עבור לתוכן

מתלבט בין שלושה דגמי SSD 256GB

Featured Replies

פורסם

שלום,

חברה שלי הולכת לקנות היום מחשב נייד (Dell Inspirion 3147 אם זה רלוונטי)

והצעתי לה לקנות לו גם SSD.

התקציב שלה הוא עד 500 ש"ח והיא באילת.

רציתי לשאול איזה מבין הדגמים הללו הוא המומלץ ביותר??:

לפי הפרטים הטכנים האמת שהדגם האחרון נראה הכי טוב מבחינת זמני כתיבה וקריאה אבל אולי אחד מהאחרים דווקא יותר מומלץ מסיבות אחרות?

בתודה מראש על כל תשובה שתינתן.

בברכה,

ליאור.

פורסם

לא מכיר את אף אחד מהדגמים הספציפים האלה באופן אישי אבל היה לי קרושייל M4 256GB והוא עבד מעולה

הייתי צריך לעבוד קצת כדי לעדכן לו קושחה אבל אני מניח שהיום זה כבר יותר פשוט (זה היה לפני כמה שנים)

פורסם

MX100, הכי טוב.

פורסם
  • מחבר
MX100, הכי טוב.

תודה רבה. אפשר לשאול למה?

והאם עדיף להשקיע עוד קצת ולקחת את ה- Samsung 840 Evo 250GB?

פורסם

אני באופן אישי הייתי הולך על שילוב של הMX100 והתוכנה PRIMOCACHE.

ביחד לא רק שיוצא יותר זול, אתה גם מקבל תוכנת CACHE MEMORY לSSD שעובדת עם כל כונן כולל הרדיסקים ואפילו עם DOK אם תבחר.

ויודעת לעשות SSD CACHE(שימוש בSSD להאצת הרדיסק), בדומה לSRT של אינטל, אבל ללא הגבלה ללוחות תואמים או הגבלות וסרבולים חסרי טעם בהקמת מערכים מראש.

פשוט מגדירים כמה אתה רוצה לתת לאיזה כונן וזהו!, בלי לפרמט בלי לשמור מקום מראש, בלי להלחים את הכוננים ביחד ב3000 מעלות צלזיוס.

מעבר לכך הRAPID(תוכנת הCACHING ה"מקבילה של הEVO), חוץ מזה שהיא מוגבלת לEVO והPRO של סמסונג(ולא יודעת לעשות חצי ממה שהPRIMOCACHE יודע), מסוגלת לעבוד רק עם כונן יחיד בו זמנית(אפילו לא עם RAID אאל"ט).

שלא לדבר על כך שאין לך ממש שליטה על הגדרות הCACHE בRAPID(אאל"ט גם כמות זיכרון אי אפשר להגדיר, תקנו אותי אם אני טועה).

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את הפונטה של הציטוט. אתה אומר שהקרושל עדיף על כל שאר הדגמים כולל ה- 840EVO של סמסונג רק בגלל התוכנה הזו? (ולמרות ההבדלים הטכנים בזמני הקריאה והכתיבה וכו')

פורסם

ה-MX100 עדיף על ה-EVO.

ה-EVO מגיע עם תוכנה שנקראת RAPID שמשתמש בזיכרון ה-RAM על מנת לשפר את הביצועים, בפועל ללא התוכנה ה-EVO כונן ממוצע ולא יותר.

ה-MX100 ללא תוכנה נחשב לכונן מצוין ומתקדם ויש תוכנה שניתן לקנות במעט כסף שעושה עבודה טובה יותר מה-RAPID וכך תספק לך את הביצועים הגבוהים ביותר.

בעיקרון המחשב שאתה רוצה מגיע עם מעט זיכרון (4GB RAM), לא הייתי ממליץ לך להשתמש בתוכנות האלו (התוכנות משתמשות בזיכרון ו-4GB זה מעט נכון להיום) ולכן ה-MX100 יהיה עדיף ללא שום תוכנה.

קריאה/כתיבה רציפה לא מעניינת יותר מידי, וזה לא מה שמחפשים ב-SSD.

פורסם
  • מחבר
ה-MX100 עדיף על ה-EVO.

ה-EVO מגיע עם תוכנה שנקראת RAPID שמשתמש בזיכרון ה-RAM על מנת לשפר את הביצועים, בפועל ללא התוכנה ה-EVO כונן ממוצע ולא יותר.

ה-MX100 ללא תוכנה נחשב לכונן מצוין ומתקדם ויש תוכנה שניתן לקנות במעט כסף שעושה עבודה טובה יותר מה-RAPID וכך תספק לך את הביצועים הגבוהים ביותר.

בעיקרון המחשב שאתה רוצה מגיע עם מעט זיכרון (4GB RAM), לא הייתי ממליץ לך להשתמש בתוכנות האלו (התוכנות משתמשות בזיכרון ו-4GB זה מעט נכון להיום) ולכן ה-MX100 יהיה עדיף ללא שום תוכנה.

קריאה/כתיבה רציפה לא מעניינת יותר מידי, וזה לא מה שמחפשים ב-SSD.

אוקיי תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים