עבור לתוכן

האם לבטל את קובץ ה-Pagging

Featured Replies

פורסם

יש פה מדריך באתר לכל מיני שיפורים למי שיש SSD ושם מוזכר לבטל את ה-Pagging file ולהפעיל על הכוננים האחרים.

לי יש רק כונן אחד שהוא SSD ו-16 ג'יגה זיכרון, האם לבטל ?

פורסם

לבטל לא מומלץ, אבל אתה יכול להקטין אותו לגיגה או אולי אפילו חצי גיגה.

פורסם

קח בחשבון שאם זה מחשב נייד או שאתה משתמש בהייברנט בדסקטופ אז הפונקציה הזאת עושה שימוש בקובץ הזה. בלפטופ שלי 2 גיגה זה המינימום שהוא צריך כדי לשמור את הנתונים של ההייברנט

פורסם

אין קשר בין הקובץ הזה למצבי שינה.

פורסם

מסתבר שההיברנייט יושב בקובץ נפרד. טעות שלי

Hiberfil.sys

פורסם

ה"שיפור" המוצע נוגע בפנוי שטח על ה SSD ולא

על ביצוים.

הוא בעצם פוגע בביצועים!

פורסם

לדעתי - קובץ נמנום מיותר לחלוטין כאשר יש שימוש ב-SSD (גם ככה מאוד מהר להעלות את המערכת ומקסימום תפתח את האקציה שהיתה בשימוש)

לגבי SWAP אם יש לך מספיק זכרון - תבטל אותו (לי יש 16 ג"ב - גם כשהיו לי 8 ג"ב ביטלתי אותו - מעולם לא "הרגשתי" שזה פוגם באיזשהי צורה)

כמובן - הדעות על כך חלוקות - אני טרם ראיתי מישהו ממציא מסמך ממייקרוסופט לגבי העניין (מתי להשתמש - מתי לא - מה האימפקט על הביצועים וכיוב')

כל טוב,

גבריאל

פורסם

הגיע הזמן שמיקרוסופט ישתמשו באותו הקובץ לשתי המטרות.

הם אף פעם לא עובדים ביחד ולכן קובץ השינה יכול לשמש כזיכרון וירטואלי כשחלונות פעילה.

פורסם
לדעתי - קובץ נמנום מיותר לחלוטין כאשר יש שימוש ב-SSD (גם ככה מאוד מהר להעלות את המערכת ומקסימום תפתח את האקציה שהיתה בשימוש)
או את ה5 שהיו בשימוש, או את ה30. :)
לגבי SWAP אם יש לך מספיק זכרון - תבטל אותו (לי יש 16 ג"ב - גם כשהיו לי 8 ג"ב ביטלתי אותו - מעולם לא "הרגשתי" שזה פוגם באיזשהי צורה)
כשכמות הזכרון גדולה, ואתה לא קרוב לקצה, זה לא תורם שום דבר, חוץ מכמובן היכולת לשמור crash dump במקרה של קריסת המערכת. מסיבה זו ממליצים להשאיר אחד קטן.
אני טרם ראיתי מישהו ממציא מסמך ממייקרוסופט לגבי העניין (מתי להשתמש - מתי לא - מה האימפקט על הביצועים וכיוב')

יש את מארק רוסינוביץ':

http://blogs.technet.com/b/markrussinovich/archive/2008/11/17/3155406.aspx

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים