוצר הבלאגן? דרך איזה כתובת אתה ניגש ל-HOTBOX? האם הכתובת 192.168.100.1 מגיבה?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר הראוטר בוודאות לא מוגדר גם כנתב.. למה מה קרה שהיא תשלם על זה גם.. יש ראוטר חיצוני והוא מעולה ומשדר יפה מאוד לכל הבית.הכתובת 192.168.100.1 אכן מגיבה אבל זה קשור להוט בוקס. אני צריך שהראוטר יתן גישה לאינטרנט- - - תגובה אוחדה: - - -זה עובד במידה ואתה מתחבר בכבל ישירות לראוטר ?לא.. כי ההוט בוקס הוא עם חיבור ישיר למחשב ואם אני מנתק אז כלום לא עובד ובטח שלא הראוטר
פורסם 2014 באוגוסט 3011 שנים אני לא בטוח שהבנתי מה מבנה הרשת אצלך בביתהראוטר משמש רק עבור wifi? איך הוא מתחבר להוטבוקס אם כך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.