עבור לתוכן

הבצורת של משחקי האסטרטגיה - מתי יצא המשחק האחרון בסגנון RA?

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה, בתור חובב משחקי אסטרטגיה ותיק כבר עבר המון זמן שלא נתקלתי במשחק אסטרטגיה איכותי בסגנות של RA\Generals.

יש למישהו מושג מתי יצא המשחק האחרון בסגנון? רוב המשחקים הישנים לא עולים לי בכלל במחשב כיום בגלל תאימות של דרייברים או רזולוציה .

נ.ב אני מחפש משחקים דיי ראליסטים כלומר בלי יתר מידי יחידות הזויות .... גם משחק מימי הביניים יכול אולי לעבוד

תודה

פורסם

יש לי את הCommand & Conquer™ The Ultimate Collection ודווקא עולים אצלי המשחקים הישנים ואני על חלונות 8.1 למרות שהרזולוציה זאת בעיה אחרת =\ .

בכל מקרה יש לך משחקים כמו

StarCraft 2

Empire: Total War

Total War: ROME II

XCOM: Enemy Unknown שיש עליו כרגע 75% הנחה בSteam

ועוד משחקים שאתה יכול לראות בקישור הבא ולסנן לפי מה שאתה מעדיף

Steam - Strategy Games - Metascore

פורסם

Stronghold מעולה

אני מתלבט אם לקנות האוסף זה בהנחה כרגע

פורסם

tiberian twilight שזה האחרון יצא ב 2010, אגב את הרזולוציות אפשר לסדר, יש כל סקריפטים שאנשים כתבו ומאפשרים לקנפג את הרזולוציה (יחסית ללא מתיחות או תופעות פוגמות מדי), אני משתמש באחד כזה על RA2 כרגע במחשב שלי ומשחק על 1200P.

פורסם

לצערי סגנון המשחק הזה כנראה מת...

אני כל כך מתגעגע לRA ודומיו!

פורסם

לדעתי משחק האסטרטגיה האחרון ששיחקתי בו היה empire earth

פורסם
  • מחבר

לעזאזל, כל כך שמחתי שידעתם אותי על

Stronghold 3 ועל RA4. השגתי אותם מהר, התקנתי ואז התברר לי הזוועה,

Stronghold 3 פשוט זבל אחד גדול, לא שחיק בעליל כפי שהתברר גם מהביקורות הזוועתיות על המשחק {10/2}, איזו אכזבה.

ולגבי RA4, שוב הרסו את בסיס המשחק הטוב והמוכר במשהו אחר לגמרי... עדיין מנסה להבין מה לעזאזל הולך שם

:undecided:

מה קרה לימים שהיית אוסף משאבים, בונה בסיס אימתני, צבא אכזרי ואז משמיד את כל מי שעולה בדרכך?

נערך על-ידי Sting

פורסם

כנראה שאין ברירה ונאלץ לקנות את הבאנדל עם Age of ampiers

פורסם

לא נראה לי שכבר קיים בסגנון הזה. TOTAL WAR זה לא בדיוק RTS, זה אסטרטגיה, כן. אך לא בסגנון רד אלרט המדהים. המשחק הכי קרוב לזה הוא Starcraft 2 אך הוא מדע בדיוני ולא כלכך ריאליסטי. אולי COH 2? בערך, סוג של זה, היסטורי.

פורסם
  • מחבר

RA R.I.P

כל קשר בין המשחק הרביעי בסדרה למקור מקרי בהחלט

נערך על-ידי Sting

פורסם

נכון, כי זה לא Red Alert בכלל.

פורסם
  • מחבר

מצחיק... לא זאת הכוונה

פורסם

שמע, הורדתי RA3 והתקנתי מוד שמדמה את הממשק והיחידות מ-RA1

לא התאכזבתי.

כמובן רק סקירמיש בלי משימות.

WEB_CHEMIN_3258_1245857772.jpg

The%20Red%20Alert%20C%26C3%20mod%202.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים