עבור לתוכן

עזרה- צרים המלצה למסך גיימינג עד 4000 + -

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג, אני אעשה איתו עוד דברים כמו עיצוב וסרטים ואני מאמין שמסך שטוב לגיימינג יתאים גם לזה.

הקריטריונים שלי הם כאלה:

רצוי משהו שיצא בשנה האחרונה (אוהב להשאר עדכני)

פורמט 16:9

רזולוציה 2560X1440 או יותר

גודל 27" או יותר

PIVOT ותמיכה בתקן VESA זה גם משהו שאני אוהב

אני לא מבין הרבה בתכונות האחרות של מסכים לכן אני צריך המלצה למסך גיימינג שיעלה 4000 ש"ח פחות או יותר.

אני נוסעה לאילת בקרוב, אז אם אני אוכל לקנות אותו שם במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין.

תודה מראש!

פורסם

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9872.

אחד המסכים הטובים ביותר אי פעם ונשאר עודף לאיזה אלף מסטיקים..

וסתם שתדע מעל גודל 23-24' אין פטור על מעם באילת.

(אוהב להשאר עדכני)

אז תמכור לי את זה עוד חודשיים? (בחתימה..)

פורסם
  • מחבר
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9872.

אחד המסכים הטובים ביותר אי פעם ונשאר עודף לאיזה אלף מסטיקים..

וסתם שתדע מעל גודל 23-24' אין פטור על מעם באילת.

אז תמכור לי את זה עוד חודשיים? (בחתימה..)

אני רואה שהזמן תגובה שלו זה 8ms, זה לא קצת איטי יחסית למסכים אחרים?

תודה על המידע לגבי אילת.

לא הסברתי את עצמי נכון, אני לא אחד שמחליף חומרה לאיתים קרובות מאוד, אבל כשאני קונה משהו אני מעדיף לקנות משהו שיצא לאחרונה כדי עוד שנה לא להשאר אם טכנולוגיה מיושנת מדי. ברור לי שכל שנה יוצא משהו חדש כמובן.

עריכה: מצאתי משהו שאולי תרצה לדעת.

פורסם

לגרפיקה דו ותלת מימדית אין לזה משמעות.

למשחקים: זה באמת יותר איטי מרוב המסכים אולי אם תפרט באילו משחקים ומה הכרטיס שלך, אוכל (או אחרים אני לא גיימר) לתת לך מושג אם זה יורגש וכמה.

3.מעניין.. מה זה בלאדינג? כאילו דימום?!

פורסם
  • מחבר
לגרפיקה דו ותלת מימדית אין לזה משמעות.

למשחקים: זה באמת יותר איטי מרוב המסכים אולי אם תפרט באילו משחקים ומה הכרטיס שלך, אוכל (או אחרים אני לא גיימר) לתת לך מושג אם זה יורגש וכמה.

3.מעניין.. מה זה בלאדינג? כאילו דימום?!

אני משחק בכל סוגי המשחקים, חלקם דורשים יותר מאחרים, Watch Dogs למשל. כרגע יש לי GF 650 TI, אני רוצה לשדרג למשהו שיוכל להפעיל משחקים ב2560 על 1440 והגדרות גבוהות, עדיין לא יודע למה, וזאת כבר שאלה אחרת...

לגבי הBleeding, גם אני לא מבין בזה, אבל ממה ששמעתי בסרטונים של ביקורת מסך זה עובד ככה, למסך יש מה שניקרה תאורה אחורית, פיקסלים חוסמים את תדרים שונים של האור הזה כדי ליצור את הצבע הרצוי, ומסתבר שבמסך המדובר יש בעיה בקצוות עם כל העניין הזה, למה אין לי מושג. הבחור בסירטון מסביר שהמסך עובר ביקורת אבל בודקים לו רק כמה אינץ' בריבוע באמצע המסך, זאת אומרת שהקצוות לא נדבקים לכן יש אנשים שמקבלים את מסך הנ"ל עם בעיה כזאת במתבטאת אצל אנשים מסוימים יותר ואצל אנשים אחרים פחות.

פורסם

יענו פיקסלים שרופים?

פורסם
  • מחבר
יענו פיקסלים שרופים?

לא זה משהו אחר בכלל, אם יהיה לך פיקסל שרוף אז תראה נקודה שחורה על המסך, מה שקורה פה שהפיקסלים עובדים פשוט עובר שם בקצוות יותר אור ממה שהייתה רוצה...

שוב כל מה שאני אומר לך זאת ההבנה שלי של כל העניין ואני מזה לא מומחה...

פורסם

light bleeding = זליגת אור

זה קורה כשההרכבה של הפנל לא בוצעה נכון. הסרטון מדגים את התוצאה.

פיקסלים מתים (לא שרופים) קורים בגלל פגיעות במסך (או הרכבה לא טובה). זה יכול לקרות בזמן המשלוח או בזמן ייצור המסך עצמו. \

יש עוד כמה מושגים של נזקים של מסכים. למשל "צריבה", כשאתה משאיר את טלוויזיית הפלזמה שלך דולקת כל הלילה, אחרי שנרדמת אחרי מרתון צפייה בערוץ הופ, אי שינוי הצבע ברמת הפיקסל למשל שעות יכולה לגרום לצריבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים