עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכרטיס קול חיצוני לסרטים ומשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

במשך העשור האחרון השתמשתי בכרטיס קול שמעולם לא נמכר בארץ - Philips Acoustic Edge שמו. לא שמעתי כרטיס קול שמשתווה לו מאז באותה גזרת מחיר. לפי כמה שנים חבר שלי השאיל לי את ה-Audigy שלו. אחרי כמה ימים החזרתי לו את הכרטיס ואמרתי תודה אבל לא תודה. הצליל היה עכור ו"מת" מבחינה מוסיקלית. עד כאן רקע לדברים.

מכורח נסיבות כאלו ואחרות, אני מוצא עצמי כעת משתמש במחשב הנייד בתור HTPC. נדהמתי לגלות כשחיברתי אותו לאותה המערכת שהפיליפס חובר אליה שכרטיס הקול המובנה בו נשמע - איך לומר את זה בעדינות - פח אשפה. הבנתי שאני צריך כרטיס קול חיצוני. מדובר בשימוש לטובת משחקים וסרטים, שהינו גם ככה מזערי; למוסיקה יש לי עדיין קומפקט דיסק איכותי וטוב (כדי להשתוות לביצועיו במוסיקה צריך DAC רציני שיעלה לא מעט + מחשב מקונפג כהלכה. בקיצור, כאב ראש).

בשל נסיבות אלו, אני לא רוצה להשקיע הרבה. האם ה-Xi-Fi החיצוני של Creative יעשה את העבודה, או שכדאי מאד לשדרג ל-U7 של אסוס? בכל זאת, האסוס עולה פי 1.5 ממנו. האם הוא גם נשמע ככה?

ב-850 ש"ח אפשר כבר להשיג את ה-Project USB Box. אני רוצה את ה-VFM הכי מוצלח עבור הצרכים שפרטתי לעיל. אני רוצה שלכרטיס תהיה גם כניסה אופטית עבור ה-XBox. כמו כן, חשוב לי להדגיש שאני עובד בתצורת סטריאו ושזה לא עתיד להשתנות בקרוב.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים