עבור לתוכן

צריך כרטיס רשת חיצוני USB

Featured Replies

פורסם

כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים.

קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N.

לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi.

1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi?

2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).

פורסם

התשובה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא "אולי". שתי אנטנות חיצוניות יותר טובות מאחת פנימית אבל הרבה תלוי במרחק וכמות המכשולים.

פורסם

מעבר לתשובה של צ'יף, בגדול שתי אנטנות עדיפות על אחת שכן לרוב אחת משמשת לשידור והשני לקליטה אבל כאמור בכל הקשור לפתרונות אלחוטיים אין כל הבטחה לשיפור כיוון שהמשתנים הסביבתיים כל כך גדולים שניסוי ותעיה זו האפשרות היחידה.

מאחר ואתה צריך קצבים גבוהים ואיכות גבוהה, הפתרון היחיד הוא כבל רשת, כל פתרון אחר הוא פתרון של פשרה ואם אתה מקבל 50 מגה באלחוטי אז מצבך מעולה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי זאת כבר תשובה יותר רצינית. אני חושב שאני אנסה לעבור כרטיס, אולי החיבור יהיה יציב יותר.

תודה(:

פורסם
כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים.

קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N.

לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi.

1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi?

2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).

לי יש את הכרטיס הזה והוא מעולה.. אני קולט איתו גם 60 ו 70 אם אין אף גורם שמפריע במסדרון (:

השיא שהגעתי אליו זה 98.34 (: יש לנו 100M בתשתית של הוט

פורסם
מעבר לתשובה של צ'יף, בגדול שתי אנטנות עדיפות על אחת שכן לרוב אחת משמשת לשידור והשני לקליטה אבל כאמור בכל הקשור לפתרונות אלחוטיים אין כל הבטחה לשיפור כיוון שהמשתנים הסביבתיים כל כך גדולים שניסוי ותעיה זו האפשרות היחידה.

מאחר ואתה צריך קצבים גבוהים ואיכות גבוהה, הפתרון היחיד הוא כבל רשת, כל פתרון אחר הוא פתרון של פשרה ואם אתה מקבל 50 מגה באלחוטי אז מצבך מעולה.

מה שכתבת אינו מדוייק - שתי האנטנות משמשות גם יחד הן לשידור והן לקליטה. הן כמובן לא מבצעות את הפעולות הללו בו זמנית אבל ריבוי האנטנות הוא שגורם ליעילות הכרטיס. יש אצלי מאמר על ההשפעה של ריבוי אנטנות במשדרים ובמקלטים.

פורסם

בנסיון לפשט את ההסבר אכן חרגתי לאי דיוק במידע.

התכוונתי פשוט למימו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים