פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים יש לי כרטיס מסך hd4770 והמאוורר שלו הלך לא מסתובב יותר, חיברתי איכשהו מאוורר רגיל לכרטיס מסך ועדיין הוא מתחמם ומכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל (מאווררים מעבד וכו), מה הבעיה במצב הזה? אני יודע בוודאות שזה הכרטיס מסך בגלל שאם אני עושה עם פן על הכרטיס מסך המחשב עובד רגילמה לעשות? לקנות כרטיס מסך חדש?
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים הייתה לי את אותה הבעיה עם הכרטיס מסך של הילדים (4870).אם לא מתאים לך להיכנס להשקעה גדולה והכרטיס מספק את הצרכים שלך, אני הייתי מציע לך פשוט להחליף את הקירור של הכרטיס....http://ksp.co.il/?uin=15077http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7729לדעתי זה לא יקר, וכמו שציינתי במידה והכרטיס מספיק לצרכים שלך, המחיר סביר.
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים יש לי כרטיס מסך hd4770 והמאוורר שלו הלך לא מסתובב יותר, חיברתי איכשהו מאוורר רגיל לכרטיס מסך ועדיין הוא מתחמם ומכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל (מאווררים מעבד וכו), מה הבעיה במצב הזה? אני יודע בוודאות שזה הכרטיס מסך בגלל שאם אני עושה עם פן על הכרטיס מסך המחשב עובד רגילמה לעשות? לקנות כרטיס מסך חדש? אם אתה מסובב אותו ידנית, אתה מרגיש התנגדות? כאילו הוא תקוע? אם כן, תנסה לשמן אותו. שים טיפה אחד באמצע ותסובב כמה סיבובים ידנית עד שתרגיש שהוא "משתחרר" ואז תפעיל אותו (הדלקת המחשב)
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים מחבר כן יש התנגדות חזקה, אשמן אם לא עובד אקנה את השקירור הזה, לבנתיים אין לסיבה להחליף כרטיס מסך כי המחפש מיועד מקסימום לcs
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים כן יש התנגדות חזקה, אשמן אם לא עובד אקנה את השקירור הזה, לבנתיים אין לסיבה להחליף כרטיס מסך כי המחפש מיועד מקסימום לcsיופי.אתה יכול גם עם שמן ספריי אם אין לך את הבקבוקון.תעדכן אותנו.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר יופי.אתה יכול גם עם שמן ספריי אם אין לך את הבקבוקון.תעדכן אותנו.פתחתי את שני המדבקות משני הצדדים, אין שום פלסטיק יוצא ירדתי לחנות מחשבים הוא אמר שבלתי אפשרי לשמן את המאוורר זה נכון?והשגתי כרטיס מסך hd 4800, הוא יותר טוב מה hd4770 או שעדיף לנסות לסדר את הכרטיס מסך?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר אתה יכול לצלם את שני הצדדים?וכן, יש מאווררים שאי אפשר לשמן כי הציר סגוראני כרגע לא בבית שאגיע אצלם,ומה לגבי השאלה השנייה? שווה להישאר עם hd 4800 מאשר hd4770 או לסדר/לקנות קירור לhd4770?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר כמה עולה ה4800?זה כרטיסים ישנים ולא שווה לקנות כזהה4800 עלה לך כסף? אם לא, ברור שעדיף.הכרטיס לא עלה כסף, השגתי מחבראז עדיף להישאר עם hd4800 ולא לתקן hd4770 נכון?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר כמובן תשאר עם ה 4800אוקי, תודה רבה על העזרה!ברור.זה 4830/50/70/90?מממ לא יודע איך בודקים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.