פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים אהלן,בהמלצת הפורום קניתי מחשב נייד מסוג HP ProBook 430 G1. בנוסף הזמנתי SSD כדי להתקין אותו בנוסף להרד-דיסק שהגיע עם המחשב. ה SSD הגיע היום וכשניסית להתקין אותו ראיתי שהחיבור שלו לא מתאים. הנה קישור ל SSDhttp://www.amazon.com/dp/B00KBZH72I/ref=pe_385040_30332200_TE_itemוהנה קישור לאתר של החברה שמייצרת את ה SSD ובו כתוב שהוא אמור להתאים למחשב שלי.http://www.mydigitaldiscount.com/m.2-ngff-ssd-compatibility-list.htmlמישהו יכול לעזור ???עמי
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים באיזו תצורה לא מתאים? אתה צריך להתקין אותו בתא הבא שנמצא באמצע (בתמונה הוא תפוס על ידי מודם סלולרי שהותקן במחשב שבתמונה)
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר אתה מתכוון לתא האמצעי ?כי אם כן, נראה שהכרטיס רחב יותר מתא אליו הוא צריך להיכנס בכחצי מילמטר. להכניס בכוח ?עמי- - - תגובה אוחדה: - - -OKנכנסכל הזמן ניסית להכניס אותו הפוך ולא הבנתי למה זה לא הולך
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים זה כמעט כמו להכניס USB שים לב בהגדרות ב-BIOS להגדיר כך שהמחשב יעשה BOOT מהכונן בתצורה הבאה: בהצלחה ותעדכן כמובן
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר התחלתי "לאכול סרטים". חשבתי שהכרטיס לא מתאים ועכשיו צריך להחזיר לחו"ל וכו' וכו' :smiley7: חשבתי שהבנתי לא נכון וגם הוצאתי את ההרד-דיסק כדי לראות אם הוא מתאים
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר רגע,אם כבר אז תסביר לי לגבי ההתקנת מערכת ההפעלה.המחשה הגיע עם מערכת לינוקס ואני מעוניין להתקין וינדוס.יש משהו שאני צריך לעשות כדי לוודא שמערכת ההפעלה תותקן על ה SSD?עמי
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים תגדיר שה-SSD יהיה ב-BOOT כראשון ותתקין וינדוס בעזרת DOK או בעזרת צורב חיצוני.בהתקנה תבחר כמובן את ה-SSD כיעד ההתקנה.זה הכל.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר נשמע פשוט אך עדיין אני זקוק להדרכה מההתחלהאני מדליק את המחשב... ואז מה לעשות ?תודהעמי
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים כנס ל-BIOS ותגדיר את מה שיש בתצלום.תעשה התקנה של וינדוס על DOK או אם יש לך דיסק התקנה בעזרת צורב חיצוני, תחבר למחשב ואז ההתקנה צריכה להתחיל לרוץ.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים במסך ההדלקה הראשוני רשום למטה על איזה F צריך ללחוץ, לרוב זה F1 נראה לי או ללחוץ על DEL.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר הי,רק כדי לוודא שאני לא עושה שטויות.ב UEFI Boot Order אני מסדר את האפשרויות, את כל האפשרויות, כפי שהן מופיעות בתמונה ששלחת לי קודם ?איך אפשר לוודא שהמחשב אכן זיהה את ה SSD ?
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים אני לא יודע בדיוק, אי אפשר לנהל ככה את ההתקנה על גבי פורום. תבדוק ב-BIOS בתפריטים השונים לוודא שאכן זיהה.אני לא מכיר את ה-BIOS הספציפי הזה.התמונה היא דוגמא שהבאתי לכך שיש להגדיר באופן כללי (!) כדי שיזהה את ה-SSD ב-BOOT באופן כללי, השאר ההגדרות צריך להגדיר ולבחון בהתאם למה שצריך.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר בסדר,לא צריך להתעצבן, זו הפעם הראשונה שאני עושה כאלו דברים.אני מנסה להתמודד עם זה לבד אבל מסתבר שזה לא לגמרי פשוט.האם לדעתך ב SD Card הכוונה ל SSD ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.