עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך 500-600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש כרטיס מסך חלופי לכרטיס שלי ששבק חיים.

אני כרגע עם מחשב ישן שישודרג כנראה בשנה הקרובה.

מעבד- Intel Q6600

זיכרון- 8GB

ספק- Corsair VX550

התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. אני לא גיימר כבד, אבל רוצה להיות יכול לשחק בצורה סבירה.

תודה!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אבל אני מעדיף לרכוש כרטיס חדש ולא משומש.

אם אני הולך על ה 260X, אז איך זה, במתיחה קלה של התקציב?

http://ksp.co.il/?uin=20837

פורסם

אין לך מה לחשוש, המון אנשים בפורום קנו ומרוצים עד הגג, הכרטיס הרבה יותר חזק מה260X ועדיין כולל אחריות לעוד שנתיים ושלושה חודשים, כל עוד יש לך אחריות במקום אמין, אין לך מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר
אין לך מה לחשוש, המון אנשים בפורום קנו ומרוצים עד הגג, הכרטיס הרבה יותר חזק מה260X ועדיין כולל אחריות לעוד שנתיים ושלושה חודשים, כל עוד יש לך אחריות במקום אמין, אין לך מה לדאוג.

תודה, אבל כבר נכוויתי בעברי מקניה דומה. על מה תמליץ בכל זאת אם אני מתעקש על חדש?

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות!

אין איזהשהו חיסרון בלרכוש כרטיס מסדרה 7 הקודמת?

אני אכן רואה בבנצ'מרקים, שה 7850 וכמובן ה 7950 נותנים ביצועים טובים בהרבה. מעבר לזאת, אין לכרטיסים מהדור החדש יתרונות אחרים שאני לא מודע אליהם? (תמיכה בגרסת DX מתקדמת יותר, שיפוריי ביצועים בדרייברים עתידיים, חום וכו...).

בנוסף, הלינק שהבאתי הוא לגרסת OC אשר הוקפצה בבערך 20%, זה כבר מביא את הביצועים לפחות ל 7850, לא?

פורסם

GB אכן ידועים באוברקלוק השערורייתי שהם נותנים לכרטיסי מסך (הכי גבוה מבין יצרניות בשוק). אמנם, 260X זה 260X ו-7850 זה 7850. כמו כן, אם אתה בקטע של מעט אוברקלוק, את 7850 אפשר להזניק מאוד גבוה (שיפור של 25% הוא עניין של דקות).

אין הבדל טכני בין הסדרה ה"ישנה" לחדשה. הטכנולוגיה זהה, המרכיבים זהים, התמיכה התוכנתית זהה לחלוטין.

R7 260X היה קרוי בעבר HD 7790, הוא פשוט קיבל עוד 1GB של זיכרון וקצת אוברקלוק ומותג מחדש.

פורסם
  • מחבר
GB אכן ידועים באוברקלוק השערורייתי שהם נותנים לכרטיסי מסך (הכי גבוה מבין יצרניות בשוק). אמנם, 260X זה 260X ו-7850 זה 7850. כמו כן, אם אתה בקטע של מעט אוברקלוק, את 7850 אפשר להזניק מאוד גבוה (שיפור של 25% הוא עניין של דקות).

אין הבדל טכני בין הסדרה ה"ישנה" לחדשה. הטכנולוגיה זהה, המרכיבים זהים, התמיכה התוכנתית זהה לחלוטין.

R7 260X היה קרוי בעבר HD 7790, הוא פשוט קיבל עוד 1GB של זיכרון וקצת אוברקלוק ומותג מחדש.

אני מאוד מודה על התגובות.

שכנעתם אותי לרדת מה 260X. עכשיו ההתלבטות היא בין ה 7850 לבין ה 7950 המשומש...

אני צריך לוודא שה 7950 נכנס לי בכלל למארז (Antec 300), לברר איפה היה משומש ומה עבר, ואני מעט מפחד מה 200W TDP שלו. זה מחשב שעובד 24/7...

פורסם

TDP שלו, של מי של הכרטיס מסך?

הכרטיס מסך הזה צורך במאמץ 150W בקושי והספק שלך יחזיק אותו ללא בעיה.

אורך הכרטיס הוא 270 מילימטרים ואילו אורך הכרטיס המקסימלי שנכנס במארז שלך הוא 279 מילימטרים, יש לך כמעט סנטימטר מרווח חופשי.

פורסם
  • מחבר

הלכתי בסוף על ה 7950 המשומש. אני אדווח פה כשאקבל אותו...

פורסם

תתחדש.

פורסם
  • מחבר
תתחדש.

תודה רבה, ומודה לכם מאוד על העזרה :)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי,

רציתי שוב להודות על העצה.

אני איכשהו מצליח לשחק על הגדרות גבוהות מאוד במשחקים חדישים למרות המעבד העתיק שלי (Q6600).

למשל Shadow Of Mordor עובד לי ב FHD על הגדרות ULTRA (חוץ המטקסטורות שדורשות 6GB VRAM).

ממליץ מאוד למשדרגים פוטנציאלים אחרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים