עבור לתוכן

המלצות לדשא

Featured Replies

פורסם

אני מחפש דשא לגינה בייתית, שיראה יפה כל השנה, בעיקרון באזור שהוא אמור להיות בו רוב היום יש שמש, עכשיו יש שם רשת צל, אבל סביר להניח שזה ישתנה אז הדשא צריך להיות עמיד גם לרוב היום שמש וגם לצל, יש למישהו המלצה לסוג דשא?

פורסם

תלך להום סנטר או מקומות כאלה (תבדוק בטלפון לפני שהם מוכרים את זה) ותבקש מהמוכרן שיסביר לך את ההבדלים.

כמו הרבה דברים, מה שזול עולה ביוקר.

להסביר לך הבדלים בין סוגי הפלסטיק, אני יכול. אך אתה צריך להרגיש את זה.

יש יותר רכים ופחות רכים, הבדל בעובי ובנפח ה"דשא", יש עמיד יותר ופחות.

בעיקרון מה שמתבלה זה לא הצבע (פלסטיק לא דוהה) אלא המבנה עצמו.

אם ילכו על זה הרבה הוא יהפוך למשטח שטוח. אם לא הולכים עליו, אתה יכול לקחת גם את הכי זול.

אם זה מקום שדורכים שם, אז הבלאי יתבטא בזה שה"דשא" ימעך.

כמו דשא אמיתי, יש רכים יותר ופחות, לכן המלצתי היא שתלך בעצמך לבדוק.

פורסם
  • מחבר

היינו בהם ודשא סינטטי הוא נורא יקר.

אני שאלתי על דשא רגיל, איזה זן יכול להתאים, או איזה זן יש לכם בחצר ואתם יכולים להמליץ עליו או לשלול אותו.

פורסם

עצוב שהיום "דשא" הוא בברירת מחדל "דשא מפלסטיק"

פורסם

קודם כל הום סנטר הם יקרים, לכן אמרתי לך ללכת להתייעץ ולא לרכוש שם.

תלך לסיטונאים באיזורי תעשיה.

איפה אתה גר?

בנוגע לדשא אמיתי, הוא יותר יפה ונוח במאות אחוזים, אך קיימת עלות תיחזוק קבועה.

בדשא אמיתי יש עשרות סוגים (רלוונטיים), תתיעץ עם גנן. אמנם אני מכיר סוגים אך זה תלוי באיזור בארץ בתשתית ההשקיה בחום המצוי באיזורך, בשימוש ועוד.

הדשא היפה ביותר הירוק ביותר והרך ביותר הוא הכי עדין והדשא הקשה ביותר היציב ביותר שיחזיק גם חום מדברי גם קל יותר לתחזוק וגם רכב יכול לנסוע עליו.

שים לב שגם דשא אמיתי לא זול בכלל.

אתה יכול לקחת זרעים של דשא שטלתני אבל אז הוא חצי ירוק חצי צהוב ולא נוח לשכב עליו.

בקיצור:

דשא סינטטי קונים אצל סיטונאים.

דשא אמיתי: מתייעצים עם גנן.

מאיפה אתה בארץ?

פורסם
  • מחבר
עצוב שהיום "דשא" הוא בברירת מחדל "דשא מפלסטיק"

כמה שזה נכון...:undecided:

דובי770

זה הבעיה, פעם היו קונים דשא היום זה תורה שלמה...

אני מהשומרון, השקיה עם ממטרות, די חם, לא הולכים עליו יותר מדי, יש שם שולחן וכיסאות אז לפעמים יושבים שם בצל, אבל לא ממש רצים ומשחקים עליו. עוד דבר שצריך לקחת בחשבון זה שיש לידו תאנה עם מנהג מעצבן להפיל עליו תאנים רקובות, צריך דשא שיהיה מספיק עמיד כדי שנוכל להעיף ממנו את התאנים האלה בלי שיקרה לו כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים