עבור לתוכן

האם הכרטיס יעלה לי על המחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם חבר הביא לי את הכרטיס מסך שלו ואני לא יודע אם המחשב שלי מספיק טוב בשביל להעלות את הכרטיס מסך.

הכרטיס מסך שלו זה radeon 6870 hd

המחשב שלי מצורף בתמונה שצירפתי.

כבר ניסיתי לשים את הכרטיס מסך והוא נכנס בדיוק ללום אם שלי הבעיה היא שאני צריך לחבר לכרטיס מסך 2 כבלים של 6 פינים מהספק כוח ויש לי בספק כוח רק כבל אחד של 6 פינים.

מה עליי לעשות ? שמעתי שיש מתאמים ואני פשוט יכול לשים על כבל אחר שיוצא מהספק מתאם ל6 פינים?

מה אתם אומרים שעליי לעשות ?

האם הכרטיס ירוץ לי על המחשב ?

מספיק 4gb זכרון ?

תודה רבה לעוזרים.

יניב

פורסם

ספק הכח שלך בפירוש אינו מתאים לכרטיסי מסך דוגמת HD6870 ואינו איכותי כלל. אם אתה רוצה להשתמש בכרטיסים דוגמת זה, תאלץ לרכוש ספק כח מתאים.

פורסם
  • מחבר

היי,

תודה רבה על התגובה המהירה. זה הספק כוח רשום עליו 500w ולא 450 כמו שרשום בקבלה.

מה הספק כח הכי זול שאני יכול לקנות בשביל שיעלה לי את הכרטיס מסך?

מה יקרה אם אני אקנה מתאם ואשים בספק כוח הכרטיס מסך יצליח לעלות ?מה הנזקים שעלולים להיגרם?

תודה,

יניב

[ATTACH=CONFIG]6657[/ATTACH]

פורסם

450W 500W, 600W, זה לא משנה. זה ספק כח סיני עם מדבקה חסרת משמעות לחלוטין.

נזקים שעלולים מהספק יתר על ספקי כח גנריים כוללים פיצוץ של הספק, נזק לרכיבים המחוברים אליו כמו לוח אם, מעבד וכרטיס מסך.

ספק כח זול מKSP שיתאים להרכבת HD6870:

http://ksp.co.il/?select=.1108..140.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13240&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ואחרי שאני קונה את הספק כח יעבוד לי הכרטיס מסך ? בלי מתאמים ובלי כלום ?

יעבוד כמו שצריך? לא יהיו עוד דברים שאני אצטרך לשדרג ?

פורסם

יהיה צריך מתאם מחיבור חשמלי אחד לחיבור 6PIN אחד לכרטיס.

אם אתה רוצה ספק כח שבו כל החיבורים קיימים ולא זקוקים למתאם, זה יהיה הזול ביותר שיתאים מ-KSP:

http://ksp.co.il/?select=.1108..140.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13241&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

הוא גם יותר איכותי מהקודם שהוצע.

פורסם

יש ספק 500W של סילבר סטון ב 230₪ או את ה VS550 של קורסייר ב 245₪

אלו עדיפים, לא?

פורסם

הסילברסטון מעט יותר מיושן והאנטק עדיף עליו. ה-VS550 של קורסייר הוא גם בחירה טובה, ובהחלט אפשרי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז התקנתי את הכרטיס מסך, קניתי ספק כוח הרכבתי הכל! והמחשב עלה!

הבעיה היא : במנהל התקנים הוא רושם לי שההתקן לא מוכר.

עשיתי עדכון של ווינדווס הוא כאילו מתקין אבל לא מצליח זה התקנה של 15.6 מגה בייט איך אני יכול להשיג את זה ? הכרטיס שלי זה radeon hd 6870

הוא מזהה את הכרטיס מסך אבל לא מצליח להתקין לי אותו בעדכון אוטומטי.

איך אני מוריד ידני את העדכון הזה ועושה לבד ?

פורסם
  • מחבר

הורדתי אחד 202 מגה ואחד 305 מגה.

יש לי ווינדוס 7 32ביט .

וזה כאילו לא מתקין ...

פורסם
  • מחבר

הלינק שנתת לא עובד.

אין לי בעיה שמישהו ישתלט לי על המחשב ויראה.

אני מתקין הכל וזה מתקין לי את התוכנות האלה על המחשב אבל המחשב עצמו במנהל התקנים לא מצליח לזהות

פורסם

עזוב מנהל התקנים, לאחר התקנה כשאתה עושה ריסט למחשב, ואתה מפעיל משחק - הוא עובד כראוי?

פורסם

יש מצב שעשית כבר סלט עם ההתקנות.

אני מציע לך לפעול לפי המדריך הבא שלב שלב. ואני משוכנע שאם לא תדלג על אף שלב, זה הסתדר לך....

http://hwzone.co.il/community/threads/526511-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94#.U_oLgfl_uaI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים