עבור לתוכן

אחת ולתמיד! יש חיה כזו GTA5 למחשב??

Featured Replies

פורסם

ראיתי את המשחק על xbox360 קראתי מאט בגובל ו הבנתי שיש חיה כזו!! זה נכון? כי לא מצאתי באף מקום! אשמח אם משהו יכול לשפוך מעט אור!!

פורסם
  • מחבר

מה? הוא כבר יצא לפני מעל חצי שנה!

מתי נראה אותו למחשב?

פורסם

סתיו 2014. זה אומר ספטמבר-אוקטובר-נובמבר. אין תאריך מדוייק נכון להיום.

פורסם

תתנחם בזה שעל PC תהיה לו גרפיקה טובה יותר מאשר על כל קונסולה (כרגיל).

פורסם
  • מחבר

במידה ויש לך מחשב חזק!!

פורסם

אכן, אם כי רוב המחשבים של גיימרים חזקים יותר מקונסולות. וככל שקונסולה וותיקה יותר הפער מול מחשבים עכשווים רק הולך וגדל.

פורסם
  • מחבר

אמת! אבל בשטח... תמיד הדרישות תובעניות!

פורסם

בד״כ זה לא שהדרישות גבוהות כל כך, אלא שפשוט מדובר בפורטים גרועים שלא מנצלים את החומרה כמו שצריך

אני מקווה שהפעם בגלל שקונסולות הדור החדש קרובות בהרבה יותר למחשב מאשר פעם הפורט של המשחק לא יהיה כל כך גרוע כמו שהיה עם gta IV למשל

פורסם
  • מחבר

נשאר לנו רק להמתין ולראות!!

פורסם

מישהו יודע באיזה מנוע ישתמשו? הבנתי בשדרוג של - Max Payne 3, השאלה איך מערכות עם - GTX 780 כמו שלי יסתדרו (ואני מקווה שיסתדרו), לא רוצה להיות מבואס.

פורסם

יש מקומות שכותבים שיכול להיות שהמשחק יפספס את החלון של Q4 2014 ויעבור ל 2015, נכון לרגע ההודעה הרישמית היא Q4 2014.

ROCKSTAR לא הוציאו מנוע חדש מאז 2006, המשחק משתמש ב RAGE (כל משחק שיצא מאז GTA 4, כולל GTA 4). השאלה היא מי החברה שעובדת על הפורט, טורונטו עשו עבודה נוראית עם 4 ועד היום המשחק לא סודר, LEEDS עשו עבודה צולעת עם LA NOIRE (לא יודע אם סודר או לא). לא יודע מי עבד על MAX PAYNE 3 (הרשימה ארוכה אבל לא כתוב בשום מקום איזה סטודיו היה אחראי ל PC).

כרגע נראה כאילו LEEDS מובילים את הפיתוח לגירסה המשודרת (עוד לפני GTA V יצא נפתחו שם משרות עם דגש על NEXT GEN ו PC).

פורסם

זה יצא לPC.

אם זה יקח עוד חצי שנה, שיקח.

אבל אין טעם לחפש ולקרוא מה קורה עם זה.

כשזה יצא אתה לא תוכל לפספס זאת, יעשו הרבה רעש בתקשורת האינטרנטית במשך שבועות לפני ואחרי.

פורסם

אתה מודאג מ780GTX???

ברור שזה ירוץ לך עליו.

אני מודאג מה GT 750M שיש לי בלפטופ...

מקווה שיצליח לסחוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים