עבור לתוכן

דרוש מפרט ב-5K למשחקים, גלישה וצפייה בHD + ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 - 800 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, צפייה בתכני HD ומוזיקה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אין משחקים ספציפיים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p והגודל בסביבות 23"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, ואם ישאר מספיק מספיק מהתקציב גם רמקולים ומקלדת (מולטימדיה)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כנראה המחשב יורכב בחנות, ובמערכת הפעלה מתלבט בין Windows 7 ו-8

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מתוכנן לקנות ב ivory אלא אם יש הצעה יותר טובה באזור בת ים או המרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבור USB3.0 ושהיציאות הקדמיות של האוזניות וה USB יהיו בראש המארז

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: יש מערכת מחשב מוכנה מ ivory שנראת מתאימה, אולי עם שיפור בכרטיס מסך http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195

וזה מה שהציעו לי בחנות עצמה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 האם אחת מהן מתאימה?

צריך גם SSD

ובנוסף: בעניין כרטיסי המסך, AMD או Nvidia ?

פורסם

לא ממליץ לך לקחת את המפרטים של אייבורי, הם לא ממש משתלמים וכוללים רכיבים שלא מתאימים לדרישות.

ממליץ לך לקנות ב TMS, הם נמצאים בנתניה אבל עושים משלוחים חינם וגם אוספים את המחשב במקרה תקלה בכל תקופת האחריות.

המפרט הנ''ל כולל כ. מסך חזק (יותר חזק מאלה של אייבורי) שיספיק למשחקים כבדים עם הגדרות גבוהות, משומש עם שנתיים אחריות.

מסך IPS איכותי של DELL.

מארז איכותי ושקט עם חיבורים בראשו כמו שביקשת.

מערכת הפעלה מעולה 8.1 64.

SSD מומלץ בנפח 120 גיגה.

בקשר לרמקולים ומקלדת עדיף שתתייעץ בפורום ציוד היקפי.

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1030

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪139

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪459

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - תקינים לאחר החלפת יצרן - אחריות לשנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪281

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪395

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪98

מסך:

Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

כמות: 1 - מחיר: ₪844

תוכנות:

Windows 8.1 Premium English 64bit - בקניית מחשב בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪351

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5670

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5557 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/4qpm6sy3

פורסם

פותח הדיון, הדיון מאייבורי גרוע וחסר איזון.

המפרט שקיבלת מ-

Syszone אחלה, בחריגה שנשארה הייתי מכפיל את נפח ה-SSD(מומלץ):

http://www.tms.co.il/product/12936

פורסם
  • מחבר

המפרט נראה טוב, חוץ מהמארז שלפי מה שאני רואה אין לו בכלל יציאות USB או אוזניות ומיקרופון מקדימה ואני צריך את היציאות האלה.

חוץ מזה נתניה קצת רחוק מדי בשבילי. אין מקום אחר שיותר קרוב?

פורסם

יש לו הכל למעלה:

http://legitreviews.com/images/news/2012/define-r4-usb.jpg

TMS עושים משלוחים חינם עד בית הלקוח, במידה ומשהו תקול, יאספו את המחשב או הרכיב התקול בחינם עם שליח.

פורסם
  • מחבר

בקשר למארז - מעולה.

הבנתי את זה שיש משלוחים חינם אבל עצם ההגעה לשם כדי לקנות את המחשב זה רחוק לי מדי.

ודרך אגב עם הכרטיס מסך הזה מקבלים שלוש משחקים חינם נכון?

פורסם

לא צריך להגיע לשם לקנות את המחשב, אתה מבצע הזמנה ומשלם בכרטיסי אשראי, במזומן לשליח או בהעברה בנקאית לפי מה שאני יודע.

אני לא חושב שמקבלים עם הכרטיס הזה משחקים, תברר.

פורסם
  • מחבר

גם לא יעבוד... ההורים שלי רוצים לשלם על המחשב במקום ולא מוכנים לנסוע לנתניה. יש מקום שיותר קרוב לבת ים שאפשר לקנות ממנו?

פורסם

במקום אחר תקבל מפרט חלש יותר, הכרטיס הזה מאוד משתלם.

אפשרי אולי להרכיב מפרט בחנות בתל אביב ולהזמין מ-tms רק את הכרטיס מסך עם משלוח.

פורסם

אותו מפרט אתה יכול לקנות גם באייבורי,ההפרשים לא משמעותיים. מוצר אחד זול יותר ואחר יקר יותר ובסוף יוצא אותו הדבר...

סך הכל אותם המוצרים קיימים ברשתות השונות. לא הייתי ממליץ ללכת על מפרטים מוכנים,כי לא תמיד מקבלים את מה שרוצים/צריכים.

ושוב פעם אם תעבור מוצר מוצר אתה תראה שהמחיר ייצא כמעט זהה! כמובן שלגבי הכרטיס מסך אין פה תחרות...או שתקנה יד שניה כרטיס חזק או שתקנה אחד חדש חלש יותר,שגם הוא יכול להספיק לך...

פורסם

^אתה מוזמן להרכיב לו מפרט שווה כח במחיר הזה (-:

פורסם

I5 4690: 970 ש״ח

H97-hd3: 480 ש״ח

Arctic i11: 165 ש״ח

Fractal design r4: 540 ש״ח

Corsair vs 650w: 315 ש״ח

Kingston hyperx 8gb: 430 ש״ח

1tb seagate: 284 ש״ח

120 gb samsung evo: 400 ש״ח

Lg x24: 115 ש״ח

Dell 2314h: 849 ש״ח

סה״כ: 4548

לא כללתי מערכת הפעלה,כי אני כמעט בטוח שבקניית מחשב חדש יש מחיר נמוך יותר משמעותית ולא מה שמופיע באתר.

ולא כללתי כרטיס מסך,כי כמו שאמרתי אין פה תחרות על מוצר שהוא יד 2. וכמעט על אותם מוצרים ההפרש שיצא הוא 128 ש״ח

שמתי זכרונות של Kingston וספק של

seasonic,משנה? לא בהכרח,כמו ש128 ש״ח לא בהכרח משנה...

הייתי משנה: למעבד 4590 ב890 ש״ח

וקירור ל arctic cooling freezer 13 ב 135 ש״ח וככה חוסך 110 ש״ח,לפי מחירי אייבורי...

פורסם

בוא נדבר תאכלס, שורה תחתונה, כל הרכיבים יקרים יותר, יד שניה או לא, לא כללת כרטיס מסך ומערכת הפעלה.

גם אם היינו הולכים על כרטיס מסך חדש לא היית מצליח להשוות מחיר.

אם הייתי מרכיב בפלונטר אז בכלל היית אוכל את הכובע (-: , פשוט בגלל שנשארו 280X משומשים ב-tms והמשלוח חינם הרכבתי שם.

פורסם

כן זה יוצא בערך בממוצע 15 ש״ח יותר יקר לכל רכיב,יש חלקים זולים יותר וחלקים יקרים יותר,אבל לפעמים כשהאחיות קרובה אליך,אפילו שיש שירות משלוחים,זה עדיף יותר...

פורסם

אני לא מסכים, בכל יום אעדיף את השירות והאחריות של tms/פלונטר על פני אייבורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים