פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר הרגשתי כשעברתי בין VSYNC מופעל וכבוי. אח"כ העברתי לMANTLE, איתחלתי את המשחק והכל סבבה בינתיים. ותודה
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים עם vsync גם לי היו מיקרו תקיעות, כשביטלתי אותו הן פסקו, הבעיה היא שאני לא יכול לשחק בלעדיו וזה שיגע אותי.
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים אם BF4 לא אוהב CF, גם אני לא אוהב CF. זה המשחק היחיד שאני אוהב ובגלל שבשום מצב לא הצלחתי לגרום למערך לתפקד כמו שצריך במשחק עם Vsync, נאלצתי לוותר על התענוג
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים איי כמה זה עצבן אותי בזמנו..מאז קיבלתי החלטה לא חוזר למערך כרטיסים (לפחות עד שלא ימציאו איזה משהו שמשנה לגמרי את צורת העבודה של יותר מכרטיס אחד). תמיד יחיד הכי חזק שאפשר ובגלל זה גם לא עובר עדיין למסך מעל 1200P כי כרטיס יחיד הכי חזק היום תפור לדעתי לרזולוציות האלה (לאוהבי הפילטרים כמובן).
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים מחבר חבלז. ואנירואה שימוש מטורף בזיכרון, הגעתי לזה שהמשחק לבד לקח 9 גיגה. נראה לי שאני מחזיר ל DX11 ובודק שוב
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר אגב, כשBF4 משתמש בD3D 11 הFPS הממוצע נמוך יותר אך יציב על אזור ה80 ולא משתולל כמו שקורה בMANTLE. אין תקיעות מעצבנות והשימוש בזיכרון המערכת נמוך בהרבה (לא שזו בעיה). המיקרוסטוטרינג קיים עדיין ומעצבן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.