עבור לתוכן

זכרונות ל8 gb בלוח Asus p6t

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי לוח Asus p6t ורציתי לדעת אם אני יוכל לשים סטיקים של 8 gb על הלוח שלי כי בזמנו שבדקתי אז אמרו לי שאפשר לשים רק סטיקים של 1 gb או gb 2 או 3gb ואני רוצה עכשיו להוציא את מה שיש לי כרגע(1x3) ולשים שתי סטיקים של 8gb

תודה לעוזרים

פורסם

על הנייר נפח מודול הזיכרון המקסימלי הנתמך הוא 4GB (לא מופיעים מודולים בנפח גדול יותר ברשימת הזיכרונות הנתמכים עבור הלוח הזה), אבל יש דיווחים באינטרנט על כך שניתן להשתמש במודולים של 8GB ואפילו להתקין יותר מ 24GB בלוח בעל ערכת שבבים X58 ומעבד Core i7. עד כמה הדיווחים האלו נכונים - אני לא יודע. אני מציע שפשוט תכתוב לתמיכה של Asus ותשאל אותם האם ניתן להשתמש במודולי זיכרון בנפח 8GB בלוח הזה או לא. בנוסף, אם אתה קונה זיכרון מ"חנות שכונתית" שאליה אתה יכול להביא פיזית את המחשב, אתה יכול לבקש לנסות מודולים של 8GB לפני הקנייה ולראות האם המחשב מקבל אותם.

בכל מקרה יש לוודא שהזיכרון שאתה קונה מתאים מבחינת המתח שהלוח יכול לספק.

פורסם

מחזק את מה ש smalul אומר, על הנייר אין תמיכה (יש כאלה שאומרים שזה בגלל שלא היו אז סטיקים בנפח הזה) בכל מקרה אני ראיתי את זה עובד על לוח x58 וגם ניסיתי אצלי ועבד. מה שכן אי אפשר להבטיח שזה יעבוד על כל לוח x58 אז כמו שנאמר אם יש לך אפשרות לבדוק לפני קנייה (לקחת מחבר, מחשב אחר, מעבדה) זה יהיה רעיון טוב.

פורסם

זה דומה מאוד למצב עם LGA1156 כיום. בתקופה שהושקו, מודולים של 4GB היו הנפח הכי גבוה למשתמש הביתי. אמנם, אין לי שום בעיה להפעיל את ה-P7P55D Deluxe שלי עם 32GB זיכרון עליו.

אני כרגע משתמש בו עם שני מודולים של 8GB כל אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים