עבור לתוכן

מפרט מחשב גיימינג ב4.5~5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משחקים שיצאו בשנה הקרובה וגם בשנה אחריה עם איכויות גבוהות ב60FPS.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עדין לא יודע גודל מסך כי אין לי מסך לבנתיים, אם למישהו יש מסך טוב להמליץ אני אשמח.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר בתקציב הזה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, אבל! זה לא חלק מהתקציב של המחשב, זה בנפרד! הדברים שאני צריך זה מקלדת ומסך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5~7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה\אופיס, לגבי הרכבת מחשב אני לא בטוח עדין, נראה לי שאני ארצה להרכיב אותו בעצמי.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רשמתי למעלה כבר, אני רק צריך מפרט כי הכל אני מביא מהיבואן אז זה לא משנה חנות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב פחות או יותר.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה USB3, שיהיה אפשר לחבר מערכת רמקולים 2.1 בלי בעיה, שיכלול את אחד מארזי Phantom. אני קצת הסתכלתי על מארזים וראיתי הרבה תגובות חייוביות על סדרת המארזים Phantom. אם יש מארז יותר טוב אני אשמח לשמוע.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מאסיבי ולא בעתיד הקרוב. אולי אם יצא חלק שממש ישפר את המחשב אני ישדרג אותו אבל לא בחצי שנה~שנה הקרובה.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: זה מפרט שהרכיבו לי בפורום אחר, אשמח לביקורת על זה.

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=8136

תודה רבה על העזרה :D

פורסם
  • מחבר

500 צפיות בלי תגובה אחת?

אני חייב עזרה

פורסם

יכול להמליץ לך על מפרט שיהיה בהחלט חזק אבל אף אחד כולל אותי לא יתחייב לך על 60 FPS בהגדרות אולטרה לכמה שנים קדימה. ממש לא.

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1030

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪139

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪459

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪1890

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪281

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪395

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪98

סה"כ: ₪5370

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5263 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/96k1hjvr

פורסם
  • מחבר
יכול להמליץ לך על מפרט שיהיה בהחלט חזק אבל אף אחד כולל אותי לא יתחייב לך על 60 FPS בהגדרות אולטרה לכמה שנים קדימה. ממש לא.

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1030

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪139

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪459

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪1890

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪281

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪395

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪98

סה"כ: ₪5370

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5263 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/96k1hjvr

קודם כל, תודה שהגבת :D

אני יודע שאי אפשר להבטיח לכמה שנים קדימה להריץ ULTRA 60FPS

אבל השאלה שלי זה אם נגיד המחשב כבר לא יריץ על ULTRA 60FPS ואז אם יהיה אפשרות רק לקנות חלק 1 או 2 חדשים ולא לקנות עכשיו מחשב חדש.

לשנה הקרובה, נגיד BF4 \ GTA V זה יריץ ULTRA 60FPS?

ושוב, תודה :)

פורסם

BF 4 על אולטרה FHD בקושי עובר את ה 60 FPS, תראה כאן:

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2013/11/27/battlefield-4-performance-analysis/3

אבל זה משחק כבד, כך שזה מספיק טוב. GTA V עוד לא יצא לכן אין על מה לדבר, כניראה שזה יהיה משהו דומה ל BF 4.

מה שבטוח שזה מפרט גיימינג מצוין ומשתלם נכון להיום. אתה תוכל להחליף את הכ. מסך בעוד כמה שנים כמובן וגם להחליף את המעבד לדור חמישי של אינטל אם זה יהיה רלוונטי. אפשר גם להרחיב את הזיכרון עם הזמן לפחות ל 16 גיגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים