עבור לתוכן

i7 4770K 4.20GHz OC - איך ממשיכים מכאן?

Featured Replies

פורסם

ב4.5, כמה זמן prime עבד לפני שקרס?

• תגובות 32
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
ב4.5, כמה זמן prime עבד לפני שקרס?

בערך רבע שעה. מה שמוזר לי, זה שהוא קרס למרות שהיו מעלות מצוינות וגם העלאת תדר המתח בשנית לא עזרה. נראה שניתן להוציא יותר, רק משהו בהגדרות נראה לי לא תקין.

פורסם

תעלה את vrin ל2 וולט.

פורסם

אתה יכול גם לנסות לעלות את מתח הרינג בעד 50 מילי וולט.

פורסם
  • מחבר

אני ינסה ויעדכן. אמרו לי ש Prime לא טובה למעבדי HASWELL משום שהיא מעלה את המתחים למעבד, יש אמת? המליצו לי להשתמש ב - AIDA 64.

פורסם

כל בדיקה המשתמשת בAVX או FMA3 תעלה את המתח למעבד, זה חלק מההתמהגות שלו. תשנה את הloadline למעבד למדיום

פורסם
  • מחבר

אם אשאיר את זה ככה על - 4.3GHz, זה יהיה בסדר? המעלות באמת תקינות והמתח מצוין יחסית לתדר הזה, לא? אני חושב שאסתפק בזה לעת עתה ואמשיך שיהיה לי קצת יותר סבלנות לזה. תודה רבה על העזרה.

פורסם

זה כבר עניין שלך :)

פורסם
  • מחבר

ירדתי במתח ל - 1.245V, העלאתי בתדר ל - 4.4GHz, ביצעתי בדיקת מאמץ ב - AIDA 64 למשך שעה כשהליבה החמה ביותר הגיע ל - 83C ולא הייתה קריסה. רעיונות להפחית במעלות או שזה על גדר הסביר?

aDmQ32.jpg

פורסם

סביר ביותר בהתחשב במעבד.

פורסם
  • מחבר
סביר ביותר בהתחשב במעבד.

ניסיתי גם את - OCCT ולאכזבתי זה לא הפסיק לקרוס גם כשהעלאתי מתת לעומת AIDA 64 שבמשך שעתיים עבר תקין בלי מתח נוסף. יש לך מושג למה בתוכנה אחת זה בסדר ובשנייה לא?

פורסם

Occt בודק עם AVX

אם תריץ גרסא ישנה של prime כגון 25, תראה שגם שם זה יציב יחסית כי הוא לא מריץ AVX.

אם זה יציב לך שעתיים בaida ללא avx זה יהיה יציב מספיק ליום יום.

פורסם
  • מחבר
Occt בודק עם AVX

אם תריץ גרסא ישנה של prime כגון 25, תראה שגם שם זה יציב יחסית כי הוא לא מריץ AVX.

אם זה יציב לך שעתיים בaida ללא avx זה יהיה יציב מספיק ליום יום.

הבנתי. איך אני בודק ב - AIDA ללא AVX? וכשאהיה בטוח, על איזה מתח 24/7 יתאים לעבוד עם - 4.4GHZ במעבד כמו שלי?

פורסם

AIDA לא מריץ עם AVX, רק לינפק אם אני זוכר נכון.

פורסם
  • מחבר
AIDA לא מריץ עם AVX, רק לינפק אם אני זוכר נכון.

ובאשר למתח 24/7 לתדר 4.4/4.5, מה תקין במקסימום מתח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים