עבור לתוכן

נייד 15.6" ב-900$ מארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח".

מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה!

סרטים - כמובן FHD.

גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה, בבקשה הצעות רק למחשב עם גודל מחשב כזה, מאוד חשובה לי נוחות הצפייה ושטח עבודה גדול לכן 15.6".

מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי.

יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב.

עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו'

חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף בגודל מלא כדי להימנע ממתאם)

לגבי האחסון: חשבתי על שילוב של SSD ו-HDD, אלא אם כן יהיה כונן SSD עם נפח של לפחות 256GB.

כונן אופטי פחות קריטי במחשב.

חשוב לי שתהיה מצלמה לביצוע שיחות ואולי אחריות הבינלאומית, כיוון ואני מתכוון ללמוד בחו"ל זו אפשרות חשובה. כל זאת במידה והיא לא מגבילה את אפשרויות הרכישה למחשבים "חלשים" יחסית.

בסה"כ אני מחפש מחשב אמין, איכותי, בעל איכות בניה טובה ואמידה, שישרת אותי נאמנה במשימות היום יומיות בלימודים.

אשמח גם אם תמליצו לי על מקום לרכוש ממנו את המחשב.

תודה מראש על כל עזרה

פורסם

עדיף לשאול שנה הבאה

באופן כללי, חפש מחשבים עם מסך 1080P בטכנולוגיה טובה, כמו IPS או AHVA

פורסם
  • מחבר

למה לשאול בשנה הבאה?

פורסם

כי אם אתה מתכוון לרכוש רק לקראת הלימודים, אז עדיף שתמתין עד כשיידרש.

הסיבה- השוק כל הזמן משתנה, דגמים חדשים, משופרים וטובים יותר יוצאים על ימין ושמאל, ועל הדרך המחירים ביחס לתמורה יורדים כל הזמן.

פורסם
  • מחבר

כן, רק שאני נמצא כרגע בארה"ב...

השאלה היא האם באמת שווה לי לחכות ולרכוש מחשב בישראל או לרכוש בארה"ב כל עוד אני פה?

שוב תודה

פורסם

בארה"ב חד משמעית הרבה יותר זול מבארץ.

אם יש את האפשרות, למה לא?

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שאני שאלתי...

כתבו פה

כי אם אתה מתכוון לרכוש רק לקראת הלימודים, אז עדיף שתמתין עד כשיידרש.

הסיבה- השוק כל הזמן משתנה, דגמים חדשים, משופרים וטובים יותר יוצאים על ימין ושמאל, ועל הדרך המחירים ביחס לתמורה יורדים כל הזמן.

מה אתה מציע?

פורסם
כן, רק שאני נמצא כרגע בארה"ב...

השאלה היא האם באמת שווה לי לחכות ולרכוש מחשב בישראל או לרכוש בארה"ב כל עוד אני פה?

שוב תודה

לא אמרת שאתה מתכוון ללמוד בחו"ל?

פורסם
  • מחבר

אכן, מתכוון ללמוד באירופה, לא בארה"ב, אני כרגע בארה"ב במסגרת טיול שאשוב ממנו בסוף חודש ספטמבר.

את הלימודים אתחיל רק בשנה הבאה באוקטובר, לכן יש פה דילמה קטנה האם באמת לרכוש מחשב נייד עכשיו כל עוד אני בארה"ב, או לחכות עם זה עד תחילת הלימודים ולרכוש מחשב בישראל? (או אפילו קרוב משפחה שיטוס וירכוש עבורי שיהיה בחו"ל)

פורסם

תרכוש שנה הבאה באירופה. גם שם יותר זול מבארץ.

פורסם

זה כבר תלוי איפה באירופה. ממה שאני ראיתי (והסתובבתי בלא מעט מקומות באירופה) לרוב זה בין אותם מחירים לבין יקר יותר. בחלק מהמקומות גם ה-layout של המקלדת שונה (יש יותר מקשים בגלל יותר אותיות) וזה יכול לחרפן.

נערך על-ידי Yoav

פורסם
  • מחבר

מתעד ללמוד באיטליה.

אני מבין מההודעות שבכל מקרה לא כדאי לי לרכוש כבר מעכשיו מחשב נייד, אז אולי אני אוריד את זה מהפרק.... אחכה לקראת תחילת הלימודים בשנה הבאה.

תודה רבה על כל התגובות והעזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים