עבור לתוכן

המלצה/עזרה בקניית מחשב עד 3500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3500 שקל

1.אני מתלבט בין אסוס לדל (יש לי ניסיון עם נייד של דל ולכן אני נוטה לכיוון של דל)

2.אני רוצה כרטיס מסך של GEFORCE

3.מתלבט בין i5 ל i7

המחשב מיועד לעבודה עם אופיס, פוטושופ, קורל סטודיו וקצת משחקים.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין גודל מסך 15.6

ואני נוטה ללכת יותר בכיוון של מחשבי דל

אבל כמו שאני יודע מחשבי אסוס מאוד חזקים אבל אין לי ניסיון איתם

פורסם

תענה על השאלון במלואו ובצורה מסודרת.

כל המחשבים שממליצים טובים במידה זו או אחרת, אל תפסול סתם חברות. יש להבדיל מפרטים ואיכויות לפי ביקורות, חוות דעת וגם ניסיון.

פורסם
  • מחבר

*

תקציב - עד 3500 שקל

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (קלה)

* גודל המסך - "15.6

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - דל או אסוס (נוטה יותר לכיוון של מחשבי דל)

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - כרטיס מסך של GEFORCE

*גודל זיכרון - 8GB

פורסם

אין לדל מחשב מספיק טוב לדעתי לשימושים שציינת בתקציב הזה.

האסוס יתאים בול.

הלנובו עם מסך מגע ומסך טוב, זקוק להרחבת אחריות וזה עוד כסף כך שזה יחרוג משמעותית מהתקציב.

פורסם

מעבד חסכוני וחלש יותר (U) במעט מה-I5-M.

מסך מבריק ופחות איכותי בהרבה ובעל רזולוציה נמוכה - לא מתאים לגרפיקה/צבעים מדוייקים וזויות צפייה.

ה-dell עם אחריות "במעבדה" בלבד - כלומר תצטרך במידת הצורך להביא אותו פיסית למעבדה הרשמית מאשר שיהיה לך שירות איסוף והחזרה ע"י שליח מהבית.

אני לא ממליץ סתם על מחשבים.

פורסם
  • מחבר

ראיתי אנשים שרשמו שה WIFI של אסוס גרוע ולא קולטים טוב. זה נכון? שמעת על זה משהו?

פורסם

"ראיתי אנשים" - בוא תביא קישורים, טענות, הוכחות שיהיה אפשר להבין באיזה מקרה מדובר ואם זו לא תקלה ברשת האלחוטית של אותם אנשים. למה לדבר בעקיפין ובדיעבד...

יתכן וזה בגלל הכרטיס רשת האלחוטי שמותקן בנייד, אם אכן זה מה שמגביל ולא הגדרות רשת תמיד ניתן לקנות כרטיס רשת אלחוטי טוב יותר ב-60-70 ש"ח ולהתקין - זה ממש עניין זניח ופשוט לפתרון - אם אכן מדובר בכרטיס רשת ולא הגדרה בוינדוס.

פורסם
  • מחבר

"ראיתי אנשים" = אנשים שכתבו בפורום. אחרי שהמלצת לי על המחשב, קראתי מה אנשים אחרים רשמו על האסוס

1.השירות גרוע

2.בעיות ב WIFI

חוץ מזה ראיתי ביקורת חיובית

פורסם

בגלל זה רשמתי - תביא הוכחות/קישורים לכך, אני לא נתקלתי בבעיות ב-WIFI בדגם הזה וכך גם חבריי.

בעניין שירות - הכל יכול לקרות, לי אישית זה לא מפריע ואת מרבית התקלות ניתן לפתור לבד, אם נשבר משהו זה ממילא לא מכוסה אז מה זה משנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים